Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 15, 17:26)
o kiek dienu praejo nuo pasalpos paskirimo?
Turi anksciau rodit,nei ismokes.

nuo 11.10
įdomu ar šį mėn gausiu,nors konsultantė sakė,kad bus.
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 15, 21:26)
nuo 11.10
įdomu  ar  šį mėn gausiu,nors konsultantė sakė,kad bus.

turetumete gauti.
Atsakyti
Sveiki, gal yra ka nors zinanciu apie darbo birzos organizuojamus kursus?
Kam jie skiriami? Ar patiem reikia prasyt, ar pasiulo? Na, zodziu, domina viskas...
Atsakyti
na va gal kazkam bus naudinga:
issiaiskinau paskambinusi kad jei i 18menesiu darbo staza iena laikotarpis kai dirbai 0,5 etato,tai stazas skaiciuojasi normaliai( kazkurioj temoj viena forumiete suklaidino kad tokiu atveju staza dalina per puse, o pasirodo tai galioja skaiciuojant staza pensijai ir pan) o kad gauti maksimalia pasalpa turi buti uz tave sumoketa berods 1300lt mokesciu per metus.issitraukiau is sodros pazyma ir ten rodo tavo meetini atlyginima ir mokescius.

cccitrin

kursus siulo pati birza; jei nesiulo bet tau jie atrodo reikalingi gali lankyti taciau tada jie kainuoja ~600lt/men. ir siaip tu kursu pasiula nera didele.. pas mus kavineje 3men praktika atlikinejo padaveju-barmenu teorinius kursus baige jaunuoliai, tai zinau tiek kad jiems uz tuos kursus(ir teorijos ir praktikos metu) mokejo minimalu atlyginima, taip pat apmokedavo menesini autobuso bilieta, darbe maistas jiems buvo nemokamas(nors cia gal kaip kur g.gif ) na ir baige kursus rase atsiskaitymo darba kuris buvo vertinamas balais. na tai tiek ziniu is mano puses mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 15, 18:11)
dėkui,buvau visai pamiršus.Aš jau esu ten prisiregistravus!
Pasižiūrėjau,bet dar nieko nėra.Nors pašalpa paskirta.Ar rodys tik tada kai išmokės?

Sveikos smile.gif
Man pasalpa irgi veluoja, nors kelis menesius buvo ismokama laiku...Esu prisiregistravusi birzos e-laikmenoje, taciau ten nerodo, kad man paskirta pasalpa..Nors lankiausi birzoje gruodzio 14...Gal dar per anksti laukiu? g.gif Gal pries sventes veluos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2010 12 20, 11:48)
Sveikos  smile.gif
Man pasalpa irgi veluoja, nors kelis menesius buvo ismokama laiku...Esu prisiregistravusi birzos e-laikmenoje, taciau ten nerodo, kad man paskirta pasalpa..Nors lankiausi birzoje gruodzio 14...Gal dar per anksti laukiu? g.gif Gal pries sventes veluos?  g.gif

viena mamyte rase,kad diena pries ismokejima matosi toj sistemoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 gruodžio 2010 - 11:59
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 20, 12:58)
viena mamyte rase,kad diena pries ismokejima matosi toj sistemoj.

Na, matyt veluos, kadangi anksciau pervesdavo laiku...Sistemoje vis dar nieko nera unsure.gif o pries sventes verkiant reikia pinigeliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2010 12 20, 14:47)
Na, matyt veluos, kadangi anksciau pervesdavo laiku...Sistemoje vis dar nieko nera   unsure.gif  o pries sventes verkiant reikia pinigeliu  verysad.gif

10 diena pervede jau man Telsiai smile.gif daug nuo ko priklauso matyt tas pervedimo laikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veiducka: 20 gruodžio 2010 - 16:37
sistema rodo ,kad pervede(tik po 16 val atsirado irasas)
o asmeninej saskaitoj dar ner,
matyt ,kad dabar is ju isejo,o ikris su banku operaciju uzskaitymu
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 12 20, 16:51)
sistema rodo ,kad pervede(tik po 16 val atsirado irasas)
o asmeninej saskaitoj dar ner,
matyt ,kad dabar is ju isejo,o ikris su banku operaciju uzskaitymu

Cia ldb.lt reikia prisiregistruot ir ten prie darbo birzos ismoku reik ziuret?
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 12 21, 12:24)
Cia ldb.lt reikia prisiregistruot ir ten prie darbo birzos ismoku reik ziuret?

Taip: darbo birzos ismokos-nedarbo draudimo ismokos. Man jau rodo, kad yra priskaiciuota, tai turetu neuzilgo ikristi ir i saskaita thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas iš vilnieciu lankosi pas Vaicekauskiene? Kazin kaip ji kaip konsultante? Sukalbama, nesiuntinės i belekokias darbo vietas? g.gif
Atsakyti