Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(gupija @ 2010 11 14, 13:06)
taip, kad fondiu puodas nesiektų  biggrin.gif
Reikia galvot, ką statysit. Ar nebus taip, kad gėlės stovės po lempos gaubtu  mirksiukas.gif

logiška biggrin.gif nepagalvojau apie vazą kažkaip visai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 14, 13:01)
maždaug 80 cm. Kojos dažniausiai 76 ir plius plokštė.

atsiprašau- suklaidinau. Kojos 87 cm. Tik ką Senukuose pažiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 14, 14:10)
atsiprašau- suklaidinau. Kojos 87 cm. Tik ką Senukuose pažiūrėjau.

tai toks aukštas unsure.gif
pas drauge yra su viskuo 76 cm, tai vadinasi, įvairių būna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 14, 14:17)
pas drauge yra su viskuo 76 cm, tai vadinasi, įvairių būna  doh.gif

aš tai dar pagalvojau, kad žemai lempos tikrai nekabinčiau, nes su maniškiais berniokais, tai prasidėtų tos vargšės lempos tampymas į šonus doh.gif Visaip kaip vaikai stengtųsi tą lempą numušt biggrin.gif
Atsakyti
Patarkit kur kaune kreiptis kad atvaziuotu, ismatuotu, pagamintu ir sumontuotu nauja stalvirsi ir papildomai spintele prijungtu prie esamo komplekto kad eitu imontuoti orkaite. Zinoma kiek imanoma pigiau, nes finansai labai riboti sitam reikalui, o stalvirsi butinai reikia keisti
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 14, 12:04)
Pasakykit man, kokio maždaug aukščio būna valgomojo stalai, nes ryt ateina elektrikas, nežinosiu kokio ilgio man šviestuvo kabelį palikt  g.gif

Standartinis valgomojo stalo aukštis yra 75 cm, gali būti aukštesnis max iki 80cm, nes kitu atveju netiks standartinės kėdės ax.gif
Šviestuvą kabinant reiktų žiūrėti, kad atsisėdus prie stalo šviesa nešviestų įkyriai į akis, o apšviestų stalą rolleyes.gif
Šviestuvo laidą galit palikt ilgesnį, nes kai kabinsit šviestuvą, tai geriau laidą patrumpint, nei paskui sukt galvą kaip pailgint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 13, 18:26)
siuksledeze gal ir patogu, bet visa kita... jau matau, kaip reiktu spinteliu vidu isvalyt. kyba viska ismontuot nebent. vistiek pridulka, dar koks sudeliukas nukrenta ir ciau, braske, nebepasiimsi iki namu remonto su baldu keitimu. o ir blizgus fasadas turetu but puikus vaiku delniukams tapnoti.

jauciu tokia virtuve tik viengungiui be vaiku ir naminiu gyvunu. dargi, daznokai valganciam mieste.

Na as irgi tau pritariu. Ta virtuve man pasirode per daug perkrauta... Tokie mechanizmai man atrodo nepatikimi, greitai gendantys, valymo atzvilgiu irgi galvoju, kad sunku butu gerai isvalyti... As virtuveje megstu daryti viska greitai, tai ten padarinejus kazin kaip ten atlaikytu...
Atsakyti
QUOTE(fukse @ 2010 11 14, 15:47)
Standartinis valgomojo stalo aukštis yra 75 cm, gali būti aukštesnis  max iki 80cm, nes kitu atveju netiks standartinės kėdės  ax.gif
Šviestuvą kabinant  reiktų žiūrėti, kad atsisėdus prie stalo šviesa nešviestų įkyriai į akis, o apšviestų stalą  rolleyes.gif
Šviestuvo laidą galit palikt ilgesnį, nes kai kabinsit šviestuvą, tai geriau laidą  patrumpint, nei paskui sukt galvą kaip pailgint  smile.gif

Tai kaip supratau, šviestuvas turi kabėti čiut čiut aukščiau nei akių lygis, turiu omeny, jau atsisėdus) g.gif
Atsakyti
4u.gif labukas mergytes
pirkom ir mes butuka ax.gif ir va didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 19:48)
4u.gif labukas mergytes
pirkom ir mes butuka ax.gif ir va didziausias klausimas kaip i 5kv virtuve sukist saldytuva, indaplove ir orkaite doh.gif visi jie plocio po 60cm rolleyes.gif o kur dar kriaukle ax.gif nu zo gal galit kuri patart ka nors? 4u.gif

gerai apsvarstyt, ko norisi, kas butina, pagalvot apie patoguma. man i 8 kv.m neaukojant patogios darbo vietos sukist visko nepavyko. atsisakem indaploves.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 15, 21:41)
gerai apsvarstyt, ko norisi, kas butina, pagalvot apie patoguma. man i 8 kv.m neaukojant patogios darbo vietos sukist visko nepavyko. atsisakem indaploves.

g.gif bet as kazkaip manau kad vistiek imanoma kaip nors igrust ja, nes mums ji reikalinga. gal sakau kaip nors dviem ausktais? g.gif apacioj indaplove virsuj orkaite? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2010 11 15, 20:46)
g.gif bet as kazkaip manau kad vistiek imanoma kaip nors igrust ja, nes mums ji reikalinga. gal sakau kaip nors dviem ausktais? g.gif apacioj indaplove virsuj orkaite? g.gif

imanoma viskas. tik apmastykit apsvietima, darbo stalo dydi ir t.t. man aktualu buvo naturalios sviesos pakankamai, racionalus erdviu panaudojimas ir aisku vizualizacija. vien spinteliu siena man negrazu. kadangi pas mus virtuve ir bendras kambarys kruvoj, tai ir saldytuvo bile kur numest negalejau. teko viska sumontuot kazkaip.
Atsakyti