Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(l'eau @ 2010 10 19, 13:43)
labai išsamiai ir su visom sąlygom atsakyta tam skirtoje temoje

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretute703 @ 2010 10 19, 11:43)
na tai taip tau ir gavosi ne uz pilna menesi, viskas gerai

As uzregistruota nuo liepos 6d.gavau 524lt.O kiti men.kaip priklauso 650lt,poto bus po 620lt.
Taip pat gaunam soc,pasalpa 360lt.+darzelis pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustomama: 19 spalio 2010 - 17:16
QUOTE(gustomama @ 2010 10 19, 18:15)
As uzregistruota nuo liepos 6d.gavau 524lt.O kiti men.kaip priklauso 650lt,poto bus po 620lt.
Taip pat gaunam soc,pasalpa 360lt.+darzelis pigiau.

Iš tiesų, tik 4 mėn. bus perskaičiavimas ir bus apie 620 lt, už 5-6 mėn. - 565 lt, o 7 kartą gausit už likusias 6 kalendorines dienas smile.gif
Atsakyti
o as turiu toky klausima,ar yra cia mamu,kurios sugebejo gauti visus 6 men.ar nebuvo tokio "priverstinio darbo siulimo"kaip man blush2.gif net jai ir netinka pagal gyvenamas salygas ir seima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 10 19, 21:30)
o as turiu toky klausima,ar yra cia mamu,kurios sugebejo gauti visus 6 men.ar nebuvo tokio "priverstinio darbo siulimo"kaip man blush2.gif net jai ir netinka pagal gyvenamas salygas ir seima 4u.gif

taip yra tokiu,mano sesuo visus 6 men gavo.
Atsakyti
QUOTE(laumir @ 2010 10 19, 21:30)

Aš prastovėjau visus 6 mėn. ir dar toliau stoviu DB, gavau visą pilną išmoką už visą laikotarpį. Stoviu nuo kovo mėn. vidurio, tai dabar jau bus berods bus 7 mėn. Per visą tą laiką 1 kartą gavau siuntimą dėl darbo pagal specialybę ir tai nuo pavaduojančios tarpininkės, nes mano atostogavo. Tai ta matyt norėjo pliusiuką užsidėt, o aš neprieštaravau. Nuvykau pokalbiui, bet netiko siūlomas jų minimalus DU. Bet ten vadovė buvo supratinga, nes buvo vasaros tik pradžia berods, o išmokas DB buvau dar tik 2 gavus, tai suprato, kad man neapsimoka pas juos dirbr už nepilnus 700 lt ir parašė, kad pakviesta į tolimesnę atranką. Darbo aš pradėjau realiai ieškotis rugpjūčio pabaigoje savarankiškai, bet kol kas tinkamo dar neradau verysad.gif
Kaip ten bus toliau, nežinau, g.gif poryt turiu vėl apsilankyt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpocka @ 2010 10 19, 11:53)
Ar yra tokiu kurios dar negavo is birzos pinigu? Visada gaudau apie 13 diena,o dabar jau jau 19 ir pinigu ne kvapo. Vakar birzoj klausiau,tai sake,kad dabar Klaipeda skaiciuoja,ir jeigu jiems kas nors nepatiks,tai ir nepraves pinigu,o paskui ir isreikalauti nebus imanoma. Kazi ar tai tiesa ir ar gali taip buti?

As ir vis pasiziuriu, bet kaip nera, taip nera...viena menesi pervede 17 d, kita 9 d, o siandien jau 20 d, bet dar nieko nera schmoll.gif Ar buvo taip, kad kam nors nepervede?
Atsakyti
jei priklauso, tai ir perves.
Atsakyti
Gal kas galit atsakyti,Stoviu biržoje,gaunu pašalpa. Dabar esu susirgusi ar verta imti nedarbingumo lapa?Ar mokes pinigelius už tą laikotarpį?Labai laukiu atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(137 @ 2010 10 20, 11:56)
Gal kas galit atsakyti,Stoviu biržoje,gaunu pašalpa. Dabar esu susirgusi ar verta imti nedarbingumo lapa?Ar mokes pinigelius už tą laikotarpį?Labai laukiu atsakymo.

Verta imti nedarbingumą, prasitęs pašalpos mokėjimas tiek kalendorinių dienų, kiek sirgsit, tik ne ilgiau nei 30 kalendorinių dienų. Jeigu sirgsit mėnesį, tai ir gausit pašalpą ne 6 mėn., o 7. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,turiu klausimeli smile.gif Lapkriti bus metai,kai stoviu DB.Kiek laiko mane dar neisbrauks?Ir po kiek laiko galesiu vel registruotis ,jei ka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Don Pedro @ 2010 10 20, 12:38)
Sveikos,turiu klausimeli smile.gif Lapkriti bus metai,kai stoviu DB.Kiek laiko mane dar neisbrauks?Ir po kiek laiko galesiu vel registruotis ,jei ka? smile.gif

Kol nerasit darbo,arba neprasizengsit taisyklems,tol ir stovesit.O jei prasizengsit,tai po puses metu galima vel registruotis
Atsakyti