norejau pasiteirauti, gal kuri sutiktumete ir butu idomu kartu padirbeti. Kalba eina apie nemazo kiekio ir ne pacius lengviausius modelius.
Veiksmas - Vilniuje
gal galetumete ka rekomenduoti? zinote geru mezgeju "masinisciu" kontaktus? gal kokia firma tuo uzsiema?
buciau labai dekinga
Sveikos, reikia jusu skubios pagalbos, kaba suknute ant masinos ir noriu spalvota piesinuka ismegzti rankiniu budu, bet nesigauna, galvojau,kad moku , o nesiseka ir mezginuka reik kuo skubiau pabaigti, o ir youtube nesiseka rasti
QUOTE(delfinyte @ 2010 11 10, 20:01)
Sveikos, reikia jusu skubios pagalbos, kaba suknute ant masinos ir noriu spalvota piesinuka ismegzti rankiniu budu, bet nesigauna, galvojau,kad moku , o nesiseka ir mezginuka reik kuo skubiau pabaigti, o ir youtube nesiseka rasti
http://www.youtube.c...h?v=as3FtNUlQtA
http://www.youtube.c...h?v=oXH9vGSzK50
Gal padės
QUOTE(laguna @ 2010 11 10, 20:15)
aciu aciu
kazkaip uzmigus buvau
o jau darbu tai oho grozis
grazios zuzamos, bet jau tos apacios rastuka butu galima keisti
o cia mano keli paskutiniai darbeliai (kitus kazkur paslepiau )
cia 50% vilnos
cia 100% vilna (pabai atsiprasau uz nekokybiska foto) zadu pasitaisyti
ir dar vienas (kai dar darzeliu nesilde) 50% vilna
o jau darbu tai oho grozis
grazios zuzamos, bet jau tos apacios rastuka butu galima keisti
o cia mano keli paskutiniai darbeliai (kitus kazkur paslepiau )
cia 50% vilnos
cia 100% vilna (pabai atsiprasau uz nekokybiska foto) zadu pasitaisyti
ir dar vienas (kai dar darzeliu nesilde) 50% vilna
Suknele su briedziais ideali
Merginos lanai labai gražu.
zuzana,
jautiena,
mezgejyte
puikūs jūsų darbeliai, žiūriu ir seilę vis varvinu, nes labai trūksta laiko tokiems darbams.
Papildyta:
Gal galėtumėte paaiškinti, kaip mezgasi tokios apvalios servetėlės. Man tai jau atrodo kaip iš fantastikos srities Įsivaizduoju, kad tai dalinis mezgimas, bet kaip sujungti tada kraštus taip, kad nesimato sujungimo???....
jautiena,
mezgejyte
puikūs jūsų darbeliai, žiūriu ir seilę vis varvinu, nes labai trūksta laiko tokiems darbams.
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2010 11 09, 17:47)
nuraizgiau tokia servietka is smalsumo, kaip ten ratu mezgasi. o mezgasi visai smagiai, tik kai reikejo pradzia su galu sujungt tai prasikeikiau:
Gal galėtumėte paaiškinti, kaip mezgasi tokios apvalios servetėlės. Man tai jau atrodo kaip iš fantastikos srities Įsivaizduoju, kad tai dalinis mezgimas, bet kaip sujungti tada kraštus taip, kad nesimato sujungimo???....
QUOTE(zuzana* @ 2010 11 12, 14:21)
Mano kalėdinis variantas
kaip visada tobula
kaip Jus taip graziai kakla padarot(prisiuvat)?
sveikos mezgijeles, visu darbeliai tiesiog nuostabus
gauvau mezgimo masina is anytos, bet sugedusia gal kur nors zinote meistra kaune kuris galetu pataisyti?
gauvau mezgimo masina is anytos, bet sugedusia gal kur nors zinote meistra kaune kuris galetu pataisyti?
zuzana* wow naujas modeliukas! fantastiska! as tokios irgi noreciau kaledom.