Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(reims @ 2010 11 09, 13:05)
Liusii- Klausimelis- ar ne per tamsus virtuvinis ? Ar saulute sveciuojasi tavo virtuveje?
Kita klausimelis- gartraukis po spintele, nesimato, kad butumete isvedineje ta stora slanga i ventiliacine  anga, kur virsuj yra? Turbut nebutina, gartraukis su filtrais ir nereikia isvedzioti?
O tos baltos dvi spinteles, ten puodams, ar kam?
Siaip man patiko, grazu, tvarkinga.

nu as baisiai norejau tamsiai rudo, tai apatines spinteles be problemu o va virsutines kadangi be rankeneliu tai vis pavalau ax.gif

gartraukis ner isvestas pilnai dar, bus su tokiom plastmasinem baltom prie lubu tvirtinamom detalem, tada jau matysis, bet galvoju apie slepima kazkoki, zodziu vyras baisiai laiko neturi tai darbai nejuda verysad.gif si komplekta patys gaminom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 11:10)
nu as baisiai norejau tamsiai  rudo, tai apatines spinteles be problemu o va virsutines kadangi be rankeneliu tai vis pavalau  ax.gif

gartraukis ner isvestas pilnai dar, bus su tokiom plastmasinem baltom prie lubu tvirtinamom detalem, tada jau matysis, bet galvoju apie slepima kazkoki, zodziu vyras baisiai laiko neturi tai darbai nejuda  verysad.gif si komplekta patys gaminom  blush2.gif

Šaunuoliai, kad patys pasigaminot. O kiek cm, pagrindinė siena, nuo kur virdulys stovi iki lango? Ir jei ne paslaptis, patys gaminotės kiek kainavo?
Aš galvoju, juk kas daro virtuvinius pvz. per skelbimus, tie vadinami garažiniai, pigiau galima pasidaryti, negu tuose parduotuvių salonuose.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 09, 11:05)
Liusii- Klausimelis- ar ne per tamsus virtuvinis ? Ar saulute sveciuojasi tavo virtuveje?
Kita klausimelis- gartraukis po spintele, nesimato, kad butumete isvedineje ta stora slanga i ventiliacine  anga, kur virsuj yra? Turbut nebutina, gartraukis su filtrais ir nereikia isvedzioti?
O tos baltos dvi spinteles, ten puodams, ar kam?
Siaip man patiko, grazu, tvarkinga.

reims, jei visiskai norisi paslepti gartrauki, darykit spinteles tokio aukscio, kur ventiliacijos anga yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 11:58)
nu pasirodom, pusiau remontine dar busena, nesutvarkyta visos apdailos, bet kaip paciu darbas tai esu visai patenkinta  ax.gif plyteliu keisti lesu nebeliko, gal veliau  smile.gif

Liusii, viskas labai liuks, o ir plytelės labai ''į temą''. Nekeiskit jų, kad ir lėšų atsiras. Man labai viskas gražiai dera. Va tik grindis asmeniškai aš šviesesnes būčiau dariusi. Kažką panašaus į sienos plytelių atspalvį.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 09, 13:14)
Šaunuoliai, kad patys pasigaminot. O kiek cm, pagrindinė siena, nuo kur virdulys stovi iki lango? Ir jei ne paslaptis, patys gaminotės kiek kainavo?
Aš galvoju, juk kas daro virtuvinius pvz. per skelbimus, tie vadinami garažiniai, pigiau galima pasidaryti, negu tuose parduotuvių salonuose.

ten ilgis 3,30 m , oi kainos nepasakysiu reikia vyro pasiklaust tongue.gif bet kad pigiau tai tikrai, aisku kad yra kabliuku , bet man buvo pasirinkimas arba su sena gyventi arba kazka patiems galvot, nes finansai nelabai leido , bet daugiau vyras sake nepriprasysiu lotuliukas.gif , nes daug labai darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 11:17)
ten ilgis 3,30 m , oi kainos nepasakysiu reikia vyro pasiklaust  tongue.gif bet kad pigiau tai tikrai, aisku kad yra kabliuku , bet man buvo pasirinkimas arba su sena gyventi arba kazka patiems galvot, nes finansai nelabai leido , bet daugiau vyras sake nepriprasysiu  lotuliukas.gif , nes daug labai darbo  doh.gif

Šaunuoliai.Pagirtini. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Liuks virtuvinis, pabaigsit viska iki galo, tavo darbelis bus sukurti dar didesnį jaukumą ir bus super-duper. smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 09, 13:15)
Liusii, viskas labai liuks, o ir plytelės labai ''į temą''. Nekeiskit jų, kad ir lėšų atsiras. Man labai viskas gražiai dera. Va tik grindis asmeniškai aš šviesesnes būčiau dariusi. Kažką panašaus į sienos plytelių atspalvį.

