Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(waidoshele @ 2010 12 27, 17:22)
sveiki, esu vaiko prieziuros atsotogose kurios baigsis sausi. i darba negrisiu, stosiu i barbo birza. dar mokausi neakivaizdiniame. ar gausiu pasalpa is DB? kiek girdejau studentams neduoda, ar neakivaizdininkams taip pat?

man irgi aktualus sis klausimas.nes balandi baigsis motinystes atostogos,stosiu i birza.ir aktualu-ar priklausys bedarbio pasalpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomada @ 2010 12 28, 21:00)
man irgi aktualus sis klausimas.nes balandi baigsis motinystes atostogos,stosiu i birza.ir aktualu-ar priklausys bedarbio pasalpa g.gif

jei turit stažo iki išejimo i dekretines 18 menesiu per paskutinius 36 menesius iki
dekretiniu atostogu tai priklausys smile.gif nors galiu ir klysti nes tas laikotarpis dekretiniuose taip pat skaiciuojasi i staža smile.gif
Šiaip ar taip reik LDB laiška parašyt paklausti ju manau geriausia bus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 28 gruodžio 2010 - 22:28
Sveiki. Norėjau paklausti žinančių ir dirbančių "Sodroje" ar darbo biržoje. Vyras atleistas iš darbo, išmokant kompensaciją. Nuo atleidimo dienos priimtas į tą patį darbą, bet jau kitoje organizacijoje. Gaus minimumą. Ankstesnėje darbovietėje gavo gerą atlyginimą. Ar po keleto mėnesių išėjus savo noru iš naujo darbo, galės gauti socialinę pašalpą iš darbo biržos /Sodros (nesusigaudau). Žinau, kad gavus kompensaciją, pašalpa nemokama už tą laikotarpį, už kokį buvo gauta kompensacija. O jei darbo biržoje registruojamasi išėjus iš sekančios darbovietės. Labai prašau atsakyti 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos.Tarpininkė užsiminė,kad teks eit dirbt viešųjų darbų,nes gaunu socialinę pašalpą.Klausimas būtų toks:ar aš busiu išbraukta iš bedarbių,ar tik laikinai bus sustabdytas bedarbio statusas?
Atsakyti
QUOTE(Dakora @ 2010 12 29, 15:29)
Sveikos.Tarpininkė užsiminė,kad teks eit dirbt viešųjų darbų,nes gaunu socialinę pašalpą.Klausimas būtų toks:ar aš busiu išbraukta iš bedarbių,ar tik laikinai bus sustabdytas bedarbio statusas?

Laikinai bus sustabdytas bedarbio statusas.
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 12 12, 22:26)
Norejau paklausti.Mano vyras dirbo ant puses etato ir buvo uzsiregistraves DB,paskui pamirso nueiti i susitikima ir ji isbrauke.Klausimas butu toks,jei jis dabar netektu darbo ar galetu uzsiregistruoti i birza ir gauti pasalpa?Stazo turi pakankamai,ji isbrauke spalio menesi.

Gal yra zinanciu atsakyma i mano klausima?
Atsakyti
QUOTE(vaida89 @ 2010 12 29, 15:52)
Gal yra zinanciu atsakyma i mano klausima?

na kiek zinau,jeigu isbrauke pati birza,tai pakartotinai i ja stot galima tik po puses metu.
Atsakyti
Sveikuciai,

isstudijavau LDB istatymus, bet niekur neradau atsakymo..
Kiek man yra zinoma, jei dirbi 0,5 etato lyg ir galima stoti i LDB, bet ar bus mokama pasalpa, jei yra reikiamas darbo stazas?
Atsakyti
QUOTE(Smiltele82 @ 2010 12 29, 23:55)
Sveikuciai,

isstudijavau LDB istatymus, bet niekur neradau atsakymo..
Kiek man yra zinoma, jei dirbi 0,5 etato lyg ir galima stoti i LDB, bet ar bus mokama pasalpa, jei yra reikiamas darbo stazas?

ligtais ne,nes skaitaisi ne bedarbiu,o kita statusa turi kazkoki.
Atsakyti
mergytes noriu jusu nuomones ar patarimo. Metausi visai ir jau depresija totali del visko.
Dirbu tik ketvirti etato (0,25 et) (zadejo darb. duot pilna bet taip jau daugiau nei puse metu ir neduota to pilno etato). Gaunu kazkur 250 lt, Tiek pat isleidziu benzinui iki darbo. Vienu žodžiu uždirbis nulinis. Tik tiek kad išėjimas iš namų.

Yra kelios galimybes:

1) Išeiti iš darbo ir registruotis i LDB. Klausimas kiek gausiu pašalpos?
2) Išeit į motinystės atotostogas iki 3metų. Jokių pašalpų negausiu. Tik tiek kad soc. drausta busiu. Ir gal pilnas etatas atsirastu per ta laiką.

Pagal darbo patirti esu technine dizainere - maketuotoja. Pasiulymu darbo yra tik kolkas kiek siunciau CV tik vienas darbdavys atsiliepe ir tai jokiu garantijų nedavė. Gal po nauju geresne padetis. Dar turiu vilties pati klientų ieškot.

Atsakyti
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 12 30, 22:28)
mergytes noriu jusu nuomones ar patarimo. Metausi visai ir jau depresija totali del visko.
Dirbu tik ketvirti etato (0,25 et) (zadejo darb. duot pilna bet taip jau daugiau nei puse metu ir neduota to pilno etato). Gaunu kazkur 250 lt, Tiek pat isleidziu benzinui iki darbo.  Vienu žodžiu uždirbis nulinis. Tik tiek kad išėjimas iš namų.

Yra kelios galimybes:

1) Išeiti iš darbo ir registruotis i LDB. Klausimas kiek gausiu pašalpos?
2) Išeit į motinystės atotostogas iki  3metų. Jokių pašalpų negausiu. Tik tiek kad soc. drausta busiu. Ir gal pilnas etatas atsirastu per ta laiką.

Pagal darbo patirti esu technine dizainere - maketuotoja. Pasiulymu darbo yra tik kolkas kiek siunciau CV tik vienas darbdavys atsiliepe ir tai jokiu garantijų nedavė. Gal po nauju geresne padetis. Dar turiu vilties pati klientų ieškot.

geriau iseit is darbo ir i birza stot,jei turit pakankamai stazo,tai pasalpa mokes.
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti tiksliai zinanciu ar man verta tiketis pasalpos is DB ar ne, iki VPA atostogu turiu 15 menesiu darbo stazo, o gauti pasalpa reikia 18 per 36, tad ar tie 2 metai VPA skaitosi prie stazo ar ne, nes skaiciau, kad viena rase jog ne, ir labai nusiminiau, nes kaip ir tikejausi.
Atsakyti