Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 21:32)
O kodel nenorit? Ir baliono atsikratytumet. blush2.gif

Pas tevus elketrine kaitlente, tai is patirties norim dujinio pavirsiaus...

O kaip su spintelem po langu? Pas mus ten radiatorius, bet gal ji galima isimti, nes silumos virtuveje bus is peciaus g.gif Ar spinteles/kriaukle po langu galima daryti tik jei sildomos grindys ar pan? nesinoretu kad langas nuolat rasotu g.gif
Atsakyti
O pas mano tevus atvirksciai lotuliukas.gif dujine buvo,dabar labai laiminga,kad iskeiciau i elektrine,o dabar i indukcine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 20:49)
O pas mano tevus atvirksciai lotuliukas.gif dujine buvo,dabar labai laiminga,kad iskeiciau i elektrine,o dabar i indukcine thumbup.gif

aš ir gyvenau su dujine ir bais džiaugiuosi elektrine, nekeisčiau aš jos į jokią dujinę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gravitacija @ 2010 10 19, 22:12)
aš ir gyvenau su dujine ir bais džiaugiuosi elektrine, nekeisčiau aš jos į jokią dujinę  schmoll.gif

Mane labiausiai zudydavo tu laikykiu ir puodu dugnu sveitimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 21:21)
Mane labiausiai zudydavo tu laikykiu ir puodu dugnu sveitimas doh.gif

čia aišku ir dujinių žavesys, bet pas mus namuose vienas veikėjas vis pamiršdavo dujas užsukt..... ir labai nervus pakutendavo ši menkutė kvapni smulkmenikė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 10 18, 18:37)
O kur tokį nusipirkt galima?

QUOTE(saliutas @ 2010 10 18, 21:44)
Gal galetum nuorodele pameteti  ax.gif

QUOTE(unte @ 2010 10 18, 23:11)
Koks fainas dalykas,as ir tokio noriu.

QUOTE(Alekto @ 2010 10 19, 08:21)
Prieskoninė labai simpatiška bigsmile.gif Ir aš tokios noriu bigsmile.gif
Man beje virtuvės be pakabinamų spintelių pačios gražiausios ax.gif

Aš iš čia siunčiausi prieš porą metų:
Prieskoniai
Atsakyti
As turejau dujine, o dbar elektrne. Kita karta pirkciau dujine, nes elektrinej negaliu padart elementaraus maisto. Net bulviu neina apkepint taip kaip as noriu. Duona neiskepa ir daug kitu minusu. O valymas elektriniu tai daug lengvesnis, nei dujiniu.
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 10 20, 06:02)
As turejau dujine, o dbar elektrne. Kita karta pirkciau dujine, nes elektrinej negaliu padart elementaraus maisto. Net bulviu neina apkepint taip kaip as noriu. Duona neiskepa ir daug kitu minusu. O valymas elektriniu tai daug lengvesnis, nei dujiniu.

drinks_cheers.gif bulviniai blynai guminiai, buvlves minkstos ir neimanoma gauti netroskintu.
Nepakanka kaitrumo. O kai recepte parasyta 5 min ant maximumo, o paskui staigiai sumazinti ugni, tai tragedija iskarto. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuxe @ 2010 10 20, 06:02)

kaip įdomiai g.gif . Atvirai pasakius, bulvinių blynų tai nekepiau, bet visą kitą gaunasi taip pat kaip ir ant dujinės. Ir bulvės apskrunda, ir duona apkepa traškiai ir lietiniai per visą keptuvę gaunasi normaliai
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 10 20, 08:52)
O kai recepte parasyta 5 min ant maximumo, o paskui staigiai sumazinti ugni, tai tragedija iskarto. biggrin.gif

taigi perkeli ant kitos skyles kuri mažiau įkaitinta ir viskas - jokios tragedijos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim: 20 spalio 2010 - 08:44
QUOTE(linnn @ 2010 10 20, 09:07)
kaip įdomiai g.gif . Atvirai pasakius, bulvinių blynų tai nekepiau, bet visą kitą gaunasi taip pat kaip ir ant dujinės. Ir bulvės apskrunda, ir duona apkepa traškiai ir lietiniai per visą keptuvę gaunasi normaliai
4u.gif

drinks_cheers.gif Negu nezinot,kas su blogais sokejais buna.....nugi kojos jiems trukdo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 20, 09:49)
drinks_cheers.gif Negu nezinot,kas su blogais sokejais buna.....nugi kojos jiems trukdo lotuliukas.gif

na jeigu su dujine buvo geras sokejas, o po to talentas dingo pereinant prie elektrines, tada jus teisi bigsmile.gif
Atsakyti