Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(jautiena @ 2010 11 18, 01:10)
stai beveik atkankinau mano slepkiu-tapkiu-ala-storu kojiniu projekteli.
viena jau susiuta, aisku nugrybavau su siuvimu, bet tai ka padarysi, gyveni ir mokaisi. o kita nesiuosi i lova ir siusiu, mb sako "jau visai nubludai, dar ir masina i lova atsinesk"  biggrin.gif

user posted image

oho,kas cia per navarotai bigsmile.gif thumbup.gif gavosi? sveikinu 4u.gif
as atsilikusi su mezgimo masina tobulejimu,bet tuoj tuoj jau ja imsiu kankinti ir megzti bigsmile.gif
Atsakyti
jautiena, nu super! bigsmile.gif
Atsakyti
ziuriu ziuriu as i jautienos tapkes ir niekaip nesuprantu kaip jos susisius:D
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2010 11 18, 02:10)
stai beveik atkankinau mano slepkiu-tapkiu-ala-storu kojiniu projekteli.
viena jau susiuta, aisku nugrybavau su siuvimu, bet tai ka padarysi, gyveni ir mokaisi. o kita nesiuosi i lova ir siusiu, mb sako "jau visai nubludai, dar ir masina i lova atsinesk"  biggrin.gif

user posted image

oho, kas cia per aukstasis pilotazas.... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 18, 10:57)
ziuriu ziuriu as i jautienos tapkes ir niekaip nesuprantu kaip jos susisius:D

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif man kol ant kojos nesimatys tol nesuprasiu kas cia per ciudo prirody lotuliukas.gif
Atsakyti
tikiuosi, cia i tema pataikysiu su savo klausimu ax.gif pasidalinkit, kaip jus darot su saliku krastais, kad jie nesigarbanotu, aciuuuu

mergaites, kurios galit, sutvarkykit temeles, nes pgl pavadinimus ("mezgimo masinomis megzti gaminiai" ir "mezgame mezgimo masinomis" tai jos abejos lyg ir apie ta pati, ir jau kuris laikas sekmingai sios aktyvios temeles nemaciau g.gif manau, kad yra ir bus tokiu ir daugiau. o taip pat, anksciau kazkaip dar ir skaiciukais pazymeta buvo, kelinta temele....
Atsakyti
as zinokit irgi neatsirenku su tom 2 temom mezgimo masina.i kur ka rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 11 18, 10:37)
oho, kas cia per aukstasis pilotazas.... bigsmile.gif  thumbup.gif

koks dar aukstasis pilotazas. as dar tik ant pradinuko lygio masininiam mezgime.

delfinyte: na taip, nebabandzius tai gana sunku isivaizduot smile.gif o susisiuva, tai gana paprastai - virsutinis kairysis kampas tai isorine tapkes nosis, apatinis desinej kampas yra taip pat tapkes nosis, bet vidinis, nes tapkutes yra dvigubines. labai panasus variantas i dvigubines pirstines, kur vidine dali galima istraukti.

mezgiau is 100% vilnos, tokios senos, kietos ir siurkscios. tikiuosi del to forma geriau palaikys. mano planas panesioti jas pora savaiciu ir ziureti, kur ir ka patobulinti. siuo pirmuoju bandymu esu patenkinta, bet i vitrina dar nedeciau ax.gif
Papildyta:

beje, Olaiva, kaip su kepuriuku sekasi? ar ka nors islauzei? as siandien vakare bandysiu megsti.
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2010 11 18, 14:36)
tikiuosi, cia i tema pataikysiu su savo klausimu  ax.gif  pasidalinkit, kaip jus darot su saliku krastais, kad jie nesigarbanotu, aciuuuu

mergaites, kurios galit, sutvarkykit temeles, nes pgl pavadinimus ("mezgimo masinomis megzti gaminiai" ir "mezgame mezgimo masinomis" tai jos abejos lyg ir apie ta pati, ir jau kuris laikas sekmingai sios aktyvios temeles nemaciau  g.gif  manau, kad yra ir bus tokiu ir daugiau. o taip pat, anksciau kazkaip dar ir skaiciukais pazymeta buvo, kelinta temele....

butu gerai, kad butu galima pacioms sutvarkyti sita dalyka unsure.gif deja, tik moderatore gali. pabandysiu parasyt dar karta.

Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 18, 14:07)
as zinokit irgi neatsirenku su tom 2 temom mezgimo masina.i kur ka rasyti doh.gif

cia rasom apie gaminius procesus ir t.t. o anoj apie masinas. konstrukcijas kortas skirtumus ir t.t.

Une o gal reiktu paprasyt kad S dalyvio statusa suteiktu bent keliom savaitem tada susitvarkyt butu galima greiciau g.gif
Atsakyti
Sveikos:) Vis skaitineju,bet parasyt kazkaip nedrasu:) Gal zinote ar kam reikalingos mezgimo masinos?? Turi mano tetis tokia sunute,kazkada buvo mezgama su ja,o dabar stovi nebenaudojama.... Gal kam reiktu tokios ?
Atsakyti
negi niekas nepasidalinsit patirtim del saliku sonu....kaip kitaip megzti, kad rezultate nereiketu apnerti. parduotuvese maciau, kazkaip sonuose lyg tampriau sumegzta. bet zalio supratimo neturiu kaip tai padaryti. pati turiu brother kh-840.

une - aciuuu uz sutvarkytus temuciu pavadinimus thumbup.gif
Atsakyti