Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Arvile' @ 2010 11 16, 13:03)
o kodel negali buti iki lubu?  g.gif  4u.gif

man tas pats klausimas iskilo biggrin.gif ta "dizainere" sako tai kaip atrodys blink.gif sakau tai gi dabar dauguma darosi iki lubu, o ta man purto galva ir sako, ne niekas taip nedaro lotuliukas.gif
tai isejau netekus zado ir galvoju ar cia man ar jai kuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 11 16, 14:49)
man tas pats klausimas iskilo  biggrin.gif ta "dizainere" sako tai kaip atrodys  blink.gif sakau tai gi dabar dauguma darosi iki lubu, o ta man purto galva ir sako, ne niekas taip nedaro  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif gal pagal kazkokius kazkieno standartus ir negalima daryti, bet realybej yra visai kitaip smile.gif ypac, jei virtuve nedidele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2010 11 16, 15:49)
man tas pats klausimas iskilo  biggrin.gif ta "dizainere" sako tai kaip atrodys  blink.gif sakau tai gi dabar dauguma darosi iki lubu, o ta man purto galva ir sako, ne niekas taip nedaro  lotuliukas.gif

ka reiskia taip nedaro? kam nors kenkia? ne mada? ligu profilaktikai? ar, kad pas kaimyna to nera? Jei neturi jokio argumento tokiam dalykui, tai ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
man dar ir graziau iki lubu. Be to pilnai isnaudojama erdve, nelieka dulkiu kaupyklos ant spinteliu. Mano tiktai tokia virtuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 16 lapkričio 2010 - 15:01
QUOTE(1000inis @ 2010 11 16, 14:56)
ka reiskia taip nedaro? kam nors kenkia? ne mada? ligu profilaktikai? ar, kad pas kaimyna to nera? Jei neturi jokio argumento tokiam dalykui, tai ..... mirksiukas.gif

manau, tiesiog jie nebuvo dare wink.gif del to taip sake.

QUOTE(kristi777 @ 2010 11 16, 14:59)
man dar ir graziau iki lubu. Be to pilnai isnaudojama erdve, nelieka dulkiu kaupyklos ant spinteliu. Mano tiktai tokia virtuve

drinks_cheers.gif mano tokia pati nuomone
Atsakyti

iš vieno meistro būtent tą ir esu girdėjus. Atseit dabar žymiau madingiau "mažos" viršutinės spintelės.

Pati tikrai darysiu iki lubų ir būsiu nemadinga hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 20:48)
4u.gif labukas mergytes
pirkom ir mes butuka ax.gif ir va didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif

Laba. Nieko nera neimanomo. Reiketu patalpos projekto. Ka nors sugalvotume. Indaploves buna ir 450
Atsakyti
iš vienos pusės dizainerė teisi, iki lubų spintelės ir dar mažoje erdvėje apsunkina vaizdą, daro griozdišką, bet padėliojus durelių formas galima gauti ir priešingą efektą.
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 19:48)
didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif

mūsų senoji virtuvė buvo 6 kv., bet viską turėjom biggrin.gif Kaitlentė buvo virš skalbyklės, indaplovė šalia kriauklės, o vat šaldytuvas, šaldiklis, mikrobangė ir orkaitė buvo a la prieškambaryje, t.y. seno tipo butuose būna tokios sieninės spintos, tai jų vietoje ir įtaisėm visus tuos griozdus. Žodžiu, tokiu būdu buvom tarsi prasiplėtę savo mažą virtuvę.
Atsakyti

Kaip tai kam kenkia: nestandartinių baldų gamybos standartams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 10, 16:26)
jau plyteles virtuvėje išklojo, reikia virtuvinio komplektuko  smile.gif , šiandien per pietų pertrauką skambinėjaus į firmas klausinėjau kas ir kiap ir už kiek, tai oho, kaip kainytės svyruoja, jei tik užsakymų turi daugiau (tą supratau pagal pagaminimo terminą), tai ir kaina gerokai didesnė. Galvojau, kad bus sunkiau, bet visos firmos, į kurias skambinau, gali išpildyti mano norus ax.gif , turbūt ne tokie jie jau dideli ax.gif
Lieto akmens stalviršio atsisakiau, nes tik 2 metrų stalviršis butų, iš kurio dar kriauklei dalis ir kaitlentei. Nieko praktiškai ir neliktų neuždengto. Tiks ir paprastas stalviršiukas  bigsmile.gif

Ar galima suzinot kokia kaina pasake uz 1m
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 16, 14:59)

drinks_cheers.gif
Merginos, o kur butu galima pasipaisyti projekta virtuves? 4u.gif Noreciau kazka nusibraizyti, ka galeciau siusti baldu gamintojams, kad mazdaug isivaizduotu kokia maza ir problematiska musu virtuve biggrin.gif
Atsakyti