Sveiki, noriu paklaust tokio kalusimuko: buvau vaiko prieziuros atostogose 2 metus, pasibaigus sutarcai buvau atleista. Ar dabar esu tercius metus drausta ar ne? ar man nereikes 72lt. moket ligoniu kasai?birzoij nestoviu, nes nieskau darbo noriu tiesiog dar paauginti vaika trecius metus.
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 16:06)
Sveiki, noriu paklaust tokio kalusimuko: buvau vaiko prieziuros atostogose 2 metus, pasibaigus sutarcai buvau atleista. Ar dabar esu tercius metus drausta ar ne? ar man nereikes 72lt. moket ligoniu kasai?birzoij nestoviu, nes nieskau darbo noriu tiesiog dar paauginti vaika trecius metus.
Eikit su gymimo liudijimu i lygoniu kasa ir tada busit apdrausti iki berods 8 metu.Nes kitaip reikes moket.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 16:29)
Eikit su gymimo liudijimu i lygoniu kasa ir tada busit apdrausti iki berods 8 metu.Nes kitaip reikes moket.
Aisku, aciu reikes skubeti. Einu aiskintis kur ta ligoniu kasa.
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 16:41)
Aisku, aciu reikes skubeti. Einu aiskintis kur ta ligoniu kasa.
prie pagrindinio pasto,Gedimino gatvej.Ž. Liauksmino g. 6
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 16:46)
prie pagrindinio pasto,Gedimino gatvej.Ž. Liauksmino g. 6
O jei as is Vilniaus raj irgi ten pat?
Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta
QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 17:11)
Man tai sake, kad niekur eiti nereikia i jokias ligoniu kasas kol vaikui nesueis 8 metai , o jei du vaikai, tai kol jauniausiaim sueis 18 metu esi apdrausta
Ti kaip cia dabar yra ar reikia ar ne
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 17:00)
O jei as is Vilniaus raj irgi ten pat?
Vilniaus teritorinė ligonių kasa, atstovas Vilniaus r., VšĮ
Šeškinės g. 24, 111kab.,
Papildyta:
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 17:33)
Ti kaip cia dabar yra ar reikia ar ne
kiek as zinau tai reikia i ligoniu kasa eit.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 20, 18:02)
Vilniaus teritorinė ligonių kasa, atstovas Vilniaus r., VšĮ
Šeškinės g. 24, 111kab.,
Papildyta:
lŠeškinės g. 24, 111kab.,
Papildyta:
Nu as ryt pasiskambinsiu ir paklausiu, bet man turbut jau vistiek skola yra, nes buvau atleista rugpjucio 20
QUOTE(Virguliukas23 @ 2010 10 20, 18:16)
l
Nu as ryt pasiskambinsiu ir paklausiu, bet man turbut jau vistiek skola yra, nes buvau atleista rugpjucio 20
del sito tai nezinau
šaukštai po pietų, bet kyla klausimas kodėl neparašėt darbdaviui, kad būsit vaiko priežiūros atostogose iki trijų metų?
QUOTE(laurada @ 2010 10 20, 17:11)
pirmąkart girdžiu tokį dalyką... kokioj institucijoj jums taip sakė?
QUOTE(labo @ 2010 10 20, 18:30)
šaukštai po pietų, bet kyla klausimas kodėl neparašėt darbdaviui, kad būsit vaiko priežiūros atostogose iki trijų metų?
Nes pas mane buvo terminuota darbo sutartys, as dirbau vietoij zmogaus kuris buvo dekrete, jis grizo is dekreto ir viskas... man daugiau nepratese.