Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

QUOTE(babouziuke @ 2010 11 17, 10:06)

Jautiena, ketliavimas, tai mezginio susiuvimas ketline siūle (atrodo kaip grandinėlė ir aš siuvu su vašeliu).

Aš tai suprantu, kad ketliavimo būdu prisiuvama pvz apvadinė (numegzta atskirai) juostelė kaklui arba priekio ar pan. užsegimui. O ją kiek žinau siuva adata.
Čia gal, baboužiuke, Tu turi omeny detalių sunėrimą vąšeliu? Ar ir ketliuoti galima vąšeliu? g.gif
Atsakyti
kalbant apie kitliavima, seilei pavarvint:
http://www.kasiulai....ina-p-5727.html
Atsakyti
kiek maciau ebay irgi yra ketliavimo masinu.
Papildyta:
ir kaina manau butu kita
Atsakyti
man tai didziausia problema - siulai. Nera Klaipedoje siulu babinose... Viename kioske radau, bet jokio pasirinkimo, vien machera ir bukle, o kaip norisi vilneles, pusvilnes ar bent medvilnes
g.gif
gal kas prekiauja internetu?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 11 17, 14:27)
man tai didziausia problema - siulai. Nera Klaipedoje siulu babinose... Viename kioske radau, bet jokio pasirinkimo, vien machera ir bukle, o kaip norisi vilneles, pusvilnes ar bent medvilnes
g.gif

o kodel parasti siulai nepatinka?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 11 17, 14:27)
g.gif

taigi bet kokius siuliukus is matkeliu galima persisukti.neturi to aparaciuko?
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 11 17, 14:52)

arba traukt is matkelio vidurio ir grazai traukiasi
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2010 11 17, 08:06)
Jautiena, ketliavimas, tai mezginio susiuvimas ketline siūle (atrodo kaip grandinėlė ir aš siuvu su vašeliu).

g.gif o gal turite kokia nors nuorodele i psl ar paveiksleli, kuriame butu parodyta/paiskinta kaip tai daryti?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 17, 15:29)
o kodel parasti siulai nepatinka?

patinka, tik kazkaip geriau man kai galima stori pareguliuoti...

QUOTE(Olaiva @ 2010 11 17, 15:52)

aparaciuka turiu, taip ir darau...
bet kazkaip man labiau patinka tose babinose...
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 17, 15:56)
arba traukt is matkelio vidurio ir grazai traukiasi

o sitaip tai dar nebandziau...pabandysiu, aciu
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 17, 09:49)
kalbant apie kitliavima, seilei pavarvint:
http://www.kasiulai....ina-p-5727.html

o toki zveri man siule, kai pirkau masina, 250eur norejo.
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 11 17, 15:27)
g.gif

Mačiau ''Vaikų pasaulyje'' Klaipedoje siūlų babinose, bet pasirinkimas tikrai nekoks, o ir kainos kosminės. O nesenai atradau skyrelį Gargžduose, naujoje Maximoje, ir pasirinkimas ir kainos neblogos...Na daugiau kol kas neradau...
Bet aš irgi, siūlus bet kokius susivinioju ant babinų ir thumbup.gif
Atsakyti
stai beveik atkankinau mano slepkiu-tapkiu-ala-storu kojiniu projekteli.
viena jau susiuta, aisku nugrybavau su siuvimu, bet tai ka padarysi, gyveni ir mokaisi. o kita nesiuosi i lova ir siusiu, mb sako "jau visai nubludai, dar ir masina i lova atsinesk" biggrin.gif

user posted image
Atsakyti