Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

Ačiukas už info JOLANCIUK 4u.gif
Atsakyti
Situacija tokia:zmogui paskirta pasalpa,jis ja gavo jau 2 kartus t.y 2 men. ant 3 men jis isidarbino ir aisku is birzos issiregistravo,po 1 men del tam tikru priezasciu is darbo isejo savo noru,tai dabar vel atsistojus i birza jam mokes pasalpa ar reiks laukt laika kazkuri?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2011 01 11, 23:54)
Situacija tokia:zmogui paskirta pasalpa,jis ja gavo jau 2 kartus t.y 2 men. ant 3 men jis isidarbino ir aisku is birzos issiregistravo,po 1 men del tam tikru priezasciu is darbo isejo savo noru,tai dabar vel atsistojus i birza jam mokes pasalpa ar reiks laukt laika kazkuri?
Aciu.

prates mokejima ,jei uz 2 men gavo,tai dar uz 4 men priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 11 sausio 2011 - 22:57
JOLANCIUK, o pati darbo biržoje dirbate? Į savo klausimą atsakymo taip ir negavau iš nieko. Todėl ir susidomėjau. JOLANCIUKAS išsamiai atsako į daugumą klausimų. Svarbu, kad atsakytų ne išsamiai išstudijavęs situaciją žmogus, o darbo biržos darbuotojas. Atsiprašau iš anksto. Nieko įžeisti nėnorėjau.
Atsakyti
QUOTE(Vėta @ 2011 01 12, 01:09)
JOLANCIUK, o pati darbo biržoje dirbate? Į savo klausimą atsakymo taip ir negavau iš nieko. Todėl ir susidomėjau. JOLANCIUKAS išsamiai atsako į daugumą klausimų. Svarbu, kad atsakytų ne išsamiai išstudijavęs situaciją žmogus, o darbo biržos darbuotojas. Atsiprašau iš anksto. Nieko įžeisti nėnorėjau.

ne dirbu,nei dirbau smile.gif ka zinau pati,nes buvo laikas kai stovejau birzoj,ta ir atsakau 4u.gif radau jusu klausima,ka galiu pasakyti,jam ta kompensacija,cia mano manymu,nesiskaitys,nes jis iskart isidarbino vel,o kai iseis savo noru,tai antra kart jau negaus kompensacijos,todel jei tures pakankamai stazo(18 men per paskutinius 36 men) tai bedarbio pasalpa jam priklausis is birzos cia moka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 sausio 2011 - 00:18
Labas,ar tiesa,kad po pusmecio darbo birzoje,galima gauti pasalpa apie 300lt arba maisto talonu uz ta suma? 4u.gif Bus pusmetis kaip registruota esu birzoj ,tai isgirdau ,kad galima gauti pasalpa tokia ,ar cia tik gandai?
Atsakyti
Esu vaiko auginimo atostogose iki vaikui sukaks 3m. Vaikui tuoj sueis 2m todel noreciau pradeti dirbti. Deja buvusioje imoneje, kurioje dirbau iki tol situacija labai prasta, ir zinau kad man siulys nutraukti darbo sutarti, arba jei ko gero leis grizti atgal ir atleis greitu metu. Mano klausimai butu tokie:
-kokia forma man palankiau nutraukti darbo sutarti, kad registruojantis darbo birzoje iki kol rasiu kita darba priklausytu pasalpa?
-ar galima nutraukti sutarti darbuotoju iniciatyva, nors vaikui nera 3m?
-ar man priklausyti iseitine kompensacija?
-gal galima kur nors suzinoti apie savo sukauptas ir nepanaudotas atostogas?
- ar man geriau gal dabar grizti ir palaukti kol atleis pgal koki tai etatu mazinima ar pan?
Atsakyti
JOLANCIUK, ačiū už atsakymą 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2011 01 12, 10:35)
Labas,ar tiesa,kad po pusmecio  darbo birzoje,galima gauti pasalpa apie 300lt arba maisto talonu uz  ta suma? 4u.gif Bus pusmetis kaip registruota esu birzoj ,tai isgirdau ,kad galima gauti pasalpa tokia  ,ar cia tik gandai?

Taip,galima gauti soc.pasalpa,jeigu vienam seimos nariui pajamos nevirsyja 350 lt,galima gauti maisto paketus,jei vienam seimos nariui nevirsyja 525 lt.cia reikia kreiptis i savo soc.skyriu pagal deklaruota gyvenama vieta arba i savo seniunijos soc.darbuotojus.Uzpildisit prsyma,jei visi seimos nariai atitiks reikalavimu soc.pasalpai gauti,tada bus paskaiciuota ir paskirta jinai.cia placiau apie tai
http://www.supermama...howtopic=669259
Atsakyti
Esu vaiko auginimo atostogose ir vaikui tuoj (balandi) sukaks 2 metukai ir tureciau eiti i darba bet jis pamanomis ir nebus kaip vaikos pasiimti is darzelio jai atsiskaityciau is darbo savo noriu ar man darbo birza moketu pinigus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilgat: 12 sausio 2011 - 14:12
QUOTE(smilgat @ 2011 01 12, 15:10)
Esu vaiko auginimo atostogose ir vaikui tuoj (balandi) sukaks 2 metukai  ir tureciau eiti i darba bet jis pamanomis ir nebus kaip vaikos pasiimti is darzelio jai atsiskaityciau is darbo savo noriu ar man darbo birza moketu pinigus

moketu,nes turit pakankamai stazo.Tik jei gausit kompensacija is darbo,tai birza prades moketi po tiek men uz kiek jums ismokes kompensacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 12 sausio 2011 - 14:22
Sveikos, as vel su klausimu blush2.gif Dirbau pagal ES subsidijas, t.y darbdavys gaudavo 50% mano algos kompensacijos. Bet is darbo isejau nepraejus subsidiju programos laikui ir ismete is birzos. Dabar ieskant darbo gavau klausima is darbdavio, ar imanoma tas nebaigtas subsidijas pratesti,perkelti i kita darbo vieta?
Atsakyti