QUOTE(pumpocka @ 2010 10 21, 16:21)
Nieko nesiulau,ir nesiulysiu. Per grieztai cia man sakot. Neturiu jokio noro uzsiimti kitu bedom. Taciau besiklausant,net nenorom,baisu ir klausytis. atrodo,kad jau zmogus gyvenantis kaime,be pabaigto vidurinio,be specialybes,nevertas gyventi . Ai...kam ir sneket be reikalo...nieks nesikeis...
nieko griežto tik klausimas. jei kitus kritikuojat, matyt pati elgtumėtės kitaip. todėl ir klausiu kaip?
QUOTE(laumir @ 2010 10 21, 16:24)
as jusu neizeidineju,tad noreciau ,kad ir jus taip elgtumetes
siuveju darbo pilni laikrasciai,nereiktu ir DB
kreipiausi i db ,kad negaliu jo dirbt ir ieskausi kitokio pobudzio , nesidengiu vaikais,bet jum (pagal parasa)to nesuprast
siuveju darbo pilni laikrasciai,nereiktu ir DB
kreipiausi i db ,kad negaliu jo dirbt ir ieskausi kitokio pobudzio , nesidengiu vaikais,bet jum (pagal parasa)to nesuprast
aš jūsų neįžeidinėju, neįžiūrėkit ko nėra
ne apie jus rašiau, bet jei sau prisitaikėt, matyt yra turite savų priežasčių. aišku neturint argumentų lengviausia pradėt nuo "to nesuprast"
db darbo vietų nekuria, jie tik siūlo registruotas. situacija paprasta - jei registruotų pagal specialybę yra - siūlo tokius, nėra siūlo kitokius. žmogus atsisako - reiškia mano kad pats susiras geresnį ir db pagalba jam nereikalinga. jei nenorite dirbti pagal specialybę - registruojantis yra galimybė nurodyti kokio darbo konkrečiai tikitės, antraip pirma vistiek siūlys pagal specialybę, nes toks įstatymas, tokia tvarka ir konsultantės to nepakeis. tą gali padaryti tik seimas.