Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(aure111 @ 2010 10 26, 21:36)
Vistiek man baisu, kad biržoj gali prisigalvot ir nepriimt  doh.gif  blush2.gif esu jau stovėjus ir jų darbo tvarka tikrai nesižaviu...  schmoll.gif  doh.gif Liūdna kad vėl ten teks sugrįžt...  verysad.gif
Dar kart ačiukas  4u.gif

Cia tai jo,nelabai ir man norisi tenai,bet po metu reikes 4u.gif tikrai priims,del to tai galvos nesukit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 10 26, 19:59)
Sveikos  4u.gif  Gal kas žinot ar priima į darbo biržą jei išeini iš darbo savo noru g.gif  unsure.gif (įtariu kad man lieps parašyt prašymą, kad noriu išeit iš darbo savo noru, bet bijau kad negalėsiu net į darbo biržą įstot  unsure.gif  verysad.gif )

Rasykit,kad iseinat abieju saliu susitarimu,nepamenu koks ten straipsnis,tada ir pasalpa priklausys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 10 27, 09:21)
Rasykit,kad iseinat abieju saliu susitarimu,nepamenu koks ten straipsnis,tada ir pasalpa priklausys 4u.gif

Ne taip paprasta ...rasykit....kaip liepia taip ir rasai cool.gif
Priima i darbo birza jei ir savo noru isejai is darbo, del to nesukit galvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 10 27, 10:59)
Ne taip paprasta ...rasykit....kaip liepia taip ir rasai  cool.gif
Priima i darbo birza jei ir savo noru isejai is darbo, del to nesukit galvos  4u.gif

Kaip tai gali buti kaip liepia ,taip rasai.O jei as nesutinku,kad mane atleistu>sakyciau padarykit nors viena gera darba,pasirasom,kad iseinu abieju saliu susitarimu...Ginciciaus iki galo cool.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiklausti. Istorija tokia - pažystama moteris užsiregistravo DB, ten jai pusę metų mokėjo priklausančias išmokas (baigė mokėti liepos mėn.) Po to siuntė į kursus. Po kursų moteris susirado darbą, kuriam išdirbo 3 sav. ir vėl grįžo į biržą. Praėjo lygiai metai, kai jai nustojo mokėti bedarbio pašalpą (liepos mėn) ir konsultantė vėl jai skyrė bedarbio pašalpą, sakydama, kad po metų vėl priklauso. Jau 3 mėn. kaip jai DB vėl moka pinigus. Dabar ją vis siunčia su rekomendacijom darbintis, bet kaip ji pati sakė, eit dirbt nenori, nes dirbdama gaus tik 100 Lt daugiau nei gauna iš DB nedirbdama.
Mane ta istorija nepaprastai nustebino. Pirmą kartą išgirdau, kad išmoka ne atnaujinama (prieš tai jai buvo išmokėta už visus 6 mėn.), o skiriama iš naujo, praėjus metams.
Ar kam nors yra taip buvę? Na, aš pati jau tikrai esu senai registruota DB, bet man nieko panašaus nenutiko. Iš viso, man tai atrodo neįtikėtina istorija, bet neturiu pagrindo ta moterimi netikėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 10 26, 09:23)
Teoriškai nesusiję, bet praktiškai yra šiek tiek kitaip  doh.gif TEko kalbėtis su mažo miestelio DB darbuotoja, tai tiesiai šviesiai pasakė, kad jos mato, kam paskirta socialinė pašalpa ir tiems viešieji darbai "pirmenybė"    cool.gif

I viesuosius darbus gali siusti tik praejus 6 men. po isiregistravimo DB, po 6 men. pasalpa jau nebepriklauso is DB 4u.gif

QUOTE(knielita @ 2010 10 26, 19:15)
Nedaug liko man jau, pakentesiu taip sakant  ax.gif Nes bijau kad begant nuo vilko ant meskos nepataikyciau  doh.gif
Kiek zinau galima ir paciam isejusiam stoti. Anksciau tokiam zmogui ir pasalpa buduvo skiriama, bet kaip dabar yra net nenutuokiu  blush2.gif

Jei yra pakankamai darbo stazo, nors ir isejot savo noru is darbo, pasalpa priklauso thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*valdonė* @ 2010 10 27, 10:59)
kaip liepia taip ir rasai  cool.gif

... jei nenaudoji savo galvos pagal paskirtį, tada taip. jei naudoji - nerašai kaip liepia, ypač jei rašyti nenori, o rašai kaip tau naudingiau.
QUOTE(*valdonė* @ 2010 10 27, 11:03)
I viesuosius darbus gali siusti tik praejus 6 men. po isiregistravimo DB, po 6 men. pasalpa jau nebepriklauso is DB  4u.gif

ne visai taip. jei skiriama socialinė, ne bedarbio pašalpa, siūlyti gali.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 27, 12:09)
ne visai taip. jei skiriama socialinė, ne bedarbio pašalpa, siūlyti gali.

Isiregistravau DB gavau bedarbio pasalpa,bet po 3 menesiu jau pasiunte mane i viesus darbus
Atsakyti
QUOTE(knielita @ 2010 10 26, 20:15)
Nedaug liko man jau, pakentesiu taip sakant  ax.gif Nes bijau kad begant nuo vilko ant meskos nepataikyciau  doh.gif

Nu tada sekmes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 10 27, 11:02)
Sveikos, noriu pasiklausti. Istorija tokia - pažystama moteris užsiregistravo DB, ten jai pusę metų mokėjo priklausančias išmokas (baigė mokėti liepos mėn.) Po to siuntė į kursus. Po kursų moteris susirado darbą, kuriam išdirbo 3 sav. ir vėl grįžo į biržą. Praėjo lygiai metai, kai jai nustojo mokėti bedarbio pašalpą (liepos mėn) ir konsultantė vėl jai skyrė bedarbio pašalpą, sakydama, kad po metų vėl priklauso. Jau 3 mėn. kaip jai DB vėl moka pinigus. Dabar ją vis siunčia su rekomendacijom darbintis, bet kaip ji pati sakė, eit dirbt nenori, nes dirbdama gaus tik 100 Lt daugiau nei gauna iš DB nedirbdama.
Mane ta istorija nepaprastai nustebino. Pirmą kartą išgirdau, kad išmoka ne atnaujinama (prieš tai jai buvo išmokėta už visus 6 mėn.), o skiriama iš naujo, praėjus metams.
Ar kam nors yra taip buvę? Na, aš pati  jau tikrai esu senai registruota DB, bet man nieko panašaus nenutiko. Iš viso, man tai atrodo neįtikėtina istorija, bet neturiu pagrindo ta moterimi netikėti g.gif

o jums buvo mokama bedarbio pasalpa kai stovejote DB?
Atsakyti
g.gif Labas, sakykite, ar kai vaikuciui sueina 2 metai istojus i darbo birza moka bedarbio pasalpa? Po kiek laiko po istojimo? Kokio dydzio?
Atsakyti
QUOTE(linosska @ 2010 10 27, 13:13)
g.gif  Labas, sakykite, ar kai vaikuciui sueina 2 metai istojus i darbo birza moka bedarbio pasalpa? Po kiek laiko po istojimo? Kokio dydzio?

Jei turesit pakankamo stazo tai mokes,8 diena po paskirimo ligtais,o didzio,tai 650 lt.
Atsakyti