Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Iriska @ 2010 10 20, 09:51)
na jeigu su dujine buvo geras sokejas, o po to talentas dingo pereinant prie elektrines, tada jus teisi  bigsmile.gif

Pasirodo ir taip buna biggrin.gif
Atsakyti
Na del dujines valymo tai elektrine tikrai lengviau, bet del pacio maisto, puodu parinkimo ir kt mes renkames dujine. Na cia manau jau kiekvieno reikalas.
Tik gal kas galite patarti del radiatoriaus po langu g.gif Ar jis butinas?
Atsakyti
Kažkokia beprasmė diskusija...
Aš naudojau ir elektrinę, ir dujinę virykles, tad planuodama dabartinę virtuvę be jokių dvejonių pasirinkau pastarąją. Valymas man visiškai keblumų nekelia. Groteles sudedu į indaplovę, o stiklo keramikos paviršiaus valymas niekuo nesiskiria nuo tokio paties paviršiaus esančio elektrinėse kaitlentėse. Be to man maistą gaminti su dujine kaitlente daug paprasčiau, greičiau, jau nekalbant, kad WOK keptuve naudotis normaliai galima, ko su elektrine normaliai padaryti negalėdavau. Ir nei čia šokiuose, nei šokėjuose esmė. biggrin.gif
Tad kiekvienas pagal savo poreikius manau renkasi.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 10 20, 06:02)
As turejau dujine, o dbar elektrne. Kita karta pirkciau dujine, nes elektrinej negaliu padart elementaraus maisto. Net bulviu neina apkepint taip kaip as noriu. Duona neiskepa ir daug kitu minusu. O valymas elektriniu tai daug lengvesnis, nei dujiniu.


QUOTE(Iriska @ 2010 10 20, 08:52)
drinks_cheers.gif bulviniai blynai guminiai, buvlves minkstos ir neimanoma gauti netroskintu.
Nepakanka kaitrumo. O kai recepte parasyta 5 min ant maximumo, o paskui staigiai sumazinti ugni, tai tragedija iskarto. biggrin.gif


Jei naudojot paprastą stiklokeramikinę - taip, maistą ten sunkiau pagaminti. Nes ji kol įkaista, kol atvėsta - problema. Bet su indukcine šios problemos išsisprendė. Pastarosios nekeisčiau nei į dujinę, nei į paprastą stiklokeramikinę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 20 spalio 2010 - 10:34
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 20, 11:17)
Jei naudojot paprastą stiklokeramikinę - taip, maistą ten sunkiau pagaminti. Nes ji kol įkaista, kol atvėsta - problema. Bet su indukcine šios problemos išsisprendė. Pastarosios nekeisčiau nei į elektrinę, nei į paprastą stiklokeramikinę  biggrin.gif

Ir as savo indukcine nekeisciau,labai greitai temperatura reguliojasi. thumbup.gif Ir neprisvila.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 20 spalio 2010 - 10:31
QUOTE(Temidė @ 2010 10 19, 23:44)
Aš iš čia siunčiausi prieš porą metų:
Prieskoniai


Aš iš kart ir pagalvojau apie macys puslapiuką biggrin.gif tik nebuvo kada pažiūrėt. Ačiū 4u.gif

__________

O žinot,man skaniausias maistas keptas krosnyje/ant laužo tongue.gif neprilygsta jokios kaitlentės bigsmile.gif
O šiaip galit ginčytis iki nukritimo,bet realiai patogiausia indukcinė,tačiau skaniausias maistas ant dujinės tongue.gif (čia tik apie kaitlentes).
Atsakyti
Kaip tik baigia pagaminti virtuvę, ir joje kaitlentė bus tikrai dujinė. Teliko klausimas dėl orkaitės.
Gaminu daug ir tai daryti mėgstu, ypač konditerinius gaminius, ir ką aš galiu pasakyti - savo pačios nuostabai, ir čia viršų ima dujinė orkaitė. Skeptikams galiu pasakyti, kad penkerius metus gaminau elektrinėje orkaitėje ir kiek ilgiau - dujinėje. Dabar vėl tenka naudotis elektrine, ir dujinė kol kas tvirtai pirmauja savo pranašumais. Taigi, nors esu pasirinkusi elektrinę savo naujuose namuose, rimtai svarstau apie grįžimą prie dujinės. Galbūt ji man labiau nuspėjama... smile.gif
Tiesa, niekada nebandžiau kepti naujose dujinėse orkaitėse (maniškė buvo apie 15 metų), tad šiek tiek bijau nusivilti unsure.gif

P.S. Va kas labiausiai nepatinka dėl dujų, tai puodų šveitimas ir kai kurių jų deformacijos doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kootwella: 21 spalio 2010 - 10:14
Mergaites, patarkit 4u.gif Reikia plautuvės, noriu iš Franke ir būtent akmens masės. Tik bėda ta, kad pagal matmenis kaip ir tiktų 78 cm ilgio (su padėklu), bet švaraus darbastalio iki kaitlentės tada belieka tik 30 cm. Mažoka, bet taip norisi su padėklu, yra pasidėti indams kur, ar tiesiog rinktis paprastą be padėklo ir turėt daug laisvo stalviršio g.gif Arba tiesiog rinktis su mažesniu padėklu, bet tuomet reikia ne iš Franke, nes daugiau nėra tinkamo matmens doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 16:43)


aš rinkčiausi be padėklo, lėkštes galima šalia ir be padėklo pasidėt, o ir darbastalio išloštumėt
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 17:43)
Mergaites, patarkit  4u.gif  Reikia plautuvės, noriu iš Franke ir būtent akmens masės. Tik bėda ta, kad pagal matmenis kaip ir tiktų 78 cm ilgio (su padėklu), bet švaraus darbastalio iki kaitlentės tada belieka tik 30 cm. Mažoka, bet taip norisi su padėklu, yra pasidėti indams kur, ar tiesiog rinktis paprastą be padėklo ir turėt daug laisvo stalviršio  g.gif  Arba tiesiog rinktis su mažesniu padėklu, bet tuomet reikia ne iš Franke, nes daugiau nėra tinkamo matmens  doh.gif


Aš rinkausi nedidelę kriauklę su nedideliu padėklu ax.gif Taupiau darbastaliui vietos. Jei naudosiesi indaplovę, tai to padėklo nelabai daug ir reiks.
Aišku, jei turėčiau didelę virtuvę su daug darbastalio, kriauklę rinkčiausi su dideliu padėklu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 21, 20:16)
aš rinkčiausi be padėklo, lėkštes galima šalia ir be padėklo pasidėt, o ir darbastalio išloštumėt

šiaip laisvo darbastalio dar turėsim iš kitos kaitlentės pusės, 58 cm g.gif
Papildyta:
QUOTE(Upokšnis @ 2010 10 21, 20:18)
Aš rinkausi nedidelę kriauklę su nedideliu padėklu ax.gif Taupiau darbastaliui vietos. Jei naudosiesi indaplovę, tai to padėklo nelabai daug ir reiks.

indaplovės neturėsim schmoll.gif kokią išsirinkot plautuvę, gal iš Franke?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 10 21, 20:22)
indaplovės neturėsim  schmoll.gif kokią išsirinkot plautuvę, gal iš Franke?


Pirkau Senukuose paprastą metalinę (derinau prie stalviršio). Man reikėjo negilios, nes po kriaukle dariau stalčių ax.gif
Atsakyti