[quote=zuzana*,2010 11 12, 15:21]
Mano kalėdinis variantas
fantastika...ar tu pati daraisi kortas su piesiniais?
Pra, ačiū. Kai kurias kortas darausi pati. Šitie elniukai mano.
Papildyta:
Delfinyte, prisiuvu kiekvieną akytę.
Papildyta:
Jautiena, ačiū, galiu pagelbėt.
Papildyta:
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 12, 15:31)
Delfinyte, prisiuvu kiekvieną akytę.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 11 12, 17:46)
zuzana* wow naujas modeliukas! fantastiska! as tokios irgi noreciau kaledom.
Jautiena, ačiū, galiu pagelbėt.
ateinu pasigirti, nors piesinukas taip ir nesigavo, bet suknyte siaip netaip gavos, tik idomu ar tiks:)
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 14, 15:25)
ateinu pasigirti, nors piesinukas taip ir nesigavo, bet suknyte siaip netaip gavos, tik idomu ar tiks:)
Va tas paprastumas dailumas mane "veža" Nėr gražiau
Kokie siūliukai? Apdaila su mašina darai ar rankom?
QUOTE(*coliukeee* @ 2010 11 14, 15:44)
Va tas paprastumas dailumas mane "veža" Nėr gražiau
Filatura di crosa baby monbebe, 100% lana vilna, 25g 150 m.
apdaila su masina daryta.
turiu klausima: kodel mezgant spalvota rasta su kortom, masina klysta, ne visai tiksliai ismezga visa rasta?
QUOTE(pra @ 2010 11 14, 21:09)
turiu klausima: kodel mezgant spalvota rasta su kortom, masina klysta, ne visai tiksliai ismezga visa rasta?
Ir man taip būna,net susprogti galima,kai nori gražiai,o paima ir kokią klaidą įvaro ,bet dažniausiai- tai reikia mašiną valyti arba ten kur korta važiuoja pasigauna kokį pūką ir ne vietoje iššaukia adatas.Deja šitoj situacijoj padėt negaliu
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 14, 21:33)
Ir man taip būna,net susprogti galima,kai nori gražiai,o paima ir kokią klaidą įvaro ,bet dažniausiai- tai reikia mašiną valyti arba ten kur korta važiuoja pasigauna kokį pūką ir ne vietoje iššaukia adatas.Deja šitoj situacijoj padėt negaliu
aciu. jei specams taip atsitinka, tai busiu rami...
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 14, 19:45)
Štai dar vieną darbelį atnešu parodyt
NOOORIU tokios
O kur problema, galiu pagelbėt.
Sveikos merginos, mezginiai nerealus Jūsu, labai gražu. Ir aš norėčiau patarimo prašyti. Turiu galvos skausmą - Veritas360, fanginė mezgimo mašina . Labai norėčiau pradėti ja naudotis, bet iki šiol niekur nesugebu rasti naudojimo instrukcijos. Iškuičiau visą internetą, bet jokių rezultatų. Sakau, gal iš Jūsu kuri žinote kur dar galėčiau ieškoti, galbūt kuri nors iš mezgančių (arba kurios nors mezgančios merginos mezganti draugė )turi tokio modelio mašinyte ir galėtu pagelbėti su instrukcija. Jei instrukcijos rusų ar vokiečių kalbomis, taip pat ne bėda, išsiverščiau. Jau tikrai neviltis ima, žinau, kad tokių mašinų jau nebegamina, bet vat parduodančių jas vis dar yra... bet instrukcijų, mezgimo mašinos nepirkdamas juk niekas neparduos . Jei kas galėtu pagelbėti, būčiau labai laiminga ir be galo dėkinga