Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(vassara @ 2010 11 16, 12:44)
as vienoj imonej klausiau, tai sake 1.40m nuo grindu ir ne kitaip  biggrin.gif ir dar sake, kad negali buti spinteles iki lubu  blink.gif

o kodel negali buti iki lubu? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilijantik @ 2010 11 16, 12:53)
Pas mane baltas su smulkiais tamsiais taskeliais stalvirsis su ilieta plautuve. Nors naudoju neseniai, apie du men., bet esu patenkinta. Pirmomis naudojimo dienomis buvau labai issigandusi, ispyliau i kriaukle neisgerta arbata ir nenuskalavau, po kiek laiko pastevejau rudas demes. Bandziau valyt indu plovikliais, kaip rekomendavo, demes neisnyko. Pasiemiau purskala, kuriuo plaunu vonia, ispurskiau nuskalavau viskas dingo. Nuo siol tik juo ir plaunu plautuve, jokiu demiu, jokiu kalkiu thumbup.gif

o koki purskala naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 16, 13:03)
o kodel negali buti iki lubu?  g.gif  4u.gif

Gali ir jokių kliūčių tam nėra. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 16, 13:10)
o koki purskala naudojat?

As naudoju DOMOL purskala. Jis DROGE parsiduoda. Man jis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brilijantik @ 2010 11 16, 12:53)
Pas mane baltas su smulkiais tamsiais taskeliais stalvirsis su ilieta plautuve.

ačiū už patarimą kaip valyti smile.gif
Man kątik atvežė baltą stalviršį su įlieta kriaukle. Jetus, kaip gražu blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 16, 14:56)
ačiū už patarimą kaip valyti  smile.gif
Man kątik atvežė baltą stalviršį su įlieta kriaukle. Jetus, kaip gražu  blush2.gif  wub.gif

kokio ilgio stalviršis?
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 16, 13:58)
kokio ilgio stalviršis?

Kodėl klausiat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 16, 14:03)
o kodel negali buti iki lubu?  g.gif  4u.gif

gali, pas mane iki lubu

QUOTE(Brilijantik @ 2010 11 16, 14:51)
As naudoju DOMOL purskala. Jis DROGE parsiduoda. Man jis  thumbup.gif  thumbup.gif

man su cif ir kitais panasiais i ji issivalo visi morku, buroku nesvarumai, net ir po kurio laiko (pas mane baltas akmuo)
Papildyta:
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 16, 11:24)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
parašykite atsiliepimus, kas turite šviesią ar baltą lieto akmens plautuvę. Ar praktiška?

as atsisakiau sios minties, nors labai norejau biggrin.gif uzklausus taip pat, pries trejeta metu, atsakymo tinkamo (kad isklaidytu abejones) negavau 4u.gif Ir nesigailiu, nes mano plienine kriaukle ne visada buna blizganti biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000inis: 16 lapkričio 2010 - 14:12
QUOTE(leber @ 2010 11 16, 13:15)
Gali ir jokių kliūčių tam nėra.  4u.gif

as irgi taip manau, bet kai parase, kad meistrai pasake, jog negalima, tai idomu pasidare kodel smile.gif Pas mus lubos aukstos,o virtuve mazyte, tai galvoju isnaudoti auksti. Galvoju gal daryti standartines spinteles, o ant ju tokias tipo "antrasoles" su i virsu atsidaranciom durelem, kur galeciau sudeti retai naudojamus rakandus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiusd @ 2010 11 16, 13:41)
teisingai sake meistras smile.gif atstumas gali buti 50 - 60 cm, cia nuo ugio gal geriau orentuotis, zemensniems zmonems papildomi centimetrai jau keltu nepatogumus smile.gif

Aciu uz konsultacijas, tik dabar pasimatavau virtuvinio kombaino auksti 45 cm, ir garpuodzio 48 cm, tai pagalvojus turetu nekaip atrodyti kai ir nelabai patogu bus kai i ta 50 cm igrusiu. Reikia su meistriuku derinti, kol dar nepradejo baldu daryti.
O kas liecia gartraukio, tai jau kaip turi buti pagal standarta, tai ir bus, cia jau nekysiu savo nuomones wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 16, 15:02)
Kodėl klausiat?  ax.gif

šiaip bigsmile.gif
aš irgi labai norėjau lieto akmens stalviršio su įleiat plautuve, bet mano stalviršis tik 2,1 m iš kurio 60 cm kaitlentė, tai kaip ir nelieka vietos atsiskleisti visam lieto akmens stalviršio grožiui sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2010 11 16, 15:19)
as irgi taip manau, bet kai parase, kad meistrai pasake, jog negalima, tai idomu pasidare kodel smile.gif Pas mus lubos aukstos,o virtuve mazyte, tai galvoju isnaudoti auksti. Galvoju gal daryti standartines spinteles, o ant ju tokias tipo "antrasoles" su i virsu atsidaranciom durelem, kur galeciau sudeti retai naudojamus rakandus smile.gif

cia turbut snekedamas meistras net ir nezinodamas, atstumus pasake galimus del tarp kaitlentes ir gartraukio reikiamo atstumo (nes prie ju derinamos ir spint). Tarp dujines ir elektrines iki gartraukio reikalaujami skirtingi auksciai. Gal cia tai ir turejo omeny 4u.gif
Atsakyti