Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 26, 12:23)
Del sito tai nezinau,kaip ten viksta viskas,gal kas kitas pasakis,arba tiesiog savo konsultantei paskambinkit ir paklauskit,gal uzteks tik skambucio.

Paskambinau i DB tai pasake taip jei gauni kokia pasalpa butina atvykt jei ne negauni pakanka paskambinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 11 25, 20:24)
as uzdirbdavau minimuma tai gaunu truputi virs 500lt

itariu, kad as tiek negausiu... mano stazas 20men per 36men.bet gerai butu 500lt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 27, 01:00)
itariu, kad as tiek negausiu... mano stazas 20men per 36men.bet gerai butu 500lt  rolleyes.gif

kodel jus taip galvojat?gausit,gal net ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 27, 00:00)
itariu, kad as tiek negausiu... mano stazas 20men per 36men.bet gerai butu 500lt  rolleyes.gif

as net nezinau kiek to stazo turejau tik va alga visada minimumas buvo, o va viena drauge kartais minimuma gaudavo kartais biski daugiau tai 550 lt gauna pasalpos.
Atsakyti
Sveikos,sakykite ,jei i darbo birza istota spalio 5 diena,o pasalpa paskirta tik nuo 13d.Kodel tik nuo 13 dienos,kaip ten jie skaiciuoja?Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 11 28, 12:43)
Sveikos,sakykite ,jei i darbo birza istota spalio 5 diena,o pasalpa paskirta tik nuo 13d.Kodel tik nuo 13 dienos,kaip ten jie skaiciuoja?Aciu uz atsakyma.

DB išmoka yra paskiriama po 8 d. nuo įstojimo į Darbo biržą.
Atsakyti
sveiki, noreciau info:) lapkricio 23 d. dukrai suejo 2 m. tad baigesi mano motinystes atostogos, darboviete kurioje dirbau bankrutavo. tad reiketu kreiptis i darbo birza. ar yra kazkoks terminas iki kada reiktu kreiptis, del PSD? kokius dokumentus as tureciau pateikti jiems? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2010 11 29, 16:32)
sveiki, noreciau info:) lapkricio 23 d. dukrai suejo 2 m. tad baigesi mano motinystes atostogos, darboviete kurioje dirbau bankrutavo. tad reiketu kreiptis i darbo birza. ar yra kazkoks terminas iki kada reiktu kreiptis, del PSD? kokius dokumentus as tureciau pateikti jiems? 4u.gif

nera konkretaus termino iki kada reikia,aisku kuo greiciau.
apie dokumentus cia
Reikalingi dokumentai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 29 lapkričio 2010 - 16:23
QUOTE(burbulina @ 2010 11 29, 15:32)

Jeigu tik dėl PSD, tai jums išvis nebūtina stoti į DB, nes vienas iš tėvų yra automatiškai draudžiamas valstybės, kol vaikui sueis 8 metai. Tik reikia nuvažiuoti su dokumentais ir užsiregistruoti ligonių kasose.
Atsakyti
o gal kas zinot kaip yra stovint darbo birzoj jei turi neigalu vaika? kazin kokiu darbu jie negali siulyti?
Atsakyti
uždariau ligonlapį, kad galėčiau greičiau atsižymėti DB ir gauti už spalį, o pasirodo galima buvo ir su galiojančiu ateiti atsižymėti. Dabar po savaitės vėl paskyrė ateiti už lapkritį atsižymėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 11 29, 20:27)
o gal kas zinot kaip yra stovint darbo birzoj jei turi neigalu vaika? kazin kokiu darbu jie negali siulyti?

Kiek zinau galima atsisakyti viesuju darbu jei slaugot neigalu vaika 4u.gif
Atsakyti