Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 16, 23:27)
Ir as domiuosi siukslinem, bet man reiketu ne montuojamos, o paprastos, kad galima butu prie dureliu pritvirtinti.

jei jus is kauno, tai yra furnitane; dar yra Draugystes gvej kitoje furnitano puseje irgi didele baldiniu priemoniu parduotuve, tik neprisimenu dabar koks pavadinimas
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 16, 22:27)
Ir as domiuosi siukslinem, bet man reiketu ne montuojamos, o paprastos, kad galima butu prie dureliu pritvirtinti.

aš ir vėl Peka siūlysiu blush2.gif Daug namų padariau, kol pagaliau saviškę išsirinkau biggrin.gif

1. ant durelių, šita regis 30 litrų talpos, bet yra ir didesnių
2. į stalčių
3. ant dugno, sujungta su durelėm
4. ant dugno, veikia kaip stalčius
Atsakyti
QUOTE(smarkuole74 @ 2010 11 16, 16:58)
Cia yra kaip, Jus vadinat, paprastos plokstes - laminuotos drozliu plokstes. Galima naudot drozliu plokstes faneruotas naturaliu lukstu, kurias galima dazyt, beicuot - lakuot, arba aliejuot. Dar yra medienos dulkiu plokste(MDF) Ja dazo blizgiai arba matiskai. Dazniausiai korpusai daromi is paprastos plokstes, o fasadi pagal poreikius.

o sakykit, ar labai isauga virtuves baldu kaina, jei noriu klasikines virtuves, su tokiais grioveliais ant dureliu?
Kazka tokio:
user posted image

QUOTE(fukse @ 2010 11 16, 19:18)
Su ALNO Kitchen Planner galima pačiam susiprojektuoti virtuvėlę  4u.gif
Spaudžiat Accept ir siunčiatės  4u.gif
Prieš pradėdama dėliotis spintukes, peržiūrėkit Help--> help -->  Continue to the Tutorial.

Aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 17, 10:45)
o sakykit, ar labai isauga virtuves baldu kaina, jei noriu klasikines virtuves, su tokiais grioveliais ant dureliu?

aš ir apie klasikinę galvoju wub.gif

kiek aš žinau, tai ne, nebent dar kokių spec. raižymų šalia užsinorėtumėt, labiausiai tai kainą užaugina jei darotės medinius fasadus medienos pasirinkimas
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 17, 08:27)
aš ir vėl Peka siūlysiu blush2.gif Daug namų padariau, kol pagaliau saviškę išsirinkau biggrin.gif

2. į stalčių

Sakykit,o kur tokios yra??Mane pirma sudomino,idomu kokios ju kainos?Kpkio plocio spintele turetu but?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 17 lapkričio 2010 - 10:08
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 17, 10:07)
Sakykit,o kur tokios yra??Mane pirma sudomino,idomu kokios ju kainos?Kpkio plocio spintele turetu but?

aš pirkau Furnitane.

www.furnitanas.lt
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 17, 09:27)

2. į stalčių

Super, o kur galima jas isigyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Rasele @ 2010 11 17, 10:17)
Super, o kur galima jas isigyti?  blush2.gif

tik ką atsakiau smile.gif

Daug internete visko išžiūrėjom kartu su vyru, kol apsisprendėm, ko tikrai norim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 17 lapkričio 2010 - 10:22
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 17, 08:45)
Kazka tokio:

Žiūrint iš ko daromos durelės- MDF ar mediena ir kokia mediena.
Bet šiaip kainų skirtumas jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 11 17, 11:52)
Žiūrint iš ko daromos durelės- MDF ar mediena ir kokia mediena.
Bet šiaip kainų skirtumas jaučiasi.

Tikiu, kad mediena bus brangu, tai butu gerai ir plokstes rolleyes.gif Vat idomu koks mazdaug kainu skirtumas tarp paprastu dureliu si tokios pacios plokstes ir tokiu, skirtu klasikinems virtuvems g.gif Kaip suprantu, cia yra dirbanciu su virtuvemis, tai gal apsviestu mane 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arvile': 17 lapkričio 2010 - 13:07
siuksledeziu jei Kaune yra ir diformoje neblogo
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 17, 10:13)
aš ir apie klasikinę galvoju  wub.gif

kiek aš žinau, tai ne, nebent dar kokių spec. raižymų šalia užsinorėtumėt, labiausiai tai kainą užaugina jei darotės medinius fasadus medienos pasirinkimas

teisingai zinot. galima daryt is dazyto mdf, arba naturaliu lukstu faneruotos dp paskui beicuot lakuot, arba alejuot
Atsakyti