Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(pomada @ 2010 12 28, 22:00)
man irgi aktualus sis klausimas.nes balandi baigsis motinystes atostogos,stosiu i birza.ir aktualu-ar priklausys bedarbio pasalpa g.gif

Sveiki, as ne studijoju, bet po mot. atostoga (vaikui iki 2 metu) isejau is darba i atsistojau i birza, tai moka lt. Mot.atostogas eina kaip stazas.
Papildyta:
QUOTE(Dakora @ 2010 12 29, 15:29)
Sveikos.Tarpininkė užsiminė,kad teks eit dirbt viešųjų darbų,nes gaunu socialinę pašalpą.Klausimas būtų toks:ar aš busiu išbraukta iš bedarbių,ar tik laikinai bus sustabdytas bedarbio statusas?

idomu ir man, nes as kazkur girdejau kad jegu turi vaika iki 3m, atrodo, negali siusti. Gal klystu?
Atsakyti
o yra minimali bedarbio pasalpa?
Atsakyti
oi milena jei tai butu tiesa buciau pati laimingiausia, nors man dar visus metus reiks laukti, nes 3 metus auginsiu vaikiuka, bet viltis jau yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2011 01 02, 21:27)
o yra minimali bedarbio pasalpa?

taip,350 lt.
Papildyta:
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 02, 19:48)
Sveiki, norejau paklausti tiksliai zinanciu ar man verta tiketis pasalpos is DB ar ne, iki VPA atostogu turiu 15 menesiu darbo stazo, o gauti pasalpa reikia 18 per 36, tad ar tie 2 metai VPA skaitosi prie stazo ar ne, nes skaiciau, kad viena rase jog ne, ir labai nusiminiau, nes kaip ir tikejausi.

kol esat VPA,tol eina stazas.Todel jei istosit i birza,bedarbio pasalpa tikrai gausit,nes turit pakankamai stazo.Be to kol birza mokes tol ir stazas irgi eis.
Atsakyti
aciu jums visoms, nors viena superine zinia siais metais, bet ka cia gali zinoti, gal darba pasiulys imone kai grysiu..bet vistiek jega smile.gif tik del tu visu pasalpu ir kompensaciju reiks pakovoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 03, 12:57)
aciu jums visoms, nors viena superine zinia siais metais, bet ka cia gali zinoti, gal darba pasiulys imone kai grysiu..bet vistiek jega smile.gif tik del tu visu pasalpu ir kompensaciju reiks pakovoti sad.gif

Birzoj tai nera ko kovoti,jei priklauso tai ir mokes 4u.gif
Atsakyti
birzoj tai viskas teisinga, del to ir esu laiminga, as del socialinio, suzinos kad paskola turim, ir nieko negausim verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2011 01 03, 13:11)
birzoj tai viskas teisinga, del to ir esu laiminga, as del socialinio, suzinos kad paskola turim, ir nieko negausim  verysad.gif

ziurint kiek ta paskola ir kam.
Atsakyti
Laba diena, noriu jūsų paklausti, jei dabar išeičiau iš darbo, ir stočiau į darbo biržą, kažin gaučiau kokią pašalpą,? ir dar mes dabar planuojam 2 vaikelį, ir jei sakykim aš pastočiau po kokių 5 mėn. stovint darbo biržoje, ar aš gaučiau pinigėlius, motinystės pašalapą kokią?Kai gauni išeinant motinystės atostogų dirbant.Na gal aiškiai parašiau blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2011 01 03, 14:04)
Laba diena, noriu jūsų paklausti, jei dabar išeičiau iš darbo, ir stočiau  į darbo biržą, kažin gaučiau kokią pašalpą,? ir dar mes dabar planuojam 2 vaikelį, ir jei sakykim aš pastočiau po kokių 5 mėn. stovint darbo biržoje, ar aš gaučiau pinigėlius, motinystės pašalapą kokią?Kai gauni išeinant motinystės atostogų dirbant.Na gal aiškiai parašiau blush2.gif  smile.gif

Jei turit 18 men per paskutinius 36 men stazo,tai ismoka gausit,del motinystes pasalpos nesu tikra,paskaitykit sia tema ligtais buvo rasyta,jei stazo pakankamai turit tai sodra mokes,bet nesu garantuota.
Atsakyti
Šiandien skambino iš DB dėl kursų, kad atsirado vieta, bet kadangi mano šeimoje pasikeitė situacija dėl kurios tiesiog negaliu lankyti kursų tai pasakiau kad atsisakau, kažin ar netraktuos taip pat kaip atsisakymo dėl darbo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 01 03, 15:34)
Šiandien skambino iš DB dėl kursų, kad atsirado vieta, bet kadangi mano šeimoje pasikeitė situacija dėl kurios tiesiog negaliu lankyti kursų tai pasakiau kad atsisakau, kažin ar netraktuos taip pat kaip atsisakymo dėl darbo? unsure.gif

Man atrodo neturetu,nes kursai neprivalomi,cia jau pagal tavo pageidavima,nu bent jau anksciau buvo.
Atsakyti