Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(l'eau @ 2010 10 27, 10:09)
... jei nenaudoji savo galvos pagal paskirtį, tada taip. jei naudoji - nerašai kaip liepia, ypač jei rašyti nenori, o rašai kaip tau naudingiau.

Teoriskai taip, praktiskai kas yra su tuo susidure zino, koks gali buti spaudimas ir gasdinimas. Tokioj vietoj pamastai ir supranti kad sugadinti nervai ir sveikata maziau naudos tau atnes.
O kad pasirasineti visi skuba ir atleidineti del etatu mazinimo, saliu susitarimu tai doh.gif Nei viena imone sito nenori, juk problemos papildomos joms, o cia pasiraso zmogelis ir problemu maziau.
PAti gerai sitai zinau, artimi zmones buvo su tuo susidure, nebuvo buki, atrodo vadovaujancius darbus dirbo, darbo teise ismane, o kai prireme prie sienos ir nervus gerai pagadino, pasirase, nes tokia pekla buvo. Pamenu ir kompiuteri ateme buvo, priekabiu ieskojo, ir stalcius tikrino ir kasdien tokias situacijas padarydavo, kad nebeisalike nervai, va tau ir galvos turejimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 28 spalio 2010 - 15:32
QUOTE(lod @ 2010 10 28, 13:42)
sito nelabai supratau.is kur bus stazas jei stovi DB

o ko nebus mirksiukas.gif Gi reikia 18 mėn. per 36 mėn laikotarpį. Tad jei metus atstovi - 12 mėn iš to skaičiaus ir dar lieka pakankamai laiko, kad susidarytų tie reikiami 18 dirtų mėnesių mirksiukas.gif

Bent jau aš taip suprantu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 28 spalio 2010 - 15:32
QUOTE(a79 @ 2010 10 28, 16:30)
o ko nebus mirksiukas.gif Gi reikia 18 mėn. per 36 mėn laikotarpį. Tad jei metus atstovi - 12 mėn iš to skaičiaus ir dar lieka pakankamai laiko, kad susidarytų tie reikiami 18 dirtų mėnesių  mirksiukas.gif

Bent jau aš taip suprantu.

Plius tas laikotarpis, kai stovi DB ir mokama nedarbo išmoka 6 mėn., tai kiek žinau į bendrą stažą įeina. Tai sudėjus, jei žmogus prieš stodamas į DB turėjo 36 mėn. darbo stažą, tai iš 36 mėn. - 6 mėn. kai gavo ismoka - 12 mėn. kai negauna + 6 mėn. = 24 men. darbo stazas. smile.gif
Atsakyti
LABA VAKARA, AS SU TOKIU KLAUSIMU, O DARBO STAZAS SKAITOSI, KAD AS ESU VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGOSE IKI 3 METU, SIS LAIKOTARPIS?
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 28, 20:47)
LABA VAKARA, AS SU TOKIU KLAUSIMU, O DARBO STAZAS SKAITOSI, KAD AS ESU VAIKO PRIEZIUROS ATOSTOGOSE IKI 3 METU, SIS LAIKOTARPIS?

taip
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 21:50)

o tai labai ACIU. o jai as dar mokausi kolegijoje ar verta DB sakyt? nes kiek skaiciau kad tipo negaliu stovet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 28, 21:00)
o tai labai ACIU. o jai as dar mokausi kolegijoje ar verta DB sakyt? nes kiek skaiciau kad tipo negaliu stovet. 4u.gif

Jei dieniniam mokotes,tai nereikia stovet birzoj.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 22:31)
Jei dieniniam mokotes,tai nereikia stovet birzoj.

As mokinuosi naakivaizdziai.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 28, 21:32)
As mokinuosi naakivaizdziai.

tai reikes i birza,nebent su vaiko liudijimu nueisit i ligoniu kasa ir jus apdraus kol vaikui 8 nesukaks.bet jei esat vpa,tai vadinasi dirbat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 spalio 2010 - 20:34
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 22:34)
tai reikes i birza,nebent su vaiko liudijimu nueisit i ligoniu kasa ir jus apdraus kol vaikui 8 nesukaks.bet jei esat vpa,tai vadinasi dirbat.

jo as vaiko atostogose esu iki 3m, bet galvoju vasaros pradzioj i darbo birza stot, o kaip tik liks 1metai diplominiam ruostis ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(mergicka393 @ 2010 10 28, 21:38)
jo as vaiko atostogose esu iki 3m, bet galvoju vasaros pradzioj i darbo birza stot, o kaip tik liks 1metai diplominiam ruostis ir viskas.

na tada jo,geriau i birza,tada mokes gal pasalpa.
Atsakyti
ar kas nors siuo metu gaunat bedarbio pasalpa ? registravausi birzoj rugsejo gale. pasalpa man priklauso. bet dar jos negavau . ar gal cia normalu ?
Atsakyti