sveiki visiems
esu naujoke ,ir nezinau kaip galeciau pasiziureti kitu dalyviu ikeltas nuotraukas o tos temos yra aktualios man.Gal kas gali man padeti issiaiskinti sita dalyka.Aciu
QUOTE(dezy @ 2010 11 30, 18:07)
nezinau kaip galeciau pasiziureti kitu dalyviu ikeltas nuotraukas o tos temos yra aktualios man
Jei turit omeny temas, tai prisijungusi jose turite matyti visas įkeltas nuotraukas.
Jei turit omeny galerijas, tai:
QUOTE(Borzika @ 2009 08 09, 12:50)
Albumas gali būti viešas, jei jį sukūręs vartotojas leidžia kitiems vartotojams peržiūrėti savo albumą, arba slaptas, kai neleidžia.
turiu omeny temas,
pvz.dalyvis raso kad ikele savo nuotrauka ,o as negaliu surast kur ir kaip ja pasiziureti ,ziurejau ir galerijoje ,bet ten irgi nesuprantu taip suras.Gal as isvis ne taip darau kaip reikia paaskinkit please
pvz.dalyvis raso kad ikele savo nuotrauka ,o as negaliu surast kur ir kaip ja pasiziureti ,ziurejau ir galerijoje ,bet ten irgi nesuprantu taip suras.Gal as isvis ne taip darau kaip reikia paaskinkit please
QUOTE(dezy @ 2010 11 30, 19:06)
pvz.dalyvis raso kad ikele savo nuotrauka ,o as negaliu surast kur ir kaip ja pasiziureti
Tai dar klausimas, kur įkėlė Galėjo įkelti į internetinį fotoalbumą, kurio slaptažodį tik kai kurie nariai žino, ar pan.
Jūs paklauskit paties nario, kur tas foto įkėlė.
tai tame ir reikalas ,kai narys paraso pvz. :kam idomu ikeliau nuotrauku,tai kiti atraso nuomone savo,reiskias mato.O as nei vienos ,negaliu pamatyt kur papilde ar idejo.Turbut kazko nesuprantu ar ne ta darau.O gal naujokai negali matyt?
man taip pat tas pats. esu surinkusi jau virs 20zinuciu, bet kurti neleidzia
vos tik parasius komentara gavau leidima matyt mazyte serverio klaida
vos tik parasius komentara gavau leidima matyt mazyte serverio klaida
Ar yra imanoma kad kaip nors uzsideti kad nesimatytu profilio nustatymai
QUOTE(Godula @ 2010 12 05, 11:26)
Ar yra imanoma kad kaip nors uzsideti kad nematytu niekas kur yra PROFILIO NUSTSTYMAI:Rasti visas nario zinutes ir rasti dalyvio temas?
Ne, neįmanoma.
pasakykit kas negerai su mano parašu?
QUOTE(Renatule @ 2011 03 24, 15:56)
negaliu nei sukurti galerijos, nei ikelti nuotrauku. kodel man viskas uzdrausta???
Atsakymą rasite pirmoje temos žinutėje.