turiu dvipuse ir vienpuse ale uzrasus skaiciau is sasiuvinio: mezgame su mezgimo masina Neva arba severianka
ten jauciu panasiai. nes keiksmazodziai surasyti reik tiesiog megzti pagal ta aprasa ir studijuot. nes aprasyt sunku. o as mezgiau tai paprastai pradzioj rezinka tada pamezgiau tiesiai tada jau bandziau kulna ale nezigavo bet nezinojau tada jau galvoju pavarysiu apvaliai pavariau kad kojos neikistum o pagal mano galvine metodika nr 2 jauciu reiktu nuo pirstu pradeti na bandysiu kita kart
zuzana Labai gražu O pirmas ir antras išvis be žodžiu
QUOTE(zuzana* @ 2010 10 22, 13:38)
vajetau, koks grozis...man tie smulkus spalvoti rastai - kazkas nerealaus...kada as taip mokesiu?
QUOTE(pra @ 2010 10 22, 16:12)
vajetau, koks grozis...man tie smulkus spalvoti rastai - kazkas nerealaus...kada as taip mokesiu?
kai nusipirksi perfokortine arba elektronine masina nes jei rankomis perkelinet stumdyt akis tai uzsi*****
QUOTE(Frekė @ 2010 10 22, 17:40)
kai nusipirksi perfokortine arba elektronine masina nes jei rankomis perkelinet stumdyt akis tai uzsi*****
perkofortine turiu,bet iki tokiu groziu man dar toli..
Merginos kitą savaitę maximoj bus 40 proc nuolaida siūlams. KAip manot, yra vertų dėmesio. Kažkaip niekada iš ten nepirkdavau.
zuzana, man nerodo
zuzana, man nerodo