nea, perliukas tai 1 gera, 1 išvirkščia, o kitoj eilėj atvirkščiai.
aaaa.... as apie ta ir galvojau. reik garter karietos. aisku galima ir rankom perkelineti, bet siuo atveju ko gero rankom greiciau megztusi negu masina
tai jau tikrai ačiū už atsakymą
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 02, 12:40)
aš apakuuuus, va čia tai šedevrai - ir stilingi, ir šventiški, ir labai dailiai atlikti darbeliai
Šaunuolė, mezgejyte
Kas dar ką parodysit
as dar turiu gal ryt pafotkinsiu
aciu uz pagyras
aciu uz pagyras
Labas vakaras mezgejeles
Mano mama istrauke sena mezgimo masina. Neva3 ar Niva3 nepamena. ji 1978m savaitgali bandziau megsti megstinuka mergaitei. Isejo su mamos pagalba. Bet mama jau nemezgusi apie 20m tai ir pati nelabai prisimena jos galimybes. Ar ji tik geromis akimis mezga? Gal kas turit tokia sena masiniuke savo namuciuose?
Mano mama istrauke sena mezgimo masina. Neva3 ar Niva3 nepamena. ji 1978m savaitgali bandziau megsti megstinuka mergaitei. Isejo su mamos pagalba. Bet mama jau nemezgusi apie 20m tai ir pati nelabai prisimena jos galimybes. Ar ji tik geromis akimis mezga? Gal kas turit tokia sena masiniuke savo namuciuose?
Hm manes paprase blauzdiniu tai suku galva kip cia geriau padarius ir kokias geriau padarius. Kaip manau jei ratu megziu, kad nereiketu siuti nelabai koki rasta galesiu isgauti. O jeigu rezinka daryti tai reikes siuti. IR aplamai gal turit koiu ideju ar patarimu. Pvz jautiena kaip mezgei savo blauzdines? o mezgejytes turbut susiutos? einu panardyti po interneta gal ka rasiu .
As mezgiau 'plokscias' ir siuvau, nes kaip pati minejai, nelabai koki rasta isgausi ratu mezgant, nebent siulo spalva kaitaliojant gautusi dryzuotos.
nors ratu mezgant ko gero tokias butu galima isgauti:
nors ratu mezgant ko gero tokias butu galima isgauti:
QUOTE(stora meska @ 2010 12 07, 01:09)
Hm manes paprase blauzdiniu tai suku galva kip cia geriau padarius ir kokias geriau padarius. Kaip manau jei ratu megziu, kad nereiketu siuti nelabai koki rasta galesiu isgauti. O jeigu rezinka daryti tai reikes siuti. IR aplamai gal turit koiu ideju ar patarimu. Pvz jautiena kaip mezgei savo blauzdines? o mezgejytes turbut susiutos? einu panardyti po interneta gal ka rasiu .
kad gal siules nesimatytu,jeigu jau labai pasistengus (paskutines riesines kai mezgiau,tai 4 kartus siuvau ardziau siule )
ir rastas graziau sueitu,jei viena pala
stai dar mano darbeliu
kad nesusalti
vasaros prisiminimai (dekutis is 100% medvilnes)
kad nesusalti
vasaros prisiminimai (dekutis is 100% medvilnes)
as manu tu blauzdiniu neiseis ratu megzti, nes yra rastas dvi geros, dvi blogos
mezgejyte: megztinis labai mielas ir tikrai siltas atrodo. o kokia technika tas dekutis megztas?
blauzdinkes tai kur stulpeliai tai ploksciai mezgti taip, bet paskui galima sulenkti perpus ir megzti apvaliai rankomis darant skylutes.
blauzdinkes tai kur stulpeliai tai ploksciai mezgti taip, bet paskui galima sulenkti perpus ir megzti apvaliai rankomis darant skylutes.