Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(norma @ 2010 12 05, 22:34)
O jei daugiau nei puse metu darbo nerasiu? Dar po pusmecio bus kokia pasalpa, ar ne?

Ziurint koks jusu darbo stazas,jei iki 25 metu,tai tik puse metu ir mokes.
Papildyta:
QUOTE(Elentari @ 2010 12 05, 03:07)
O sakykit, į šį stažą įeina motinystės atostogos? Nes aš motinystės atostogose iki vaikui sukaks 3 metai, o paskui iš karto be darbo.

taip,ieina.
Atsakyti
o gal zinote kaip skaiciuoja ta birza, jei pvz as iki vaiko auginimo atostogu ant popieriuas gaudavau 1590 o i rankas 1230 lt ar yra tikimybe kad as pirmus tuos 3 menesius gauciau po 650 lt, ar per mazos mano buvo pajamos.
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2010 12 06, 16:54)
o gal zinote kaip skaiciuoja ta birza, jei pvz as iki vaiko auginimo atostogu ant popieriuas gaudavau 1590 o i rankas 1230 lt ar yra tikimybe kad as pirmus tuos 3 menesius gauciau po 650 lt, ar per mazos mano buvo pajamos.

Kad db nelabai ziuri kiek gaunam pajamu,beveik visiem vienodai skyria po 650lt ir maziau.
Atsakyti
QUOTE(mijaxxx @ 2010 12 06, 16:54)

Tikrai gausit tą maksimalią - 650 lt. Mažiau gauna tie, pas kuriuos buvo minimalus, t.y. 800 lt, arba dar mažesnis.
Iki sumažinimo būtumėt gavusi beveik 1000 lt., abidna aišku doh.gif
Atsakyti
Gal kas žinot ar realiai birža organizuoja kursus?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 12 06, 15:00)
tikrai  bigsmile.gif  kazin kas jiems cia nutiko kad i realias taisykles perejo  biggrin.gif

matyt pries rinkimus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos vėl pas jus su klausimu verysad.gif verysad.gif (tiesa labai ačiū kas suprantat kaip darbdaviai išnaudoja atleidžiamus darbuotojus 4u.gif 4u.gif ) Tai vat situacija tokia, stoviu biržoj tik nuo lapkričio 1d ir man pasiūlė darbą pagal specialybę, bet aš nesutikau nes sąlygos tik nervam ir sveikatai gadintis... Tai jaučiu mane išmes iš biržos? verysad.gif unsure.gif Žinau kad į biržą stoti bus galima tada tik po pusės metų, bet ar įmanoma registruotis į darbo biržą ir gauti kažkokį kitą statusą unsure.gif Man kažkaip panašiai buvo bet prieš kelis metus, kai nuėjau nežinodama kada galima registruotis ir užgeristravo, bet sakyčiau kad tada neturėjau to bedarbio statuso, bet galėjau lankytis pas gydytojus... Dėkoju kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 12 07, 16:53)
Sveikos vėl pas jus su klausimu  verysad.gif  verysad.gif (tiesa labai ačiū kas suprantat kaip darbdaviai išnaudoja atleidžiamus darbuotojus  4u.gif  4u.gif ) Tai vat situacija tokia, stoviu biržoj tik nuo lapkričio 1d ir man pasiūlė darbą pagal specialybę, bet aš nesutikau nes sąlygos tik nervam ir sveikatai gadintis... Tai jaučiu mane išmes iš biržos?  verysad.gif  unsure.gif Žinau kad į biržą stoti bus galima tada tik po pusės metų, bet ar įmanoma registruotis į darbo biržą ir gauti kažkokį kitą statusą  unsure.gif  Man kažkaip panašiai buvo bet prieš kelis metus, kai nuėjau nežinodama kada galima registruotis ir užgeristravo, bet sakyčiau kad tada neturėjau to bedarbio statuso, bet galėjau lankytis pas gydytojus...  Dėkoju kas atsakys  4u.gif

Kiek zinau,jei ismeta is birzos,tai jau tik po puses metu gali vel istot.Ir statuso pakeitimas nieko nepades. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 08, 12:32)
Kiek zinau,jei ismeta is birzos,tai jau tik po puses metu gali vel istot.Ir statuso pakeitimas nieko nepades. 4u.gif

Bet kiek skaičiau yra kažkoks netekęs bedarbio stątuso... unsure.gif verysad.gif Ei ištikro išmes visam pusei metų, tai oi palengvėjo biržai doh.gif nes to darbo atsisakiusių apie 40 žmonių... doh.gif Skaužiausiai kad darbdaviai tyčiojasi, o darbo birža tuo naudojasi... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 12 08, 16:13)
Bet kiek skaičiau yra kažkoks netekęs bedarbio stątuso...  unsure.gif  verysad.gif Ei ištikro išmes visam pusei metų, tai oi palengvėjo biržai  doh.gif  nes to darbo atsisakiusių apie 40 žmonių...  doh.gif  Skaužiausiai kad darbdaviai tyčiojasi, o darbo birža tuo naudojasi...  verysad.gif  verysad.gif

tai gal neismes 4u.gif Jums reikejo pakalbet su darbdaviu,kad jis pazimetu jums,kad jau vieta uzimta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 12 08, 15:17)
tai gal neismes  4u.gif  Jums reikejo pakalbet su darbdaviu,kad jis pazimetu jums,kad jau vieta uzimta.

Reiktu pabendraut su tais darbdaviais, tada suprastumėt, kad jiems visai nusispjaut ant kitų žmonių... Dėl to gi ir nesutikau dirbt, nors darbo tai reikia... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 12 08, 15:35)
Reiktu pabendraut su tais darbdaviais, tada suprastumėt, kad jiems visai nusispjaut ant kitų žmonių... Dėl to gi ir nesutikau dirbt, nors darbo tai reikia...  verysad.gif

paskambinkit arba nueikit tiesiai pas savo koordinatore DB ir jei tikrai su jumis kazkaip netaip kalbejo, jei tikrai to darbo dirbti negaletumet (jei tikrai ten virs 40 atsisakiusiu, paaiskinkit priezasti, nes juk daug tokiu, kurie net ir gero darbo dirbt neina, kad issaugotu pasalpa..)- gal supras ir sutvarkys viska. Juk dar yra toks dalykas kaip Zmogiskumas.. DB ne velniai susede (t.y. ne vien).. Juk prarast kaip ir neturit ko - arba meta lauk arba bandot pasikalbet. Isnaudokit visas galimybes.
Atsakyti