Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

Sveikos,

gal kas galit atsakyti kokių dokumentų reikia registruojantis darbo biržoje? smile.gif Registruosis žmogus nuo penktadienio neturintis darbo..
Atsakyti
QUOTE(Dudute @ 2010 12 13, 10:48)
Sveikos,

gal kas galit atsakyti kokių dokumentų reikia registruojantis darbo biržoje? smile.gif Registruosis žmogus nuo penktadienio neturintis darbo..

Reikalingi dokumentai
Atsakyti
as jau gavau vakar ismoka apsipirkau ir da nemazai liko valioooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
kaledu feja, tai jums gerai biggrin.gif man ryt reikia nueit, tai tik po vizito gausiu, bet ir tai gerai, kad prieš šventes wink.gif
Atsakyti
laba...
16 d. paskirtas susitikimas su konsultante,bet susirgo vaikas,ar uztenka paskambinti DB konsultantei,kad vaikas serga ir perkelti kitam kartui,ar reikalinga pazyma is vaiko gyd.? o gal nedarbingumo lapeli man reiketu prasyti?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 12 14, 12:49)
laba...
16 d. paskirtas susitikimas su konsultante,bet susirgo vaikas,ar uztenka paskambinti DB konsultantei,kad vaikas serga ir perkelti kitam kartui,ar reikalinga pazyma is vaiko gyd.?  o gal nedarbingumo lapeli man reiketu prasyti?

kai as birzoje stovejau tai tik paskambinau ir pranesiau o kai pasveiko nunesiau tada lapuka kad sirgo mazoji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 14, 15:28)
kai as birzoje stovejau tai tik paskambinau ir pranesiau o kai pasveiko nunesiau tada lapuka kad sirgo mazoji ax.gif

ta prasme, pazyma is gydytojo, ar nuo medzio lapuka? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2010 12 14, 15:21)
ta prasme, pazyma is gydytojo, ar nuo medzio lapuka?  biggrin.gif  4u.gif

nu taip is gydytojos kad as tokia ir tokia slaugiau dukra kol ji sirgo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 14, 15:36)
nu taip is gydytojos kad as tokia ir tokia slaugiau dukra kol ji sirgo smile.gif

cia panasiai tokia pazyma,kaip isduoda i darzeli nunesti,kad vaikas sirgo? ar darbo birzoj reikia palikti ta pazyma ar tik parodyti,kad tikrai vaikas sirgo?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 12 14, 15:47)
cia panasiai  tokia pazyma,kaip isduoda i darzeli nunesti,kad vaikas sirgo? ar darbo birzoj reikia palikti ta pazyma ar tik parodyti,kad tikrai vaikas sirgo?

darzeli vaikui o cia kad tju vaika slaugai tau kitokia turi buti pazyma pasakysi gyditojai kad i birza tai reikia nunesti ir ji zinos kokia israsyti,pasiliko mano konsultante pazyma ir prisege prie mano bylos
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 14, 15:55)
darzeli vaikui o cia kad tju vaika slaugai tau kitokia turi buti pazyma pasakysi gyditojai kad i birza tai reikia nunesti ir ji zinos kokia israsyti,pasiliko mano konsultante pazyma ir prisege prie mano bylos

o kita pasimatymo ilgai laukt reikejo?
Atsakyti
QUOTE(Edita K. @ 2010 12 14, 18:24)
o kita pasimatymo ilgai laukt reikejo?

tai kai pasveiks ir nueisi,man nepaskyre datos sake pasveiks ir ateikit tik pazyma atneskit mirksiukas.gif
Atsakyti