na mano masinyte, spalvota rasta mezga is dvieju pusiu, todel dekutis taip gerai gaunas
Pas mane Passap
Dar briedziuku
Dar briedziuku
kokie gražūs briedžiukai o kažin kodėl man stulpelio kraščiukas taip negražiai gaunasi? Labai susibangavęs Turi mezginys labai apsitempti, kad atrodytų normaliai Gal yra kokia gudrybė? Aš darau viską, kaip parašyta instrukcijoj
Briedziai valdo
Sitie mate ir mocheros
ir lauksim foto ant modeliuko
Sitie mate ir mocheros
ir lauksim foto ant modeliuko
o kiokia sukne mes norim megzti
neringošiux: kad grazus stulpelis gautusi, reik pradeti mezgti is kito siuliuko, tiksliau siulo atlieku, na kaip cia pavadinti, agliskai geriau ir trumpiau skamba "waste yarn".
taigi pradek is siulo atlieku tuos stulpelius kiek ten tu akyciu tau reik, pamezgek kelias geras eilutes, tiksliau geras pora desimciu eiluciu ir tada jau imkis gerojo siulo ir vel daryk taip pat kaip pradedama mezgini pagal instrukcija. paskui ta nereikalinga pirmaja apacia nuardysi ir viskas bus chiki.
stulpelis negrazus iseina del tu riberio suku, nes jos pernelyg istempia mezginio pradzia.
mezgejyte: taip ir maniau, kad bus passapas su alebilenkiek adatiniu
del suknios mezgimo nezinau... yra planuose, bet dabar uzsiemus kojinem
taigi pradek is siulo atlieku tuos stulpelius kiek ten tu akyciu tau reik, pamezgek kelias geras eilutes, tiksliau geras pora desimciu eiluciu ir tada jau imkis gerojo siulo ir vel daryk taip pat kaip pradedama mezgini pagal instrukcija. paskui ta nereikalinga pirmaja apacia nuardysi ir viskas bus chiki.
stulpelis negrazus iseina del tu riberio suku, nes jos pernelyg istempia mezginio pradzia.
mezgejyte: taip ir maniau, kad bus passapas su alebilenkiek adatiniu
del suknios mezgimo nezinau... yra planuose, bet dabar uzsiemus kojinem
nusimezgiau ilgas riesines prie savo anksciau megztos kepurikes:
megzta brother kh881 + riberis kr830 is superwash vilnos 100g - 420m
pirmaja riesine mezgiau 2.5h, antraja - 2h, treciaja 1.5h, geriau neklauskit kam man trecia buvo reikalinga
o tai pat ir savo patinui silta rinkinuka, tik bumbulo ir raisteliu kepurikei neisejo isiulyt
megzta brother kh881 + riberis kr830, siulas 50/50 vilna/akrilikas, rastelis is alpakos, susisiause isskalbtas.
Papildyta:
mezgejyte: raudonoji valdo! tokia siltu staciu kaklu, mhmmhmh kaip ziemiska, labai labai grazu! ir be abejo laukiam nuotraukyciu ant modeliuko!
megzta brother kh881 + riberis kr830 is superwash vilnos 100g - 420m
pirmaja riesine mezgiau 2.5h, antraja - 2h, treciaja 1.5h, geriau neklauskit kam man trecia buvo reikalinga
o tai pat ir savo patinui silta rinkinuka, tik bumbulo ir raisteliu kepurikei neisejo isiulyt
megzta brother kh881 + riberis kr830, siulas 50/50 vilna/akrilikas, rastelis is alpakos, susisiause isskalbtas.
Papildyta:
mezgejyte: raudonoji valdo! tokia siltu staciu kaklu, mhmmhmh kaip ziemiska, labai labai grazu! ir be abejo laukiam nuotraukyciu ant modeliuko!
Labas vakaras
Merginos isduokit paslapti kaip Jus tuos rastus padarot? ar pas Jus jau labai superines masinos? As turiu Neva 3. ar imanoma su ja tokius grozius isgauti?
Merginos isduokit paslapti kaip Jus tuos rastus padarot? ar pas Jus jau labai superines masinos? As turiu Neva 3. ar imanoma su ja tokius grozius isgauti?
jautiena: labai grazios tavo riesimes (komplektukas)
o tai kiek pas tave adatu
na ta suknute ir man patiko nes ten plonas siulas 40% mocheros, tai tokia puri
manau dazniausiai turim neprastas masinytes su kuriom ner taip baisu spalvotus megzti
o tai kiek pas tave adatu
na ta suknute ir man patiko nes ten plonas siulas 40% mocheros, tai tokia puri
manau dazniausiai turim neprastas masinytes su kuriom ner taip baisu spalvotus megzti
Sveokos merginos.
Aš niekada nenaudoju to pagalbinio siūlo. Kad stulpelis gautųsi gražus ir neišsitempusios akys, reikia tik pradėjus megzti reguliuoti riberio nustatymus. Reikia keisti nustatymus pirmas 4 eiles. Dabar seniai mezgiau, tai neprisimenu. Bet jeigu ką domina, tai kelių savaičių nėgyje parašysiu.
Aš niekada nenaudoju to pagalbinio siūlo. Kad stulpelis gautųsi gražus ir neišsitempusios akys, reikia tik pradėjus megzti reguliuoti riberio nustatymus. Reikia keisti nustatymus pirmas 4 eiles. Dabar seniai mezgiau, tai neprisimenu. Bet jeigu ką domina, tai kelių savaičių nėgyje parašysiu.