O aš vis tiek niekaip neįsikertu, kokius gi siūlus pirkti.... Nusipirkau dabar visai plonyčius tokius, atrodo, skirta 2-2,5 Nr virbalams. Nusistačiau tankumą 3-2,5. Mezgasi smagiai. Kur kas lengviau negu su storesniais siūlais. Bet ir mezginys toks gan kiauras gaunasi.
Patarkit kokio storio vilnonius ar pusvilnonius siūlus perkate? Mašiniukas mano Brother KH588.
QUOTE(Kita mama @ 2010 11 06, 17:34)
O aš vis tiek niekaip neįsikertu, kokius gi siūlus pirkti.... Nusipirkau dabar visai plonyčius tokius, atrodo, skirta 2-2,5 Nr virbalams. Nusistačiau tankumą 3-2,5. Mezgasi smagiai. Kur kas lengviau negu su storesniais siūlais. Bet ir mezginys toks gan kiauras gaunasi.
Patarkit kokio storio vilnonius ar pusvilnonius siūlus perkate? Mašiniukas mano Brother KH588.
Tai tu tankink mezginį. Pradžiai meginuką mezgi ir žiūri. Jei tau dabar perdaug laisvas bandyk ant 5. Aš dabar narplioju maximinius nova. medvilnė, skirti megzti berods irgi 2,5. Pavadinimas "Nova"
QUOTE(Kita mama @ 2010 11 06, 18:34)
Jeigu siūlai tokie plonyčiai, tai gal tu pabandyk juos du sudėjus megzti Jei tankumas 2,5 tau per retas, imk dvigubą siūlą, statyk kokius 4-5 ir bandyk megzt
oram atsalus labai norisi siltu mielu dalykeliu...
nukerverzojau tokias blauzdines:
megzta masina brother KH881 + riberis KR830, superwash vilna 100g - 410m, itempimas 6
i rasta siek tiek nepataikiau nes pirma karta su perfokorta spalvotai mezgiau, ir dar nezinau ar stulpelius taip uzlenktus pasiusiu, o gal paliksiu viengubus.
megzta masina brother KH881 + riberis KR830, superwash vilna 100g - 410m, itempimas 6
i rasta siek tiek nepataikiau nes pirma karta su perfokorta spalvotai mezgiau, ir dar nezinau ar stulpelius taip uzlenktus pasiusiu, o gal paliksiu viengubus.
nu visai grazu ir nesuprantu ko ten nepataikei labai super
o as jau noriu spalvotu mezginiu o mezgu dar tik vienspalve suknute
QUOTE(Frekė @ 2010 11 08, 08:14)
nu visai grazu ir nesuprantu ko ten nepataikei labai super
nepataikiau kur pradzia rasto, viena koja taip kita kitaip
o as tebelaukiu siulu mano susigalvotai sukniai ir nezinia kiek dar laukt reiks, nes isigudrinau is amerikes siulus siustis
QUOTE(jautiena @ 2010 11 07, 22:57)
oram atsalus labai norisi siltu mielu dalykeliu...
Labai fainos blauzdinės, o aš numezgiau dar vieną suknutę, tik šį kart aukštai panelei.
Zuzana, kaip visada, fantastiška suknelė. Tu ten gal ne tik kiniečius kur padvale laikai, bet ir "žvakių fabrikėlį" įsitaisius, kad taip greit mezgi
Smilga, ačiū, žinai mezgam dviese su mama, tai žinai keturios rankos....
nuraizgiau tokia servietka is smalsumo, kaip ten ratu mezgasi. o mezgasi visai smagiai, tik kai reikejo pradzia su galu sujungt tai prasikeikiau:
is gerosios:
ir is isvirkcios puses:
mezgsta brother kh881, bamboo siulas-juosta, itempimas 10+
zuzana*: tokiais tempais tai tuoj puse lietuvos tokiom sukniom vaikscios, kaip su uniformom fainos aisku visos.
is gerosios:
ir is isvirkcios puses:
mezgsta brother kh881, bamboo siulas-juosta, itempimas 10+
zuzana*: tokiais tempais tai tuoj puse lietuvos tokiom sukniom vaikscios, kaip su uniformom fainos aisku visos.