Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(kristen @ 2010 11 22, 10:18)
Sveiki,
norejau paklaust, ar prabuvus DB puse metu, duodama kokia nors pasalpa is DB (jei pries tai nieko nesi gaves)?

priklauso nuo situacijos koks jusu darbo stazas, kada paskutini karta gavot pasalpa. mano situacijoje buvo taip kad neseniai buvau gavusi bedarbio pasalpa, o po to tik pusmeti isdirbau, tai teko puse metu isstovet darbo birzoj ir dabar vel gaunu bedarbio pasalpa. kadangi staza reikiama turiu o nuo paskutinio pasalpos mokejimo turi praeiti metai
Papildyta:
QUOTE(laumir @ 2010 11 22, 13:47)
ar jau gavot ismokas sy men is DB blush2.gif ?

gavau apie 15 diena
Atsakyti
sveikos, uzsiregistravau DB, pasidomejau, kad jei turiu 18men staza per paskutinius 36men man priklauso pinigeliai clap.gif ankstesneje darbovieteje gaudavau minimuma.mano stazas 20men. kazin kiek gausiu tos pasalpos? nes dar tik kita sav turesiu eiti i man paskirta kab. nuo ko pasalpos dydis priklauso? gal yra zinanciu?
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 25, 13:02)
sveikos, uzsiregistravau DB, pasidomejau, kad jei turiu 18men staza per paskutinius 36men man priklauso pinigeliai  clap.gif ankstesneje darbovieteje gaudavau minimuma.mano stazas 20men. kazin kiek gausiu tos pasalpos? nes dar tik kita sav turesiu eiti i man paskirta kab. nuo ko pasalpos dydis priklauso? gal yra zinanciu?

Tai va, kitą savaitę kai nueisite, jums bus paskirta pašalpa ir jus konsultantas rašytinai supažindins su pašalpos dydžiu pirmais 3 mėn. ir po to sekančiais 3 po perskaičiavimo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2010 11 25, 14:18)
Tai va, kitą savaitę kai nueisite, jums bus paskirta pašalpa ir jus konsultantas rašytinai supažindins su pašalpos dydžiu pirmais 3 mėn. ir po to sekančiais 3 po perskaičiavimo. 4u.gif

aciu 4u.gif siaip nemegstu tokiu istaigu, nes ten dazniausiai darbuotojai suruge buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*agnyte* @ 2010 11 25, 13:26)
aciu  4u.gif  siaip nemegstu tokiu istaigu, nes ten dazniausiai darbuotojai suruge buna  verysad.gif

Visur visokių žmonių yra smile.gif
Bet turi jus supažindinti su dydžiu, pasakyti kiek gausite. smile.gif
Atsakyti
sveikos, uzsiregistravau DB, pasidomejau, kad jei turiu 18men staza per paskutinius 36men man priklauso pinigeliai  clap.gif ankstesneje darbovieteje gaudavau minimuma.mano stazas 20men. kazin kiek gausiu tos pasalpos? nes dar tik kita sav turesiu eiti i man paskirta kab. nuo ko pasalpos dydis priklauso? gal yra zinanciu?

as uzdirbdavau minimuma tai gaunu truputi virs 500lt
Atsakyti

skaitykite aštuntą straipsnį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2010 11 25, 20:24)
as uzdirbdavau minimuma tai gaunu truputi virs 500lt

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 25 lapkričio 2010 - 23:07
Labas rytas.Turiu toki klausimeli gal kas galit pagelbeti ax.gif Gruodzio 15d jau puse metu kai stoviu DB 8d reiks eit pas konsultante bet gruodzio 3d isvykstam i uzsieni jei pasiseks ilgam.Tai noriu paklausti uztenktu tik paskambinti ir pasakyti kad isbrauktu ar reikia vaziuoti ar palukt kol patys isbrauks g.gif

Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 11 26, 10:38)
Labas rytas.Turiu toki klausimeli gal kas galit pagelbeti  ax.gif Gruodzio 15d jau puse metu kai stoviu DB 8d reiks eit pas konsultante bet gruodzio 3d isvykstam i  uzsieni jei pasiseks ilgam.Tai noriu paklausti uztenktu tik paskambinti ir pasakyti kad isbrauktu ar reikia vaziuoti ar palukt kol patys isbrauks  g.gif

Geriau paciam iseiti is birzos,o jei nepasiseks uzsieni ilgam,tai nors bet kada galit vel istot,nes jei ismes,tai jus turesit teise tik po puses metu vel istot i birza,ne anksciau.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 26, 10:49)
Geriau paciam iseiti is birzos,o jei nepasiseks uzsieni ilgam,tai nors bet kada galit vel istot,nes jei ismes,tai jus turesit teise tik po puses metu vel istot i birza,ne anksciau.

Aciu labai.Ogalima tiesiog paskambinti telefonu ir pasakyt kad isbrauktu ar reikia nuvykti i DB
Atsakyti
QUOTE(dovyyliux @ 2010 11 26, 13:19)
Aciu labai.Ogalima tiesiog paskambinti telefonu ir pasakyt kad isbrauktu ar reikia nuvykti i DB

Del sito tai nezinau,kaip ten viksta viskas,gal kas kitas pasakis,arba tiesiog savo konsultantei paskambinkit ir paklauskit,gal uzteks tik skambucio.
Atsakyti