Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo Birža - 7 Tema

QUOTE(knielita @ 2010 10 22, 09:27)
Pasisakysiu ir as ta tema del konsultanciu darbo  ax.gif Faktas, kad kitos tikrai nesielgia etiskai su zmonemis, labai svarbiomis prisistato, varineja zmones, rekia. Pati maciau ir girdejau, grubumas bendraujant. Sedi moterele verkia kad negali vazinet i Backonis dirbti, nes be masinos yra ir ankstu ryta ar velai vakare netures kaip nuvaziuot, o konsultante su sypsena atrezia kad nuomokites prie vietos, juk darba siulau  blink.gif Kita situacija, kad atejau 15 min. anksciau nei priklauso, zmoniu nebuvo, galvoju uzeisiu, niu toki veja man pakele  doh.gif  doh.gif Liepe darbo ieskotis per ta 15 min. Sedejau saziningai uz kabineto duru kol neatejo laikas. Nepasityciojimas? Kita salia sedinti moteriske pasakojo, kad pavelavo 15 min. sake gasdino kad isbrausk, priieme tada po 3 val. laukimo tik. Zmoniska? Mano akimis nelabai...
Kol dirbau tikrai nemaniau kad sitaip zmogu numenkint ten gali, bet kai pati pakliuvau  blink.gif  doh.gif Suprantu, zmogus bedarbis, bet ar verta tyciotis, zemint, uzgaulioti? Tikiu kad konsultantes skirtingos, tikiuosi yra ir geru, bet ka maciau savo akimis  doh.gif geru jausmu nesukele.

Manau galima pasikeist konsultante g.gif
O siaip tikrai baisu,kai taip elgiasi doh.gif nervuojasi ne tik,kad darbo neturi,bet dar nervuokis ir i DB eidama doh.gif
Tikrai uzjauciu unsure.gif

Man dar tokio dalyko nepasitaike,bet vistiek einu biski su drebancia sirdele smile.gif
Atsakyti
na nejaugi niekas nezino del individualios veiklos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginok @ 2010 10 23, 13:03)
auginantis du ir daugiau nepilnamečių vaikų- si fraza ir reiskia auginantis du ir daugiau vaiku iki 18 metu,
kada vaikas yra nepilnametis, tada kai jam yra maziau negu 18 metu.
Pavyzdis: pas mane 3 vaikai 17m. 11m. 7m. - esu drausta kol 11m. sukaks 18m.

viespatie... doh.gif
busit dar drausta kai liks 2 vaikai iki 18 m., t.y. kai vyriausiam sueis 18, pas jus dar liks du vaikai iki 18 m. Ir kol tam, kuriam dabar yra 11, sukakos 18 m. busite drausta doh.gif
Tai dabar dar galite miegoti ramiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 25, 08:18)
viespatie... doh.gif
busit dar drausta kai liks 2 vaikai iki 18 m., t.y. kai vyriausiam sueis 18, pas jus dar liks du vaikai iki 18 m. Ir kol tam, kuriam dabar yra 11, sukakos 18 m. busite drausta  doh.gif
Tai dabar dar galite miegoti ramiai  mirksiukas.gif

taigi lygiai tą patį ji ir parašė, kam taip per kaktą plekšnotis ir viešpaties šauktis biggrin.gif
Atsakyti
laba diena. turiu konkretu klausima.

pavasary planuoju pastot, todel isidarbinau del soc. draudomo. kiek zinau, reikia isdirbt 12 menesiu per 2 metus, kad po gimdymo buciau apdrausta... bet situacija tokia, kad netenku darbo isdirbus 7 mem. jeigu istoju i darbo birza, ar tas laikas skaitysis, kaip darbo stazas?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmine: 25 spalio 2010 - 11:47
QUOTE(raudona7 @ 2010 10 25, 12:04)
laba diena. turiu konkretu klausima.

pavasary planuoju pastot, todel isidarbinau del soc. draudomo. kiek zinau, reikia isdirbt 12 menesiu per 2 metus, kad po gimdymo buciau apdrausta... bet situacija tokia, kad netenku darbo isdirbus 7 mem. jeigu istoju i darbo birza, ar tas laikas skaitysis, kaip darbo stazas?

jei gausit nedarbo išmoką - taip. jei ne - ne. po liepos reikės jau 24 išdirbtų mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 25, 12:48)
jei gausit nedarbo išmoką - taip. jei ne - ne. po liepos reikės jau 24 išdirbtų mėnesių.

o del tu nedarbo ismoku? as praeita karta buvau isdirbusi gal tris menesiu, bet firma bankrutavo, o ismoka vistiek gavau puse metu. labai prasau paaiskinkit. jeigu dabar as istoju i darbo birza, puse metu gaunu ismoka, pastoju iki liepos biggrin.gif tai viskas gerai? ar netelpu i tuos remus. dabar dirbu 7 men.

o gal ismoka gavau, nes vaikui dar nebuvo 3 metu. ai nesuprantu, visiskai zalia situose reikaluose. dabar vaikui jau 4. speju nieko nebus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudona7: 25 spalio 2010 - 11:53
QUOTE(rudenssniegas @ 2010 10 25, 08:18)
viespatie... doh.gif
busit dar drausta kai liks 2 vaikai iki 18 m., t.y. kai vyriausiam sueis 18, pas jus dar liks du vaikai iki 18 m. Ir kol tam, kuriam dabar yra 11, sukakos 18 m. busite drausta  doh.gif
Tai dabar dar galite miegoti ramiai  mirksiukas.gif

Ar ne ta pati atsakiau i lod klausima doh.gif !
Atsakiau, o ne klausiau doh.gif !
Parasiau savo draustumo pavyzdi kad butu suprantamiau mirksiukas.gif !
Pries atsakant visada isitikinu kad teisingai supratau klausima wink.gif
Atsakyti
sveikos, man i DB lapkricio 25 d., noreciau pasikeisti konsultante, ar tai imanoma? ir kada tai reikia padaryti - iki numatyto vizito ar ta diena? kur kreiptis? ir ar galiu pati pasirinkti, kokia noriu, ar skirs patys, jei pakeis? veiksmas Vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2010 10 25, 18:47)
sveikos, man i DB lapkricio 25 d., noreciau pasikeisti konsultante, ar tai imanoma? ir kada tai reikia padaryti - iki numatyto vizito ar ta diena? kur kreiptis? ir ar galiu pati pasirinkti, kokia noriu, ar skirs patys, jei pakeis? veiksmas Vilniuje.

taip įmanoma. reikia kreiptis į to skyriaus vadovą. kreipkitės į informavimo padalinį, patikslins kur. geriau aišku iki numatyto vizito.
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif
dar noriu paklausti, isgirdau, kad kai tik skiria socialine pasalpa, DB iskart siuncia viesuju darbu dirbti, ar tai tiesa?
Atsakyti