Pagal kokias pajemas man skaiciuos bedarbio pasalpa. Turiu pakankamai dideli nepertraukiama darbo staža. Beje vaikams abiem dar nera trieju metu. Ar yra kokia nors itaka pasalpai jei nera 3 metu vaikams.
QUOTE(paggy_bundy @ 2010 11 21, 19:45)
Pagal kokias pajemas man skaiciuos bedarbio pasalpa. Turiu pakankamai dideli nepertraukiama darbo staža. Beje vaikams abiem dar nera trieju metu. Ar yra kokia nors itaka pasalpai jei nera 3 metu vaikams.
Ismokos dabar visiems vienodos 650 lt. berods
QUOTE(surmute @ 2010 11 21, 21:42)
Visiems dabar vienodai moka nesvarbu kiek stazo turi ir kiek uzdirbi
tik ziuri pagal staza kiek menesiu mokes,"nedarbo draudimo išmokos trukmė priklauso nuo bedarbio nedarbo draudimo stažo, įgyto iki įsiregistravimo darbo biržoje dienos: - jei nedarbo draudimo stažas mažesnis negu 25 metai, nedarbo draudimo išmoka mokama 6 mėnesius, jei jis yra nuo 25 iki 30 metų 7 mėnesius, jei nuo 30 iki 35 metų 8 mėnesius, jei 35 metai ir daugiau 9 mėnesius;"
QUOTE(*valdonė* @ 2010 11 21, 21:34)
Ismokos dabar visiems vienodos 650 lt. berods
aciu uz atsakyma.
o jei as issiregistruoju is DB savo noru, kada galiu sugrizti vel?
QUOTE(xzx @ 2010 11 21, 23:28)
o jei as issiregistruoju is DB savo noru, kada galiu sugrizti vel?
nors ir kita diena.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 11 21, 23:32)
nors ir kita diena.
ir tada stovejimo DB laikas skaiciuosis is naujo?
QUOTE(xzx @ 2010 11 21, 23:49)
ir tada stovejimo DB laikas skaiciuosis is naujo?
taip,nes bus pertrauka.
QUOTE(vidike @ 2010 11 21, 19:30)
Sveikos,turiu klausimuka,gavau darbuka nepilniems dviems menesiams.Ar poto reiks man vel is naujo reigstruotis i DB?
Bent jau pries metus, sudarius terminuota sutarti ne ilgesne kaip iki 6men., bedarbio statusa tik sustabdydavo, bet nenutraukdavo ir pratesdavo, kai gryzdavai sutarciai pasibaigus... Dabar gal kas ir keites nuo Nauju .
Papildyta:
Paskambink tarpininkei, ji turetu tiksliai pasakyt. Arba turetu but LDB internet. psl. kazkokie bedarbiu isipareigojimai ar DB salygos...
QUOTE(Natele @ 2010 11 22, 09:04)
Bent jau pries metus, sudarius terminuota sutarti ne ilgesne kaip iki 6men., bedarbio statusa tik sustabdydavo, bet nenutraukdavo ir pratesdavo, kai gryzdavai sutarciai pasibaigus... Dabar gal kas ir keites nuo Nauju .
Ne,niekas nepasikeitė..