Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 27, 13:19)
Jei turesit pakankamo stazo tai mokes,8 diena po paskirimo ligtais,o didzio,tai 650 lt.

O koks turi buti stazas? As esu dirbusi nuo 2004 gruodzio iki 2006 rugpjucio (nepertraukiamai, pilnu etatu). O nuo 2006m rugpjucio esu vaiko preiziuros atostogose ( paeiliui su dviem vaikuciais). 2007-2008 m per vaiko preiziuros atostogas metus papildomai dirbau(kai dar istatymai leido). Ar turetu kokios itakos tai, kad suejus leliukui 2 m iseinu is darbo savo noru, nes zinau, kad i ji nebegrisiu... Labai aciu uz atsakyma mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linosska: 27 spalio 2010 - 12:39
QUOTE(*valdonė* @ 2010 10 27, 10:03)
I viesuosius darbus gali siusti tik praejus 6 men. po isiregistravimo DB, po 6 men. pasalpa jau nebepriklauso is DB  4u.gif

Aš kalbėjau apie situaciją su viešaisiais darbais, gaunant socialinę pašalpą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 10 27, 13:28)
O koks turi buti stazas? As esu dirbusi nuo 2004 gruodzio iki 2006 rugpjucio (nepertraukiamai, pilnu etatu). O nuo 2006m rugpjucio esu vaiko preiziuros atostogose ( paeiliui su dviem vaikuciais). 2007-2008 m per vaiko preiziuros atostogas metus papildomai dirbau(kai dar istatymai leido). Ar turetu kokios itakos tai, kad suejus leliukui 2 m iseinu is darbo savo noru, nes zinau, kad i ji nebegrisiu... Labai aciu uz atsakyma  mirksiukas.gif

per paskutinius 36 men turet 18 men stazo,kaip matau jus turit ta staza,taip kad gausit pasalpa.Kad iseinat savo noru itakos neturi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lod @ 2010 10 27, 14:11)
o jums buvo mokama bedarbio pasalpa kai stovejote DB?

Na taip, kaip ir priklauso, pusę metų, po 8 d. nuo įsiregistravimo dienos
man nesuprantama, kokiu pagrindu skiria bedarbio pašalpą antrą kartą, jei baigus mokėt pašalpą praėjo 12 mėn., o per tą laiką žmogus ištisai buvo DB sąrašuose (net ir tas 3 sav., kai dirbo, kadangi buvo subsidijuojama). Tos moters žodžiai - "biržoj man pasakė, kad vėl priklauso pašalpa, nes praėjo lygiai metai nuo paskutinio mokėjimo"  g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 28 spalio 2010 - 08:49
QUOTE(elfė @ 2010 10 28, 09:48)
Na taip, kaip ir priklauso, pusę metų, po 8 d. nuo įsiregistravimo dienos
man nesuprantama, kokiu pagrindu skiria bedarbio pašalpą antrą kartą, jei baigus mokėt pašalpą praėjo 12 mėn., o per tą laiką žmogus ištisai buvo DB sąrašuose (net ir tas 3 sav., kai dirbo, kadangi buvo subsidijuojama). Tos moters žodžiai - "biržoj man pasakė, kad vėl priklauso pašalpa, nes praėjo lygiai metai nuo paskutinio mokėjimo"  g.gif

Tai teisingai ir pasake,po metu vel pradeda moketi bedarbio pasalpa.
Atsakyti
sveikutės
ar galit man paaiškinti? ar gaučiau pinigus už vaiko priežiūros atostogas jei stoviu biržoj? prieš stojant į biržą buvau vaiko priežiūros atostogose, ir man būnant jose buvo likviduota įmonė kurioje dirbau iki dekreto? ar geriau man kur nors isidarbinti?
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 10 28, 11:01)
sveikutės
ar galit man paaiškinti? ar gaučiau pinigus už vaiko priežiūros atostogas jei stoviu biržoj? prieš stojant į biržą buvau vaiko priežiūros atostogose, ir man būnant jose buvo likviduota įmonė kurioje dirbau iki dekreto? ar geriau man kur nors isidarbinti?

Tai tik iki 2 metu moka uz vaika is sodros,jus jau nieko negausit,jei istosit i birza ir jei turit stazo,mokes bedarbio pasalpa.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 09:50)
Tai teisingai ir pasake,po metu vel pradeda moketi bedarbio pasalpa.

Po metų vėl pradeda mokėti nedarbo išmoką, jei vėl susidaro per 36 mėn. 18 mėn. darbo stažas. Vadinasi šiuo atveju darbo stažo užteko. Darbo birža savęs tikrai neapgaus biggrin.gif Jeigu moka iš naujo, vadinasi darbo stažo užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 11:24)
Tai tik iki 2 metu moka uz vaika is sodros,jus jau nieko negausit,jei istosit i birza ir jei turit stazo,mokes bedarbio pasalpa.

pirmam vaikui aš nebenoriu nieko gauti klausiu apie antrąjį planuojama vaikelį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 10 28, 11:36)
pirmam vaikui aš nebenoriu nieko gauti klausiu apie antrąjį planuojama vaikelį? blush2.gif

i vaiko prieziuros atostogas jus turi isleisti darbdavis,kaip ir i dikretines,taip kad reikes darbintis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 28, 11:41)
i vaiko prieziuros atostogas jus turi isleisti darbdavis,kaip ir i dikretines,taip kad reikes darbintis.

Ačiū už atsakyma tada darbinsiuos kur nors kad gaučiau pašalpą
Atsakyti
QUOTE(aurelija.v @ 2010 10 28, 11:31)
Po metų vėl pradeda mokėti nedarbo išmoką, jei vėl susidaro per 36 mėn. 18 mėn. darbo stažas. Vadinasi šiuo atveju darbo stažo užteko. Darbo birža savęs tikrai neapgaus biggrin.gif Jeigu moka iš naujo, vadinasi darbo stažo užtenka smile.gif

sito nelabai supratau.is kur bus stazas jei stovi DB
Atsakyti