QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 17:43)
Mergaites, patarkit Reikia plautuvės, noriu iš Franke ir būtent akmens masės. Tik bėda ta, kad pagal matmenis kaip ir tiktų 78 cm ilgio (su padėklu), bet švaraus darbastalio iki kaitlentės tada belieka tik 30 cm. Mažoka, bet taip norisi su padėklu, yra pasidėti indams kur, ar tiesiog rinktis paprastą be padėklo ir turėt daug laisvo stalviršio Arba tiesiog rinktis su mažesniu padėklu, bet tuomet reikia ne iš Franke, nes daugiau nėra tinkamo matmens
Aš rinkčiausi be padėklo arba bent jau su pusiniu padėklu. Tikrai neverta aukoti stalviršio padėkui, kai jo yra taip palyginti nedaug. Nesvarbu, kad iš kitos kaitlentės pusės dar liks 58 cm, vsitiek pagrindinė gaminimo zona bus: kaitlentė, stalviršis, kriauklė.
Nežinau, pas mane nors ir nemaža virtuvė, bet aš kaip tik ieškojau kriauklės be padėklo. Aš kažkaip nemėgstu apkrauti stalviršio ir stengiuosi kad ant jo nieko nebūtų. Visus indus suslepiu: džiovykloj, indaplovėj, švarūs ir sausi stalčiuj. Plius man labai nepatinka kai apsitaško ar nuvarva ir stovi vandens lašai/balutės, paskui pradeda atsirasti kalkių dėmės, reikia valyti su visokiais spec valikliais ir t.t. Žodžiu man nepatinka bet aišku kiek žmonių, tiek nuomonių