Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(xzx @ 2010 10 25, 23:51)
aciu uz atsakyma 4u.gif
dar noriu paklausti, isgirdau, kad kai tik skiria socialine pasalpa, DB iskart siuncia viesuju darbu dirbti, ar tai tiesa?

absurdas. db gali siūlyti viešuosius darbo darbo ieškančiam asmeniui, jei jis tikrai ieško darbo, bet tai su socialine pašalpa nesusiję. kai kurios savivaldybės socialinę skiria tik ei žmogus sutinka atidirbti, bet tai nesusiję su db.
Atsakyti
keistas dalykas g.gif buvau pas konsultantę š. mėnesio 20 dieną. nedarbo draudimo išmoka vėluoja jau šešta diena, anksčiau pervesdavo max per dvi dienas. Ar reikia ten kažką kažkam sakyt, ar tiesiog gal nėra pinigų ir negali sumokėt? Tiesiog nenorėčiau vėliau išgirsti ,,kodėl neieškojot savo pinigų,, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2010 10 26, 08:01)
keistas dalykas  g.gif buvau pas konsultantę š. mėnesio 20 dieną. nedarbo draudimo išmoka vėluoja jau šešta diena, anksčiau pervesdavo max per dvi dienas. Ar reikia ten kažką kažkam sakyt, ar tiesiog gal nėra pinigų ir negali sumokėt? Tiesiog nenorėčiau vėliau išgirsti ,,kodėl neieškojot savo pinigų,,  g.gif

per 10 d.d kazkur perveda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 26, 06:36)
absurdas. db gali siūlyti viešuosius darbo darbo ieškančiam asmeniui, jei jis tikrai ieško darbo, bet tai su socialine pašalpa nesusiję. kai kurios savivaldybės socialinę skiria tik ei žmogus sutinka atidirbti, bet tai nesusiję su db.

Teoriškai nesusiję, bet praktiškai yra šiek tiek kitaip doh.gif TEko kalbėtis su mažo miestelio DB darbuotoja, tai tiesiai šviesiai pasakė, kad jos mato, kam paskirta socialinė pašalpa ir tiems viešieji darbai "pirmenybė" cool.gif
Atsakyti
As siandiena parasinesiau rekomendacija kur irase jog atsisakiau daro ,del mazo vaiko (4 metukai ) . ten darbas pamaininis 3 pamainos , tai va pasiskambinau i inspekcija ir suzinojau kad , negali siusti vienisos mamos i joki pamainini darba , nebent sutikciau as pati .

Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2010 10 26, 10:57)
As siandiena parasinesiau rekomendacija kur irase jog atsisakiau daro ,del mazo vaiko (4 metukai ) . ten darbas pamaininis 3 pamainos , tai va pasiskambinau i inspekcija ir suzinojau kad , negali siusti vienisos mamos i joki pamainini darba , nebent sutikciau as pati .

db siūsti gali, bet vaiko amžius yra pateisinama priežastis atsisakyti. va darbdavys tai tikrai negalėtų perkelti be jūsų sutikimo.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas žinot ar priima į darbo biržą jei išeini iš darbo savo noru g.gif unsure.gif (įtariu kad man lieps parašyt prašymą, kad noriu išeit iš darbo savo noru, bet bijau kad negalėsiu net į darbo biržą įstot unsure.gif verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(gustomama @ 2010 10 24, 16:11)
Manau galima pasikeist konsultante g.gif
O siaip tikrai baisu,kai taip elgiasi doh.gif nervuojasi ne tik,kad darbo neturi,bet dar nervuokis ir i DB eidama doh.gif
Tikrai uzjauciu unsure.gif

Man dar tokio dalyko nepasitaike,bet vistiek einu biski su drebancia sirdele smile.gif

Nedaug liko man jau, pakentesiu taip sakant ax.gif Nes bijau kad begant nuo vilko ant meskos nepataikyciau doh.gif

QUOTE(aure111 @ 2010 10 26, 18:59)
Sveikos  4u.gif  Gal kas žinot ar priima į darbo biržą jei išeini iš darbo savo noru g.gif  unsure.gif (įtariu kad man lieps parašyt prašymą, kad noriu išeit iš darbo savo noru, bet bijau kad negalėsiu net į darbo biržą įstot  unsure.gif  verysad.gif )

Kiek zinau galima ir paciam isejusiam stoti. Anksciau tokiam zmogui ir pasalpa buduvo skiriama, bet kaip dabar yra net nenutuokiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 10 26, 19:59)
Sveikos  4u.gif  Gal kas žinot ar priima į darbo biržą jei išeini iš darbo savo noru g.gif  unsure.gif (įtariu kad man lieps parašyt prašymą, kad noriu išeit iš darbo savo noru, bet bijau kad negalėsiu net į darbo biržą įstot  unsure.gif  verysad.gif )

visus bedarbius priima i birza,nesvarbu ar tave atleido,ar iseini savo noru,ar bankrutavo imone.Gal net ir pasalpa gaudinesit,jei turit reikiamo stazo.
Atsakyti
Ačiukas už atsakymus 4u.gif truputį nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2010 10 26, 20:25)
Ačiukas už atsakymus  4u.gif truputį nuraminot  smile.gif

Kodel tiktai truputi!? 4u.gif Galit nesijaudinti i birza tikrai galesit istot.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 10 26, 19:32)
Kodel tiktai truputi!?  4u.gif Galit nesijaudinti i birza tikrai galesit istot.

Vistiek man baisu, kad biržoj gali prisigalvot ir nepriimt doh.gif blush2.gif esu jau stovėjus ir jų darbo tvarka tikrai nesižaviu... schmoll.gif doh.gif Liūdna kad vėl ten teks sugrįžt... verysad.gif
Dar kart ačiukas 4u.gif
Atsakyti