Norejau paklausti, gal kas galit suteikti info.Darbo birzoje stoviu jau metai, per ta laika keleta pasiulymu gavau,buvau nuvykusi, bet.....Dabar man konsultante pasake kad jau pagal mano specialybe darbo neieskos as negaliu daugiau stoveti,sake darbins bet kur, nesvarbu kad kauno raj. gyvenu.Liepe per menesi paciai isidarbinti arba reiks eiti i kepykla, kur neatitinka mano specialybes, dirbti uz min.
,sake jau niekas neziuri kiek tu nori gauti, eisi dirbti ir viskas.Man toks darbas nepatinka, nenoriu eiti dabar apsimokyti ir dirbti kepykloje uz min.kur dazniausiai yra isnaudojami zmones, ir kas menesi atleidziami(sita esu girdejusi),juo labiau ten reikia naktimis dirbti.Man kaip kauno raj.yra per toli vazineti, susisiekimas sunkus.Konsultante sake jei atsisakysiu iskart brauks is birzos,kazkokia nesamone tai ka dabar visiems bedarbiams siulys viska is eiles, jei atisakai braukia.
?Ir dar gal kas galir pasakyti ,ar gyvenant kauno raj.gali birza siusti viesuju darbu Kaune, kiek esu girdejusi kad ne,bet ar tai tiesa nezinau.Vienu zodziu konsultante , patare issibraukti is birzos, nes mano mergaitei dar 4 m.ir visoa soc.draudima as gauciau,bet man yra aktualu ir darzelis nemokamas ir nemokamas maitinimas.