Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 19:31)
Nes pas mane buvo terminuota darbo sutartys, as dirbau vietoij zmogaus kuris buvo dekrete, jis grizo is dekreto ir viskas... man daugiau nepratese.

Tai o jus gi irgi buvot vpa,jie neturejo teises nepratest.
Atsakyti
neklaidinkit. jei sutartis terminuota atleisti negali tik mėnuo po dekreto jei terminas nesueina vėliau.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 20, 19:35)
neklaidinkit. jei sutartis terminuota atleisti negali tik mėnuo po dekreto jei terminas nesueina vėliau.

Tai per ta men galima pratest.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 19:33)
Tai o jus gi irgi buvot vpa,jie neturejo teises nepratest.

na nezinau kaip ten turejo but doh.gif bet jau velu. Ki vaikui sukako du metai, as nuejau i darba irgi galvojau, kad pratesiu, bet jau buvo paruosti dokumentai atleidimui, as buvau girdejus, kad jei dirbi su terminuota darbo sutartim tai jie gali nelaikyt darbo vietos, ti as ten daug ir neaiskinausi doh.gif nezinau ar apgavo mane cia ar ne.
Atsakyti
neapgavo. darbo vietos neprivalo laikyt. mėnuo ne nuo vpa, o nuo dekreto pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 20, 18:35)

QUOTE(l'eau @ 2010 10 20, 18:56)
neapgavo. darbo vietos neprivalo laikyt. mėnuo ne nuo vpa, o nuo dekreto pabaigos.

Drįsčiau ginčytis mirksiukas.gif Būna ir tam tikrų išlygų.

http://www.lat.lt/3_...s.aspx?id=28774
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif gal zinot kaip vilniuj nusigauti iki darbo birzos? kokia stotele netoliese? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnieshkita @ 2010 10 20, 22:23)
labas vakaras  4u.gif gal zinot kaip vilniuj nusigauti iki darbo birzos? kokia stotele netoliese?  4u.gif

visur nemazas atstumas.Jei iki hiper rimi vaziuoti iki banginio,ten Luksio stotele,o paskui pesciom,cia zirmunai,tai su 8 truliku,arba su 7 autiku,o jei is Kalvarijos puses,tai Satrijos stotele.Ziurint is kokio rajono vaziuosit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 spalio 2010 - 21:36
QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 10:18)
As ir vis pasiziuriu, bet kaip nera, taip nera...viena menesi pervede 17 d, kita 9 d, o siandien jau 20 d, bet dar nieko nera  schmoll.gif Ar buvo taip, kad kam nors nepervede?

Man jau ana menesi velavo, nors visada pervesdavo 15- 16 d., ana menesi gavau 23 po pietu unsure.gif o kai skambinausi konsultantei, atsake- iki menesio galo perves cool.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 17:11)
Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas  ax.gif  kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta  4u.gif

QUOTE(labo @ 2010 10 20, 18:30)
šaukštai po pietų, bet kyla klausimas kodėl neparašėt darbdaviui, kad būsit vaiko priežiūros atostogose iki trijų metų?
pirmąkart girdžiu tokį dalyką... kokioj institucijoj jums taip sakė?

LR Sveikatos draudimo įstatymo 6 str. 4 d. 5 p. numatyta, kad vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis vaiką iki 8 metų, taip pat vienas iš tėvų (įtėvių), auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų, laikomas apdraustuoju, kuris privalomuoju sveikatos draudimu yra draudžiamas valstybės lėšomis, nemokamai gauna PSDF biudžeto lėšomis apmokamas gydymo paslaugas.
tai, drausta esi kol ,jauniausiam vaikui sueis 8metai,o ne 18m
Atsakyti
Norejau paklausti, gal kas galit suteikti info.Darbo birzoje stoviu jau metai, per ta laika keleta pasiulymu gavau,buvau nuvykusi, bet.....Dabar man konsultante pasake kad jau pagal mano specialybe darbo neieskos as negaliu daugiau stoveti,sake darbins bet kur, nesvarbu kad kauno raj. gyvenu.Liepe per menesi paciai isidarbinti arba reiks eiti i kepykla, kur neatitinka mano specialybes, dirbti uz min. schmoll.gif ,sake jau niekas neziuri kiek tu nori gauti, eisi dirbti ir viskas.Man toks darbas nepatinka, nenoriu eiti dabar apsimokyti ir dirbti kepykloje uz min.kur dazniausiai yra isnaudojami zmones, ir kas menesi atleidziami(sita esu girdejusi),juo labiau ten reikia naktimis dirbti.Man kaip kauno raj.yra per toli vazineti, susisiekimas sunkus.Konsultante sake jei atsisakysiu iskart brauks is birzos,kazkokia nesamone tai ka dabar visiems bedarbiams siulys viska is eiles, jei atisakai braukia. blink.gif ?Ir dar gal kas galir pasakyti ,ar gyvenant kauno raj.gali birza siusti viesuju darbu Kaune, kiek esu girdejusi kad ne,bet ar tai tiesa nezinau.Vienu zodziu konsultante , patare issibraukti is birzos, nes mano mergaitei dar 4 m.ir visoa soc.draudima as gauciau,bet man yra aktualu ir darzelis nemokamas ir nemokamas maitinimas. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelydis:) @ 2010 10 21, 09:13)
tai ka dabar visiems bedarbiams siulys viska is eiles, jei atisakai braukia. blink.gif ?

iš pradžių siūlo jei yra tokių darbų pagal specialybę, po tam tikro laiko gal;i siūlyti bet ką. jei žmogus dirbti nenori, taip jis braukiamas iš bedarbių sąrašų.
Atsakyti