Įkraunama...
Įkraunama...

Visi klausimai apie Galeriją

Sveiki, kodel kai atsidarau kazkokia forumo tema man roo tik pacia pirma zinute tame forume o kitos tiesiog i eilute surasytos ir jas reikia atskirai vartytis, o svarbiausiai kad dabar net ju nebeatidaro, ikrenta uzrasas, kad si tema buvo istrinta arba jei neesat tikras kaip naudotis..."nors po kiek laiko matau kad ta zinute kuria man rase ad istrinta yra kitas jau pacitaves, tai vadinas jam atidaro o man ne. g.gif Nieko nesuprantu kodel taip? beto ir mano temos nebeatsidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(giuziule @ 2009 05 24, 15:47)
labas smile.gif ,negaliu atsidaryti galerijoj albumo,sako kad neturiu teisiu,nors zinuciu tikrai daugiau turiu nei 20,kodel man negalima  verysad.gif

tai kas pas jus tik 12 žinučių mastau.gif
Atsakyti
blush2.gif aha matyt pasiuziurejau i savo az doh.gif
Atsakyti
ir man tas pats, jau net nervina.
Atsakyti
Sveiki,
vartau sau skelbimus ir paskutiniu metu man daug nuotrauku nerodo (visur tik x ir uzrasas 'User Postage Image') Ka tai reiskia?Anksciau lygtai taip nebuvo... g.gif
Buciau dekinga uz atsakyma
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2009 04 23, 16:10)
Sorry,jei pasikartosiu!!
Kodel man neleidzia pasiziureti kitu vartotoju albumus?
P.S.Esu surinkusi 26 zinutes!
Aciu 4u.gif

Man irgi.
Atsakyti
QUOTE(geia @ 2009 04 23, 16:10)
Kodel man neleidzia pasiziureti kitu vartotoju albumus?

QUOTE(Tora 5 @ 2009 08 09, 09:53)

Albumas gali būti viešas, jei jį sukūręs vartotojas leidžia kitiems vartotojams peržiūrėti savo albumą, arba slaptas, kai neleidžia.

QUOTE(linoli @ 2009 09 08, 17:46)
noriu fotkese sukurti foto albuma
neviskas ten aisku kaip ka daryti

Temose Internetiniai fotoalbumai ir Internetiniai fotoalbumai-2 viskas yra paaiškinta wink.gif
Atsakyti

i 
Ši tema yra apie Galerijos, o ne per img/browse keliamas nuotraukas.

Prašom atidžiau ieškot atsakymo į iškilusius klausimus.
Atsakyti
QUOTE(4XRG @ 2009 07 12, 00:15)
Sveiki,
vartau sau skelbimus ir paskutiniu metu man daug nuotrauku nerodo (visur tik x ir uzrasas 'User Postage Image') Ka tai reiskia?Anksciau lygtai taip nebuvo...  g.gif
Buciau dekinga uz atsakyma
Aciu  4u.gif

Man irgi įdomu.Keista,kadnuo liepos dar nieks neatsakė....
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 10 08, 19:28)
Man irgi įdomu.Keista,kadnuo liepos dar nieks neatsakė....

Po skelbimus nesilankau šiuo metu, tai nemačiau... Bet gali būti, kad nuotrauka buvo įkelta į forumą, o kai dalyvis pardavė daiktą, ištrynė nuotrauką, liko tik tas sakinukas g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Gal galite atsakyti,kaip ant savo foto uzrasyti savo varda? Kad ju negaletu kiti panaudoti savo tikslais...
Aciu,uz atsakyma.
Atsakyti
20 zinuciu...Bet as vistiek negaliu suskurti albuma verysad.gif verysad.gif
Atsakyti