Mur mur: sito as nesu bandziusi, bet sako kad veikia: perkelti 2 krastines akis tolyn nuo mezginio per 1-2 adatas ir likusias tuscias adatas nustumti i A pozicija (NWP - ne darbo) ir taip megzti su tuo tarpu. hmz, net paciai idomu pabandyti butu, bet saliko mano planuose nera kol kas...
QUOTE(jautiena @ 2010 11 19, 03:37)
Mur mur: sito as nesu bandziusi, bet sako kad veikia: perkelti 2 krastines akis tolyn nuo mezginio per 1-2 adatas ir likusias tuscias adatas nustumti i A pozicija (NWP - ne darbo) ir taip megzti su tuo tarpu. hmz, net paciai idomu pabandyti butu, bet saliko mano planuose nera kol kas...
kadangi esu pradziamoksle, tai jau su tokiais kvailais klausimais o tas 1/2 adatas i nedarbine padeti nustumti dar pries pradedant uzdeti akis? ar kazkaip kitaip?
jei mezgi su rastu, kaip tada su tom keliom krastinem akytem? ar ir ant ju megzti su rastu?
tikriausia, siltai gyveni, kad saliku nereikia
as irgi pradziamoksle, tai cia tuoj tokia tokia ismokys navarotu pabandyk maza meginuka nusimezgt, viena ir kitaip ir ziurek kas darysis.
Aš visad taip ir darau, kai mezgu šalius. Paprasčiausiai pora praleistų akių (adatos nedarbinėj padėty nuo pat pradžios mezgimo iki pat pabaigos), o tada kraštinės 4-6 akys. Taip mezgant tik tos kraštinės man ir riečiasi. Ir dėl to nei kiek nepergyvenu, nes kai susiriečia, gaunasi kaip dekoratyvinis kraštelis.
Ir aš jungiuosi į Jūsų būrį.
tik dar nelyginta-negarinta
tik dar nelyginta-negarinta
Merginos kurios mezga su brotheriu kaip mezgasi tokie rasteliai??
Cia dvigubas mezgimas juo megzti lygiai man iseina bet kaip sita rastelli megzt??? cia TUCK pagalba ar kaip?...
Cia viena auksaranke buvo idejusi nuotraukyte mezgusi tokiu budu kostiumeli, bet cia kazkas su temomis padryta ir as neberandu...
Cia dvigubas mezgimas juo megzti lygiai man iseina bet kaip sita rastelli megzt??? cia TUCK pagalba ar kaip?...
Cia viena auksaranke buvo idejusi nuotraukyte mezgusi tokiu budu kostiumeli, bet cia kazkas su temomis padryta ir as neberandu...
cia kiauriarastis pagal mano supratima, pasiziurekit manual'e lace knitting. p.s. 143 rastikas toks paprastas bet labai grazus.
Palmira: pilkoji man labiau patinka. o bordo suknelyte kazkaip issryskina figuros trukumus, kazkas su padalkom negerai, gal del to kad negarinta?
Palmira: pilkoji man labiau patinka. o bordo suknelyte kazkaip issryskina figuros trukumus, kazkas su padalkom negerai, gal del to kad negarinta?
QUOTE(jautiena @ 2010 11 22, 15:20)
cia kiauriarastis pagal mano supratima, pasiziurekit manual'e lace knitting. p.s. 143 rastikas toks paprastas bet labai grazus.
Nea cia ne kiaurarascio perfokortos, kiaurarasti as megzti moku cia dvigubas mezgimas: vienas siulas vienoje puseje kitas kitoje puseje.
Labai lauksiu auksarankiu kurios yra mezgusios 131 rasta komentaru kaip cia jis mezgasi
Papildyta:
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 23, 08:23)
Labai grazi suknyte Tik as tai daryciau apvalu kakliuka arba su kapisoniuku, arba jei V formos iskirpte ja daryciau gilesne ir platesne kaip pvz cia http://www.mangooutl...e=outlet_055_IN
Bet cia skonio reikalas Saunuole zuzana*
aj sorry apsirikau, cia yra fairisle mezgimas, kur vienas is siulu imamas labai plonas, pvz siuvimo siulas, o kitas normalus mezgimui skirtas. kontrastas tarp siulu storiu ir sukuria kiauriarascio iliuzija.
o jeigu vel nepataikiau, tai lekiu sleptis po pernyksciais lapais.
p.s. pritariu minciai del kaklo iskirptes zuzanos suknelei. as daryciau daug gilesne, juk taip sexy kai iki pupuku iskirpte
o jeigu vel nepataikiau, tai lekiu sleptis po pernyksciais lapais.
p.s. pritariu minciai del kaklo iskirptes zuzanos suknelei. as daryciau daug gilesne, juk taip sexy kai iki pupuku iskirpte
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 23, 09:23)
Pabaigiau tokią suknutę
10 balu suknutei viskas vietoj ir tinkamu formu manau, kad kiekvienam savo: pvz. mano veidas apvalus, tai V formos (toks dailus) kakliukas man idealu; kai didele iskirpte ir megztas daiktas, tai reik galvoti ka po apacia dar pasivilkti, tada maikutes rieciasi arba siaip judant brukasi i virsu o taip kaip atrodo M***o megzta suknute, tai man vaizdelis nekoks (nei sexy, nei elegantiskumo); gal labiausiai kliuna, kad ji trumpoka, viskas tamsu, o cia bac ir tas svieciantis baltas kaklas, gal proporciju truksta....tik prasom niekas nesupykti, cia tik mano nuomone gal todel mezgama pgl. individualius uzsakymus arba pacios
esu pradziamoksle tai ir klausimai tokie sedau megzti kiaurarasciu sali ir susiduriau su tokiom problemom neaiskumais:
- kimba akys / siulas uz dantuku, po kiek laiko pastebi, nes nevienodai leidziasi mezginys. ir kuo daugiau numegzta, tuo daugiau kimba, bent jau man pasirode.
- daznai numeta krastines akis. itariu, kad kazka su svoriais reik daryt. bet ka pridarysi su tom "meskos letenelem"
- vienas sonas laisvesnis, ta puse is kurios ir pradedama megzti su pagrindine karieta
- kazkaip sunkokai stumdosi kiaurarasciu karieta, bent jau triuksmo ivalias. ar ir jums taip?
- kada perkabinat "sukas" su svareliais?
isanksto dekavoju uz pagalba
- kimba akys / siulas uz dantuku, po kiek laiko pastebi, nes nevienodai leidziasi mezginys. ir kuo daugiau numegzta, tuo daugiau kimba, bent jau man pasirode.
- daznai numeta krastines akis. itariu, kad kazka su svoriais reik daryt. bet ka pridarysi su tom "meskos letenelem"
- vienas sonas laisvesnis, ta puse is kurios ir pradedama megzti su pagrindine karieta
- kazkaip sunkokai stumdosi kiaurarasciu karieta, bent jau triuksmo ivalias. ar ir jums taip?
- kada perkabinat "sukas" su svareliais?
isanksto dekavoju uz pagalba