aciu 4u.gif jo plyteles ten tinka pagal spalva ir siaip jos nepigios kazkada buvo blush2.gif o grindys man nepatinka paciai bet kadangi virtuve sujungta su kambariu tai padare vienodas grindis, as priesinausi ale neklause niekas manes doh.gif tu grindu nebuvo pasirinkimo spalvu, nes pirkom pacias storiausias, o ju kazkaip mazai radom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 09, 13:15)

man ir regis, kad sienų plytelės labai dailiai atrodo, aš ir nekeisčiau, o jei atsirastų atliekamų finansų tai tikrai grindų plyteles keisčiau arba kokių detaliu paieškočiau jaukumui

o šeip nenorėjot iki lubų daryt spintelių?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 09, 13:19)
Šaunuoliai.Pagirtini.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Liuks virtuvinis, pabaigsit viska iki galo, tavo darbelis bus sukurti dar didesnį jaukumą ir bus super-duper.  smile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

visa ideja kaip padaryt tai cia mergaites man pasufleravo, as pasitobulinau pagal save ir savo pinigine blush2.gif ta indauja balta geriau butu su stiklais gal bet yra mazius namie ir brangiau stiklas ai ir siaip uzdarai ir tvarka biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 09, 13:21)
man ir regis, kad sienų plytelės labai dailiai atrodo, aš ir nekeisčiau, o jei atsirastų atliekamų finansų tai tikrai grindų plyteles keisčiau arba kokių detaliu paieškočiau jaukumui

o šeip nenorėjot iki lubų daryt spintelių?

tai bus langas dar papuostas, grindys kol kas tikrai kokybiskos tik spalva irgi ne mano, nu bet teks susigyventi biggrin.gif nepigiai uz tas grindis sumokejom , jos per visa buta vienodos, cia virtuve su svetaine sujungta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 13:20)
aciu  4u.gif  jo plyteles ten tinka pagal spalva ir siaip jos nepigios kazkada buvo  blush2.gif o grindys man nepatinka paciai bet kadangi virtuve sujungta su kambariu tai padare vienodas grindis, as priesinausi ale neklause niekas manes  doh.gif tu grindu nebuvo pasirinkimo spalvu, nes pirkom pacias storiausias, o ju kazkaip mazai radom  unsure.gif

o žinokit, bet jau nenufotografuosiu, labai gražu na bent jau man, aš buvau virtuvėje tokį iš skudurų taką nuaustą nusipirkus ir patiesus, mano virtuvė ir buvo tokia alia modern, man labai gražiai atrodė, bet tą taką skuduryne atsitiktinai radau iš tokių gražių medžiagų išaustas, spalvos suderintos nu su tais "Senukiniais" nepalyginsi, tai jei jums tokia mintis artima, tai galit paieškot kažko tokio, nes virtuvei truputį trūksta kažkokių šiltų detalių, bet jos taip su laiku užgyvenamos, kad šio proceso ir nepaskubinsi kaip...... bet čia aš į moteriškus sentimentus linkus, gal jums visai kitaip atrodys..... nu čia tik mano pastebėjimai tokie, bet baldai kaip ir namai, su jais reikia susigyvent, susišildyt ir tik tada jie namų šilumą spinduliuoja
Papildyta:
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 13:24)

tai bus langas dar  papuostas, grindys kol kas tikrai kokybiskos tik spalva irgi ne mano, nu bet teks susigyventi  biggrin.gif nepigiai uz tas grindis sumokejom , jos per visa buta vienodos, cia virtuve su svetaine sujungta  smile.gif

kaip suprantu esat smagiame kūrybiniame procese biggrin.gif

kai skaitau kitų mintis, planus, kalbas apie plokštes, spalvas, išdėstymą, atrdo vaje kaip smagu ir gražu, o vat pati sėdžiu planuoju ir atrodo velnias gausis ten man ir jau ne taip smagu lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba, virtuvių planuotojos biggrin.gif
QUOTE(indruciukas @ 2010 11 09, 10:48)
as kazkaip planuoju imontuojama dozatoriu deti indu plovikliui  ax.gif vat cia yra:
http://www.radausa.l...uilo-dozatoriai

kokį gerą puslapiuką įdėjai bigsmile.gif , radau Blanco plautuvių thumbup.gif

Dabar noriu paklaust, kaip jūs manot, ar galiu tą plautuvę apsukt, kad padas būtų iš kairės pusės g.gif blush2.gif
vat šita
plautuvė
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 10:58)
nu pasirodom, pusiau remontine dar busena, nesutvarkyta visos apdailos, bet kaip paciu darbas tai esu visai patenkinta  ax.gif plyteliu keisti lesu nebeliko, gal veliau  smile.gif

ale auksarankiai, kokia šauni virtuvė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 11 09, 15:14)
kokį gerą puslapiuką įdėjai bigsmile.gif , radau Blanco plautuvių thumbup.gif

Dabar noriu paklaust, kaip jūs manot, ar galiu tą plautuvę apsukt, kad padas būtų iš kairės pusės g.gif  blush2.gif
vat šita
plautuvė

manau,kad turteu jos buti kairines ir desinines,bet paprasciau bus pasisakmbinti ir pasiklausti 4u.gif

Atsakyti