Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 09, 09:53)
Pritariu, man irgi taip patinka  thumbup.gif  O ideja perpilti Feiri i dozatoriu labai gera. As ir galvoju, kad man virtuveje jis viska ir gadina, tik reikia rasti grazu...  g.gif

tik siulyciau gal truputi dadeti pinigeliu ir brangesni nusipirkti, nei visai prasta, kadangi jis naudojamas ne viena ir turbut ne du kartus per diena (bent man jo labai daznai reikia), tai kad atlaikytu ta nuolatini spaudinejima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 09, 10:17)
Ir po poros metų teks visus mechanizmus keisti,nes didžioji dalis neveiks doh.gif Pasmano mamą sudėti paprasti.Tai patikėkit,neatlaikė nei metų doh.gif

o pas mane senoj virtuvej atlaike 7 metus ir dar pardaviau ja biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 09, 11:53)
Pritariu, man irgi taip patinka  thumbup.gif  O ideja perpilti Feiri i dozatoriu labai gera. As ir galvoju, kad man virtuveje jis viska ir gadina, tik reikia rasti grazu...  g.gif

as tai indu plovikli laikau spinteleje po kriaukle, turiu toki krepsiuka - lentynele, suplaunu indus ir idedu ji ten ax.gif as irgi nekenciu apkrautu stalvirsiu doh.gif pas mane tik kavos aparatas stovi ir virdulys tongue.gif seniai zadejau ideti savo gamintos virtuves foto bet vis ner to galo doh.gif jau ir mergaites kitos cia plepa ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liusii: 09 lapkričio 2010 - 10:12
QUOTE(Liusii @ 2010 11 09, 11:12)
o pas mane senoj virtuvej atlaike 7 metus ir dar pardaviau ja  biggrin.gif
Papildyta:

as tai indu plovikli laikau spinteleje po kriaukle, turiu toki krepsiuka - lentynele, suplaunu indus ir idedu ji ten  ax.gif as irgi nekenciu apkrautu stalvirsiu  doh.gif pas mane tik kavos aparatas stovi ir virdulys  tongue.gif seniai zadejau ideti savo gamintos virtuves foto bet vis ner to galo  doh.gif jau ir mergaites kitos cia plepa  ax.gif

Bunu smalsu paziureti ax.gif O pas mane virtuveje po kriaukle jokio krepsio nera ir neturiu kur Feirio padeti tik ant stalvirsiu, o nusipirkau toki dideli buteli ir taip negraziai atrodo, viska ir gadina... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 09, 11:09)
tik siulyciau gal truputi dadeti pinigeliu ir brangesni nusipirkti, nei visai prasta, kadangi jis naudojamas ne viena ir turbut ne du kartus per diena (bent man jo labai daznai reikia), tai kad atlaikytu ta nuolatini spaudinejima  mirksiukas.gif

aha sitai tai as as galvoju, kad ji daznai reikia naudoti, o kur rasti grazu ir kokybiska, idomu kaip pas jus jis atrodo, dideli ar maza pirkti, nors net nezinau kokiu buna, nes net i vonia as jokio dozatorio nepirkus netgi muilui
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2010 11 09, 12:33)
Bunu smalsu paziureti  ax.gif

aha sitai tai as as galvoju, kad ji daznai reikia naudoti,

idesiu siandien biggrin.gif nieko ypatingo blush2.gif

nereikia daug tu plovikliu naudot, nesveika mirksiukas.gif as stengiuosi kiek galima maziau smile.gif
Atsakyti
aha sitai tai as as galvoju, kad ji daznai reikia naudoti, o kur rasti grazu ir kokybiska, idomu kaip pas jus jis atrodo, dideli ar maza pirkti, nors net nezinau kokiu buna, nes net i vonia as jokio dozatorio nepirkus netgi muilui
[/quote]

as pirkau senukuose. vizualiai atrodo normalus dozatorius, taciau telpa fos ne visas mazas feirio buteliukas. mokejau 65 lt.Kai pagalvoji absurdas uz dozatoriu tokius pinigus moketi, taciau zinant, kad kiekviena diena naudojamas ir kaip pagrazina virtuves vaizda, ne taip ir gaila pasidaro smile.gif jei idomu, ji galima iziureti smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 09 lapkričio 2010 - 10:43
as kazkaip planuoju imontuojama dozatoriu deti indu plovikliui ax.gif vat cia yra:
http://www.radausa.l...uilo-dozatoriai
ir cia:
http://www.vonia24.l...id_category=239
dabar tai nuo skysto muilo buteliuke su dozatorium indu ploviklis ipiltas blush2.gif bet kadangi tai ne feiris,o svelnus ir nekenkiantis, tai kaip ir du viename- ir indams ir rankoms plauti ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
gražu bigsmile.gif dozatorius keramikinis ar plastmasinis g.gif
Atsakyti
jei manes klausiant, tai keramikinis smile.gif jau ir duzes biski buvo, bet nepastebimoj vietoj, tai suklijavom ir toliau kaip naujas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif Pas mane kol kas stovi is Amway buteliukas tas didelis,(kai bus naujas virtuvinis ir pirksiu dozatoriu grazu) as isisukus esu pompa ir kai indus plaunu, pasispaudziu ant kempineles ir labai patogu. Yra is Amway ir melyni buteliukai-dozatoriai, kur skiedziasi amway nuriebalintojas, gal toki galit pasistatyti, bus graziau, nebent spalva netiks.
Arba yra ivairiu dozatoriu pirkti pvz. chromo sp. bet gal jie daugiau i vonia tinka, skystam muilui. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 09 lapkričio 2010 - 10:55
nu pasirodom, pusiau remontine dar busena, nesutvarkyta visos apdailos, bet kaip paciu darbas tai esu visai patenkinta ax.gif plyteliu keisti lesu nebeliko, gal veliau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
labai grazi virtuve, ypac tos blizgios spinteles patinka 4u.gif paziurejau i mikrobange, galvoju pasisakysiu, gal ir jums patiks, as asmeniskai ja spinteleje laikau. kai ka norim pasisildyti, atidarom dureles ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Liusii- Klausimelis- ar ne per tamsus virtuvinis ? Ar saulute sveciuojasi tavo virtuveje?
Kita klausimelis- gartraukis po spintele, nesimato, kad butumete isvedineje ta stora slanga i ventiliacine anga, kur virsuj yra? Turbut nebutina, gartraukis su filtrais ir nereikia isvedzioti?
O tos baltos dvi spinteles, ten puodams, ar kam?
Siaip man patiko, grazu, tvarkinga.
Atsakyti