Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai apie Galeriją

sveiki visiems smile.gif
esu naujoke ,ir nezinau kaip galeciau pasiziureti kitu dalyviu ikeltas nuotraukas blush2.gif o tos temos yra aktualios man.Gal kas gali man padeti issiaiskinti sita dalyka.Aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dezy: 30 lapkričio 2010 - 18:08
QUOTE(dezy @ 2010 11 30, 18:07)
nezinau kaip galeciau pasiziureti kitu dalyviu ikeltas nuotraukas blush2.gif o tos temos yra aktualios man

Jei turit omeny temas, tai prisijungusi jose turite matyti visas įkeltas nuotraukas.

Jei turit omeny galerijas, tai:
QUOTE(Borzika @ 2009 08 09, 12:50)
Albumas gali būti viešas, jei jį sukūręs vartotojas leidžia kitiems vartotojams peržiūrėti savo albumą, arba slaptas, kai neleidžia.
Atsakyti
turiu omeny temas,
pvz.dalyvis raso kad ikele savo nuotrauka ,o as negaliu surast kur ir kaip ja pasiziureti ,ziurejau ir galerijoje ,bet ten irgi nesuprantu taip suras.Gal as isvis ne taip darau kaip reikia verysad.gif paaskinkit please rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dezy @ 2010 11 30, 19:06)
pvz.dalyvis raso kad ikele savo nuotrauka ,o as negaliu surast kur ir kaip ja pasiziureti

Tai dar klausimas, kur įkėlė smile.gif Galėjo įkelti į internetinį fotoalbumą, kurio slaptažodį tik kai kurie nariai žino, ar pan.
Jūs paklauskit paties nario, kur tas foto įkėlė.
Atsakyti
tai tame ir reikalas ,kai narys paraso pvz. :kam idomu ikeliau nuotrauku,tai kiti atraso nuomone savo,reiskias mato.O as nei vienos ,negaliu pamatyt kur papilde ar idejo.Turbut kazko nesuprantu unsure.gif ar ne ta darau.O gal naujokai negali matyt?
Atsakyti
man taip pat tas pats. esu surinkusi jau virs 20zinuciu, bet kurti neleidzia smile.gif

vos tik parasius komentara gavau leidima smile.gif matyt mazyte serverio klaida smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KovingaRazina: 02 gruodžio 2010 - 22:54
Ar yra imanoma kad kaip nors uzsideti kad nesimatytu profilio nustatymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Godula: 05 gruodžio 2010 - 11:31
QUOTE(Godula @ 2010 12 05, 11:26)
Ar yra imanoma kad kaip nors uzsideti kad nematytu niekas kur yra PROFILIO NUSTSTYMAI:Rasti visas nario zinutes ir rasti dalyvio temas?

Ne, neįmanoma.
Atsakyti
pasakykit kas negerai su mano parašu?
Atsakyti
QUOTE(velute @ 2011 03 22, 13:20)
kas negerai su mano parašu?

Žr. šios temos 4-tą žinutę.
Atsakyti
Sveiki,
negaliu nei sukurti galerijos, nei ikelti nuotrauku. kodel man viskas uzdrausta???
Atsakyti
QUOTE(Renatule @ 2011 03 24, 15:56)
negaliu nei sukurti galerijos, nei ikelti nuotrauku. kodel man viskas uzdrausta???

Atsakymą rasite pirmoje temos žinutėje.
Atsakyti