Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

Sveiki, noriu paklaust tokio kalusimuko: buvau vaiko prieziuros atostogose 2 metus, pasibaigus sutarcai buvau atleista. Ar dabar esu tercius metus drausta ar ne? ar man nereikes 72lt. moket ligoniu kasai?birzoij nestoviu, nes nieskau darbo noriu tiesiog dar paauginti vaika trecius metus.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 16:06)
Sveiki, noriu paklaust tokio kalusimuko: buvau vaiko prieziuros atostogose 2 metus, pasibaigus sutarcai buvau atleista. Ar dabar esu tercius metus drausta ar ne? ar man nereikes 72lt. moket ligoniu kasai?birzoij nestoviu, nes nieskau darbo noriu tiesiog dar paauginti vaika trecius metus.

Eikit su gymimo liudijimu i lygoniu kasa ir tada busit apdrausti iki berods 8 metu.Nes kitaip reikes moket.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 spalio 2010 - 15:30
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 16:29)
Eikit su gymimo liudijimu i lygoniu kasa ir tada busit apdrausti iki berods 8 metu.Nes kitaip reikes moket.

Aisku, aciu 4u.gif reikes skubeti. Einu aiskintis kur ta ligoniu kasa.
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 16:41)
Aisku, aciu 4u.gif reikes skubeti. Einu aiskintis kur ta ligoniu kasa.

prie pagrindinio pasto,Gedimino gatvej.Ž. Liauksmino g. 6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 spalio 2010 - 15:47
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 16:46)
prie pagrindinio pasto,Gedimino gatvej.Ž. Liauksmino g. 6

O jei as is Vilniaus raj irgi ten pat?
Atsakyti

Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas ax.gif kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 17:11)
Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas  ax.gif  kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta  4u.gif

Ti kaip cia dabar yra ar reikia ar ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 17:00)
O jei as is Vilniaus raj irgi ten pat?

Vilniaus teritorinė ligonių kasa, atstovas Vilniaus r., VšĮ
Šeškinės g. 24, 111kab.,
Papildyta:
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 17:33)
Ti kaip cia dabar yra ar reikia ar ne doh.gif

kiek as zinau tai reikia i ligoniu kasa eit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 18:02)
Vilniaus teritorinė ligonių kasa, atstovas Vilniaus r., VšĮ
Šeškinės g. 24, 111kab.,
Papildyta:

kiek as zinau tai reikia i ligoniu kasa eit.
l
Nu as ryt pasiskambinsiu ir paklausiu, bet man turbut jau vistiek skola yra, nes buvau atleista rugpjucio 20 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 18:16)
l
Nu as ryt pasiskambinsiu ir paklausiu, bet man turbut jau vistiek skola yra, nes buvau atleista rugpjucio 20 doh.gif

del sito tai nezinau g.gif
Atsakyti

šaukštai po pietų, bet kyla klausimas kodėl neparašėt darbdaviui, kad būsit vaiko priežiūros atostogose iki trijų metų?

QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 17:11)
Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas  ax.gif  kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta  4u.gif

pirmąkart girdžiu tokį dalyką... kokioj institucijoj jums taip sakė?
Atsakyti
QUOTE(labo @ 2010 10 20, 18:30)
šaukštai po pietų, bet kyla klausimas kodėl neparašėt darbdaviui, kad būsit vaiko priežiūros atostogose iki trijų metų?
pirmąkart girdžiu tokį dalyką... kokioj institucijoj jums taip sakė?

Nes pas mane buvo terminuota darbo sutartys, as dirbau vietoij zmogaus kuris buvo dekrete, jis grizo is dekreto ir viskas... man daugiau nepratese.
Atsakyti