Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

mamytes apsvieskit ax.gif
ar tiesa kad jei dirbau puse etato darbo stazas dalinamas per pus? blink.gif siandien istojau i birza ir pamirsau paklaust.
per 3m isdirbau 19 men taciau is ju puse laiko dirbau puse etato tai man stazas reikalingas bedarbio pasalpai nesusidaro? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 12 14, 12:49)
laba...
16 d. paskirtas susitikimas su konsultante,bet susirgo vaikas,ar uztenka paskambinti DB konsultantei,kad vaikas serga ir perkelti kitam kartui,ar reikalinga pazyma is vaiko gyd.?  o gal nedarbingumo lapeli man reiketu prasyti?

Jeigu jums dar moka litus, tai geriau sau imti nedarbingumo pažymėjimą. Nes už mergytę jums nemokės, tik perkels atvykti sekančiai dienai.
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 12 14, 10:24)
kaledu feja, tai jums gerai biggrin.gif man ryt reikia nueit, tai tik po vizito gausiu, bet ir tai gerai, kad prieš šventes wink.gif

ale va viena men tik pabaigoj pervede linkiu kad ir jums kuo greiciau ikristu pinigeliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke28 @ 2010 12 14, 19:12)
Jeigu jums dar moka litus, tai geriau sau imti nedarbingumo pažymėjimą. Nes už mergytę jums nemokės, tik perkels atvykti sekančiai dienai.

Gaunu...tai sodra bedarbio nedarbinguma apmokes,ar cia tas nedarbingumo pazymejimas tik darbo dirzai reikalingas?
Atsakyti
Ar paskaičiuota darbo biržos išmoka bus matyt e-sodroj?
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 15, 17:22)
Ar paskaičiuota darbo biržos išmoka bus matyt e-sodroj?

paciam birzos puslapi prisiregistruokit ir ten matisit visa informacija
http://www.ldb.lt/LD...b8-c011e8b647f7
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 15 gruodžio 2010 - 17:04
QUOTE(Edita K. @ 2010 12 15, 15:20)
Gaunu...tai sodra bedarbio nedarbinguma apmokes,ar cia tas nedarbingumo pazymejimas tik darbo dirzai reikalingas?

Jeigu jūs sirgtumėte ir atneštumėte iš gydytojo nedarbingumą-jums DB išmoka prasitęstų tiek, kiek tęsėsi nedarbingumas (iki vieno mėnesio ilgiau gali birža mokėti, t.y. ne 6 mėn, o 7). Tačiau už vaiko slaugą pašalpos mokėjimas neprasitęsia. Tad pažyma iš vaiko gydytojo yra tik pateisinimas, kodėl neatvykote, ir pateisinimas, kodėl tuo metu neieškojote darbo.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 15, 17:03)
paciam birzos puslapi prisiregistruokit ir ten matisit visa informacija
http://www.ldb.lt/LD...b8-c011e8b647f7

dėkui,buvau visai pamiršus.Aš jau esu ten prisiregistravus!
Pasižiūrėjau,bet dar nieko nėra.Nors pašalpa paskirta.Ar rodys tik tada kai išmokės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugzzy: 15 gruodžio 2010 - 17:13
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 15, 18:11)
Pasižiūrėjau,bet dar nieko nėra.Nors pašalpa paskirta.Ar rodys tik tada kai išmokės?

o kiek dienu praejo nuo pasalpos paskirimo?
Turi anksciau rodit,nei ismokes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 15, 17:26)
o kiek dienu praejo nuo pasalpos paskirimo?
Turi anksciau rodit,nei ismokes.

va pas mane panasi situacija,09.17 paskurta pasalpa,dar nei karto jos negavau,bet ir tam puslapyje nieko nerodo
Atsakyti
QUOTE(ugzzy @ 2010 12 15, 17:11)

rodo pries diena kai perkrenta i saskaita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liuce @ 2010 12 15, 19:15)
va pas mane panasi situacija,09.17 paskurta pasalpa,dar nei karto jos negavau,bet ir tam puslapyje nieko nerodo

tai kodel neklausiat savo konsultantes,kodel taip ilgai neperveda,gal jie jusu dokumentus pamirso buhalterei perduot.
Atsakyti