Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

aš ir dėsiu lempas po spintelėm.
Įdėk nuorodą, aš irgi noriu pažiūrėt blush2.gif

Kalbu apie toki apsvietima
KAS TURIT????

user posted image

user posted image

arba toki

user posted image

cia info

http://www.inovaciju...k...pŔvietimas

http://www.sietynas....osteles.lt.html

http://www.elmolight...?id_product=260
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 13, 17:26)
siuksledeze gal ir patogu, bet visa kita... jau matau, kaip reiktu spinteliu vidu isvalyt. kyba viska ismontuot nebent. vistiek pridulka, dar koks sudeliukas nukrenta ir ciau, braske, nebepasiimsi iki namu remonto su baldu keitimu. o ir blizgus fasadas turetu but puikus vaiku delniukams tapnoti.

jauciu tokia virtuve tik viengungiui be vaiku ir naminiu gyvunu. dargi, daznokai valganciam mieste.

na, kažkaip nenorėčiau su jumis sutikt.
Pirmadienį eisiu gyvai pasižiūrėt. Viskas bus tada aišku, kas ir kaip valosi.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 13, 17:33)
na, kažkaip nenorėčiau su jumis sutikt.
Pirmadienį eisiu gyvai pasižiūrėt. Viskas bus tada aišku, kas ir kaip valosi.

su kuria dalim? del blizgiu fasadu ir teplumo? pati asmeniskai dar nesu maciusi blizgios virtuves, ant kurios neliktu pirstu antspaudu. patiems dar iki vaiku uzteko proto isistatyt stiklines duris. tai namuose turim visa laika purvina daikta. kiek bevalytum, kaip besaugotum, jos nutepliotos pirstu. kiekvienas prisilietimas ne prie rankenos matosi.
o del spinteliu valymo. nu tai mano galva, norint isvalyt, reiktu ir visa spinteles turini iskraustyt ir dar isrinkt mechanizmus. nes per juos iki spinteles galo ilyst fiziskai nebutu imanoma net labai labai norint labai labai lieknam zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 13, 17:48)
o del spinteliu valymo. nu tai mano galva, norint isvalyt, reiktu ir visa spinteles turini iskraustyt ir dar isrinkt mechanizmus. nes per juos iki spinteles galo ilyst fiziskai nebutu imanoma net labai labai norint labai labai lieknam zmogui.

pirmadienį papasakosiu, ką realiai mačiau.
Tačiau ir stalčių normaliai neišvalysi tokiu atveju. Tiesiog nematai, kas darosi už jų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 13, 17:56)
Tačiau ir stalčių normaliai neišvalysi tokiu atveju. Tiesiog nematai, kas darosi už jų  biggrin.gif

nu uz stalciu pribyret tikimybe mazesne, nei is atviru lentynu. o ir atitraukus stalciu galima uzkist siurblio slanga ir issiurbt bent jau. as virtuve ismontuodama po 7 m naudojimo uz stalciu radau stebetina tvarka, nors nesu is tu cistiuliu svaruioliu, kurios kas pusmeti generaline tvarka pasidaro.

bet kokiu atveju lauksiu ispudziu, nes pati po kriaukle turiu kampine spintele, kurioje dauuuug nepraktisko ploto, kurio isnaudojimui neturiu nei vienos patogios idejos.
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2010 11 13, 18:56)
Tačiau ir stalčių normaliai neišvalysi tokiu atveju. Tiesiog nematai, kas darosi už jų  biggrin.gif

tai nusiimi plintusa apcioje ir issivalai viska kas ant grindu iskrite 4u.gif bent jau as taip darau dabar, gal cia apie kokia kita situacija kalba eina g.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 13, 19:04)
gal foto imesk, mes drauge paziuresim ir ivertinsim.

spalva ir fasado ir stiklu ne tokia
turejo but juodi stiklai, gavos kazkoki rudi,
padaryta viskas atbulom rankom, kai pazejom paskui atidziau, skyles po 3 kartus greztos kol pataike kur reikejo, nu zodziu tragedija doh.gif
tada dar patirties nebuvo su remontais, dabar man jie nepraslystu taip schmoll.gif
Papildyta:
pas mus palikta vieta tokiam apsvieetimui, bet tokioj tragiskoj virtuveje nekyla rankos sukti tas lempas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledi @ 2010 11 13, 20:27)

o kokia čia auksarankių firma?
Atsakyti
Pasakykit man, kokio maždaug aukščio būna valgomojo stalai, nes ryt ateina elektrikas, nežinosiu kokio ilgio man šviestuvo kabelį palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 14, 12:04)
Pasakykit man, kokio maždaug aukščio būna valgomojo stalai

maždaug 80 cm. Kojos dažniausiai 76 ir plius plokštė.
Atsakyti
supratau, ačiū, o tada kokiu atstumu paliekat šviestuvą nuo stalviršio?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 14, 13:04)
o tada kokiu atstumu paliekat šviestuvą nuo stalviršio?

taip, kad fondiu puodas nesiektų biggrin.gif
Reikia galvot, ką statysit. Ar nebus taip, kad gėlės stovės po lempos gaubtu mirksiukas.gif
Atsakyti