Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(Mur mur @ 2010 11 24, 00:18)
help.gif esu pradziamoksle tai ir klausimai tokie  ax.gif  sedau megzti kiaurarasciu sali ir susiduriau su tokiom problemom neaiskumais:

isanksto dekavoju uz pagalba  4u.gif

Aš irgi ne specė, bet tos letenos manirgi pertrumpos.tai aš paimu virbalą ir juo pradiksniuoju tą vietą, kur reikia svorio, tuomet ant jo galų kabinu letenėles arba svorį su kabliuku
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 24, 11:27)
Aš irgi ne specė, bet tos letenos manirgi pertrumpos.tai aš paimu virbalą ir juo pradiksniuoju tą vietą, kur reikia svorio, tuomet ant jo galų kabinu letenėles arba svorį su kabliuku

o butent del tu svareliu ir priklauso krastiniu akiu kritimas?

dar turiu tokius, svareliais nepavadinsi biggrin.gif svarus su kabliukais. ale baisu tokius kabint, kad neidraskyti mezginio g.gif o kai numezgi koki metra ir mezginys jau kabo arti zemes, kaip tada daryti su svarmenimis???
Atsakyti
ka ten mezgate? pasirodykit!

as nukerverzojau sau stai tokia kepurike:

user posted image
megzta su brother kh881 + riberis kr830, siuliukai superwash vilnele, 100g - 420m, susinaudojo 70g, itempimas 5 apacioj, 6 - rastuotoj daly, uzbaigta stulpeliais 1x1 ir suraukta.

dabar noretusi tokiu rastu (myliu sita rasteli) riesiniu, butu kaipo toks kompektelis, bet kad m.bernas laksto aplink ir reikalauja tokios kepkos + dar susigalvojau megzti kojines namiskiam - tokios bus mano kaledines dovanos jiems (6 poru reik kaip minimum), o kur dar sukneliu planai... nebespeju!!!

Papildyta:

Mur mur: tie kilograminiai svarai kabinasi tik su sukomis arba sukutemis arba 7-kabliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 24 lapkričio 2010 - 18:57
jautiena - labai grazi kepure thumbup.gif o tu pgl kazkokia schema mezgei?
Atsakyti
instrukcija cia (angliskai): http://marzipanknits...lap-hat-on.html
Atsakyti
jautiena - kepure tikrai thumbup.gif

Lygtai niekas nebuvo dar idejes austo darbelio, mano megztas krykstynu kostiumelis is pusvilnes:

user posted image
Atsakyti
DIINNA kostiumelis fantastiskas thumbup.gif

IESKAU megzto su mezgimo masina audinio labai prasau parasykit man i az kurios toki dalykeli galetu parduoti pastoviai?
parasykit kokio plocio galimybes ir kokios kainytes metro ar kg is nebrangiausiu bet ir neprasciausiu siulu domina pusvilne medvilne ir linas 4u.gif
taip pat ir vilna, as esu kauniete bet manau susitartumem ir ne tik su kaunietemis mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Prisijungiu ir aš prie jūsų būrio smile.gif Perskaičiau visas temeles, ilgai galvojau ir pagaliau nusipirkau mezgimo mašiną su riberiu smile.gif Dabar mokausi mezginėti, nes iki to laiko mezgiau tik rankomis, o mašiną buvau mačius vaikystėj, teta kažką megzdavo, bet manęs artyn neprileisdavo smile.gif Vakar prisitvirtinau riberį, bet man jis dar kažkoks baubas atrodo blink.gif
O čia mano pirmasis blynas blush2.gif Tik makvynas ant pilvo tai siuvinėtas pagal forumo mamytės atsiųstą schemutę. Ir kaklą mezgiau virbalais, nes sunku be riberio numegzti stulpelį ax.gif
http://public.fotki....a/cimg4195.html
Atsakyti
pagaliau susitvarkiau foto

user posted image
Atsakyti
mezgejyte, labai grazus duetas thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai labai gražu smile.gif O gal galit man tundrai pasakyt, ar galima mezgimo mašina megzti perliuko raštu? Jei galima, tai kaip tai padaryti? blush2.gif
Atsakyti
labai mieli darbeliai, ypac mezgejyte kaledinis rinkinukas smile.gif

neringošiux: o koks tas perliuko rastas? gal ripsiukas? tam reik 'garter' karietos.
Atsakyti