Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 20:48)
4u.gif labukas mergytes
pirkom ir mes butuka ax.gif ir va didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif

pas mane virtuvė dar net nesiekia 5 kv.m., aš atsisakiau indaplovės ir mikrobangų krosnelės, man šie daiktai visai nereikalingi.
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 19:48)
4u.gif labukas mergytes
pirkom ir mes butuka ax.gif ir va didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif

jeigu sienos sukasi, arba turite langa, taciau jis ne iki zemes, tuomet virtuve sutalpinsit be vargo mirksiukas.gif Pas mane siuo metu labai panasios kvadraturos, tiksliai net neissimatavau, taciau viskas kuo puikiausiai telpa, net indaplove, mikrobange ir visa kita
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 16 lapkričio 2010 - 09:47
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 16, 10:42)
jeigu sienos sukasi, arba turite langa, taciau jis ne iki zemes, tuomet virtuve sutalpinsit be vargo  mirksiukas.gif Pas mane siuo metu labai panasios kvadraturos, tiksliai net neissimatavau, taciau viskas kuo puikiausiai telpa, net indaplove, mikrobange ir visa kita

kai atėjo baldžius matuoti pas mus, tai siūlė pratęsti darbastalį ir prie lango, palangės aukštis idealiai tam tiko, bet aš nenorėjau, nepatinka man tie kampai, norėjau tik prie vienos sienos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princesiuke: 16 lapkričio 2010 - 10:13
na cia skonio reikalas (man graziau kaip sukasi 4u.gif ), taciau siuo atveju svarbu ne kas ko atsisako ir be ko gali gyventi, o kaip norima buitine technika patogiai sutalpinti ir pasilikti vietos darbastaliui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 16, 11:10)
na cia skonio reikalas (man graziau kaip sukasi  4u.gif ), taciau siuo atveju svarbu ne kas ko atsisako ir be ko gali gyventi, o kaip norima buitine technika patogiai sutalpinti ir pasilikti vietos darbastaliui  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
parašykite atsiliepimus, kas turite šviesią ar baltą lieto akmens plautuvę. Ar praktiška?
Atsakyti
Sveikos, kaip manote kiek kainuotu sis baldas? http://infobaldai.lt/virtuves-baldai
Atsakyti
Sveikos.
Koks turi buti atstumas nuo stalvirsio iki pakabinamos spinteles? g.gif
Musu meistriukas sake 50 cm, bet maniau kad dydesnis tarpas turi buti.
Atsakyti
QUOTE(K_margo @ 2010 11 16, 12:29)
Sveikos.
Koks turi buti atstumas nuo stalvirsio iki pakabinamos spinteles?  g.gif 

teisingai sake meistras smile.gif atstumas gali buti 50 - 60 cm, cia nuo ugio gal geriau orentuotis, zemensniems zmonems papildomi centimetrai jau keltu nepatogumus smile.gif
Atsakyti
Sveikos.

as vienoj imonej klausiau, tai sake 1.40m nuo grindu ir ne kitaip biggrin.gif ir dar sake, kad negali buti spinteles iki lubu blink.gif isejau visa sokiruota ir tiek lotuliukas.gif
o dabar meistriukas, pas kuri gaminsiuos sake, kad gartraukis turi buti 65cm nuo stalvirsio, tai kadangi as noriu virsutiniu spinteliu lygiu su gartraukiu, tai pas mane tarpas bus 65cm.
visur yra kazkokie standartai, bet galima, manau, juos kiek pakoreguoti pagal savo norus ir poreiki ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

Kaip jums patinka ir patogu, taip ir kabinkite, šiaip svyruoja nuo 500 mm iki 650 mm. Tik gartraukis turi būtiną atstumą nuo viryklės.
Atsakyti
QUOTE(princesiuke @ 2010 11 16, 10:24)

parašykite atsiliepimus, kas turite šviesią ar baltą lieto akmens plautuvę. Ar praktiška?

Pas mane baltas su smulkiais tamsiais taskeliais stalvirsis su ilieta plautuve. Nors naudoju neseniai, apie du men., bet esu patenkinta. Pirmomis naudojimo dienomis buvau labai issigandusi, ispyliau i kriaukle neisgerta arbata ir nenuskalavau, po kiek laiko pastevejau rudas demes. Bandziau valyt indu plovikliais, kaip rekomendavo, demes neisnyko. Pasiemiau purskala, kuriuo plaunu vonia, ispurskiau nuskalavau viskas dingo. Nuo siol tik juo ir plaunu plautuve, jokiu demiu, jokiu kalkiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.

Tarpas tarp pastatomų ir pakabinamų spintelių būna įvairus, tai priklauso nuo šeimininkų ūgio, bet kokiu atveju, jei spinteles kabinsit žemiau, nei nurodyta gartraukio montavimo instrukcijoje, kur dažniausiai rašo, kad atstumas tarp gartraukio ir viryklės turi būti ne mažesnis nei 65 cm, tai spintukių apačia bus ne vienoje linijoje.
Tuomet jau žiūrit pagal savo ūgį, kaip jums bus patogu pasiekt daiktus, esančius pakabinamų spintelių antroje lentynėlėje.
Daugiau galit pasiskaityti čia, čia, čia,
Atsakyti