Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

[quote=zuzana*,2010 11 12, 15:21]
Mano kalėdinis variantas

fantastika...ar tu pati daraisi kortas su piesiniais?
Atsakyti
Pra, ačiū. Kai kurias kortas darausi pati. Šitie elniukai mano. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 12, 15:31)
kaip visada tobula 4u.gif
kaip Jus taip graziai kakla padarot(prisiuvat)?

Delfinyte, prisiuvu kiekvieną akytę.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 11 12, 17:46)
zuzana* wow naujas modeliukas! fantastiska! as tokios irgi noreciau kaledom.

Jautiena, ačiū, galiu pagelbėt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
ateinu pasigirti, nors piesinukas taip ir nesigavo, bet suknyte siaip netaip gavos, tik idomu ar tiks:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 14, 15:25)
ateinu pasigirti, nors piesinukas taip ir nesigavo, bet suknyte siaip netaip gavos, tik idomu ar tiks:)

Va tas paprastumas dailumas mane "veža" ax.gif wub.gif Nėr gražiau mirksiukas.gif thumbup.gif
Kokie siūliukai? Apdaila su mašina darai ar rankom? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 11 14, 15:44)
Va tas paprastumas dailumas mane "veža"  ax.gif  wub.gif Nėr gražiau  mirksiukas.gif  thumbup.gif
Kokie siūliukai? Apdaila su mašina darai ar rankom?  4u.gif

Filatura di crosa baby monbebe, 100% lana vilna, 25g 150 m.
apdaila su masina daryta.
Atsakyti
Štai dar vieną darbelį atnešu parodyt
user posted image
Atsakyti
turiu klausima: kodel mezgant spalvota rasta su kortom, masina klysta, ne visai tiksliai ismezga visa rasta?
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2010 11 14, 21:09)
turiu klausima: kodel mezgant spalvota rasta su kortom, masina klysta, ne visai tiksliai ismezga visa rasta?

Ir man taip būna,net susprogti galima,kai nori gražiai,o paima ir kokią klaidą įvaro doh.gif ,bet dažniausiai- tai reikia mašiną valyti arba ten kur korta važiuoja pasigauna kokį pūką ir ne vietoje iššaukia adatas.Deja šitoj situacijoj padėt negaliu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 14, 21:33)
Ir man taip būna,net susprogti galima,kai nori gražiai,o paima ir kokią klaidą įvaro  doh.gif ,bet dažniausiai- tai reikia mašiną valyti arba ten kur korta važiuoja pasigauna kokį pūką ir ne vietoje iššaukia adatas.Deja šitoj situacijoj padėt negaliu unsure.gif

aciu. jei specams taip atsitinka, tai busiu rami... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 14, 19:45)
Štai dar vieną darbelį atnešu parodyt

NOOORIU tokios wub.gif
Atsakyti
O kur problema, galiu pagelbėt. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, mezginiai nerealus Jūsu, labai gražu. Ir aš norėčiau patarimo prašyti. Turiu galvos skausmą - Veritas360, fanginė mezgimo mašina doh.gif . Labai norėčiau pradėti ja naudotis, bet iki šiol niekur nesugebu rasti naudojimo instrukcijos. Iškuičiau visą internetą, bet jokių rezultatų. Sakau, gal iš Jūsu kuri žinote kur dar galėčiau ieškoti, galbūt kuri nors iš mezgančių (arba kurios nors mezgančios merginos mezganti draugė blush2.gif )turi tokio modelio mašinyte ir galėtu pagelbėti su instrukcija. Jei instrukcijos rusų ar vokiečių kalbomis, taip pat ne bėda, išsiverščiau. Jau tikrai neviltis ima, žinau, kad tokių mašinų jau nebegamina, bet vat parduodančių jas vis dar yra... bet instrukcijų, mezgimo mašinos nepirkdamas juk niekas neparduos verysad.gif . Jei kas galėtu pagelbėti, būčiau labai laiminga ir be galo dėkinga smile.gif
Atsakyti