QUOTE(knielita @ 2010 10 22, 09:27)
Pasisakysiu ir as ta tema del konsultanciu darbo Faktas, kad kitos tikrai nesielgia etiskai su zmonemis, labai svarbiomis prisistato, varineja zmones, rekia. Pati maciau ir girdejau, grubumas bendraujant. Sedi moterele verkia kad negali vazinet i Backonis dirbti, nes be masinos yra ir ankstu ryta ar velai vakare netures kaip nuvaziuot, o konsultante su sypsena atrezia kad nuomokites prie vietos, juk darba siulau Kita situacija, kad atejau 15 min. anksciau nei priklauso, zmoniu nebuvo, galvoju uzeisiu, niu toki veja man pakele Liepe darbo ieskotis per ta 15 min. Sedejau saziningai uz kabineto duru kol neatejo laikas. Nepasityciojimas? Kita salia sedinti moteriske pasakojo, kad pavelavo 15 min. sake gasdino kad isbrausk, priieme tada po 3 val. laukimo tik. Zmoniska? Mano akimis nelabai...
Kol dirbau tikrai nemaniau kad sitaip zmogu numenkint ten gali, bet kai pati pakliuvau Suprantu, zmogus bedarbis, bet ar verta tyciotis, zemint, uzgaulioti? Tikiu kad konsultantes skirtingos, tikiuosi yra ir geru, bet ka maciau savo akimis geru jausmu nesukele.
Kol dirbau tikrai nemaniau kad sitaip zmogu numenkint ten gali, bet kai pati pakliuvau Suprantu, zmogus bedarbis, bet ar verta tyciotis, zemint, uzgaulioti? Tikiu kad konsultantes skirtingos, tikiuosi yra ir geru, bet ka maciau savo akimis geru jausmu nesukele.
Manau galima pasikeist konsultante
O siaip tikrai baisu,kai taip elgiasi nervuojasi ne tik,kad darbo neturi,bet dar nervuokis ir i DB eidama
Tikrai uzjauciu
Man dar tokio dalyko nepasitaike,bet vistiek einu biski su drebancia sirdele