Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame mezgimo mašinomis

norejau pasiteirauti, gal kuri sutiktumete ir butu idomu kartu padirbeti. Kalba eina apie nemazo kiekio ir ne pacius lengviausius modelius.
Veiksmas - Vilniuje
gal galetumete ka rekomenduoti? zinote geru mezgeju "masinisciu" kontaktus? gal kokia firma tuo uzsiema?
buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu skubios pagalbos, kaba suknute ant masinos ir noriu spalvota piesinuka ismegzti rankiniu budu, bet nesigauna, galvojau,kad moku blush2.gif , o nesiseka ir mezginuka reik kuo skubiau pabaigti, o ir youtube nesiseka rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 10, 20:01)
Sveikos, reikia jusu skubios pagalbos, kaba suknute ant masinos ir noriu spalvota piesinuka ismegzti rankiniu budu, bet nesigauna, galvojau,kad moku blush2.gif , o nesiseka ir mezginuka reik kuo skubiau pabaigti, o ir youtube nesiseka rasti 4u.gif

http://www.youtube.c...h?v=as3FtNUlQtA
http://www.youtube.c...h?v=oXH9vGSzK50
Gal padės
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 11 10, 20:15)

aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
kazkaip uzmigus buvau blush2.gif
o jau darbu tai oho grozis
grazios zuzamos, bet jau tos apacios rastuka butu galima keisti blush2.gif

o cia mano keli paskutiniai darbeliai ax.gif (kitus kazkur paslepiau g.gif )
user posted image
cia 50% vilnos

user posted image
cia 100% vilna (pabai atsiprasau uz nekokybiska foto) zadu pasitaisyti ax.gif

ir dar vienas (kai dar darzeliu nesilde) 50% vilna
user posted image
Atsakyti
Suknele su briedziais ideali swoon.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos lanai labai gražu. 4u.gif
Atsakyti
zuzana,
jautiena,
mezgejyte

4u.gif 4u.gif 4u.gif puikūs jūsų darbeliai, žiūriu ir seilę vis varvinu, nes labai trūksta laiko tokiems darbams.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 11 09, 17:47)
nuraizgiau tokia servietka is smalsumo, kaip ten ratu mezgasi. o mezgasi visai smagiai, tik kai reikejo pradzia su galu sujungt tai prasikeikiau:

Gal galėtumėte paaiškinti, kaip mezgasi tokios apvalios servetėlės. Man tai jau atrodo kaip iš fantastikos srities cool.gif Įsivaizduoju, kad tai dalinis mezgimas, bet kaip sujungti tada kraštus taip, kad nesimato sujungimo???.... blush2.gif
Atsakyti
Mano kalėdinis variantas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 12, 14:21)
Mano kalėdinis variantas

kaip visada tobula 4u.gif
kaip Jus taip graziai kakla padarot(prisiuvat)?
Atsakyti
sveikos mezgijeles, visu darbeliai tiesiog nuostabus smile.gif
gauvau mezgimo masina is anytos, bet sugedusia gal kur nors zinote meistra kaune kuris galetu pataisyti? blush2.gif
Atsakyti
zuzana* wow naujas modeliukas! fantastiska! as tokios irgi noreciau kaledom.
Atsakyti