Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(flight @ 2010 11 07, 19:45)
atnaujint yra viena, o visiškai pakeisti - stilių, medžiagas, dydį etc. - jau visai kas kita wink.gif

manot stalvirsi pakeisti -- imanoma? Pries penkerius kaip idiote uzsisakiau svieus --- tai daabr patikekit... Noreciau, plieninio, medinio.
Atsakyti
QUOTE(petrosike @ 2010 11 08, 17:19)
manot stalvirsi pakeisti -- imanoma? Pries penkerius kaip idiote uzsisakiau svieus --- tai daabr patikekit... Noreciau, plieninio, medinio.

o kas tam sviesiam atsitiko? g.gif as dabar planuoju virtuve su sviesiu stalvirsiu. pasidalinkit patirtim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 06, 21:48)
gerokai uzvelavus tesiu pazada pasirodyt su naujaja virtuve
user posted image

QUOTE(Tinka @ 2010 11 08, 15:59)
aciu.
kuriam kamputy? as dabar ant kriaukles nieko nelaikau. senojoj kampe kaireje (kriaukles pusej) buvo sustatyti plovikliai etc, dabar pasikabinau viska ant saldytuvo sienos.
o krastelis iskiles man nepatinka, bet velgi, pati ziopla neapsiziurejau pirkdama. bet taip dziaugiaus, kad radau aplamai be tos skyles ir prieky, kad gerai ir tokia.

va toj nuotraukoj, tam kampe, kur virdulys ar kas ten stovi blush2.gif . Ar tas kampas išnaudojamas? Ar patogu ten kažką laikyt?
Ar man imt didesnę kriauklę ir nepalikt daugiau vietos?

o apie kokį tu iškilusį kraštelį šneki, tipo, kad kriauklė iškilusi virš stalviršio g.gif

Kokio gamintojo tavo kriauklė g.gif
Kokio pločio tavo spintelė po kriaukle?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo byne: 08 lapkričio 2010 - 18:35
QUOTE(byne @ 2010 11 08, 18:33)
va toj nuotraukoj, tam kampe, kur virdulys ar kas ten stovi blush2.gif . Ar tas kampas išnaudojamas? Ar patogu ten kažką laikyt?
Ar man imt didesnę kriauklę ir nepalikt daugiau vietos?

o apie kokį tu iškilusį kraštelį šneki, tipo, kad kriauklė iškilusi virš stalviršio g.gif

Kokio gamintojo tavo kriauklė g.gif
Kokio pločio tavo spintelė po kriaukle?

aha, as apie kriaukles krasteli supratau.
ten stovejo virdulys ir filtras, dabar, kai virduli ismetem, stovi kombainas. man patogu. prireikus kazkam ji naudot, tik issitumiu po ranka. mano pagrindinis darbastalis gi tarp kraiukles ir virykles. turiu maza siulomo virtuves trikampio varianta. o buitine technika, jei ji uzslepta, kaip taisykle mazai naudojama, nes tingisi traukt ir pan.

kriaukle musu Plados, su situo kranu Denzyje gavosi uz 820 lt. gavom beveik 30 proc nuolaida. plocio nezinau, speju, kad 60 cm.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 08, 18:56)
aha, as apie kriaukles krasteli supratau.
ten stovejo virdulys ir filtras, dabar, kai virduli ismetem, stovi kombainas. man patogu. prireikus kazkam ji naudot, tik issitumiu po ranka. mano pagrindinis darbastalis gi tarp kraiukles ir virykles. turiu maza siulomo virtuves trikampio varianta. o buitine technika, jei ji uzslepta, kaip taisykle mazai naudojama, nes tingisi traukt ir pan.

kriaukle musu Plados, su situo kranu Denzyje gavosi uz 820 lt. gavom beveik 30 proc nuolaida. plocio nezinau, speju, kad 60 cm.

aišku ax.gif

Sakykit, ar jūs kabinat ant sienos na tuos įrankius, samtis, toks kiaurasamtis ir pan. Ar juos laikot kur stalčiuj?
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 11 08, 19:05)
aišku ax.gif

Sakykit, ar jūs kabinat ant sienos na tuos įrankius, samtis, toks kiaurasamtis ir pan.  Ar juos laikot kur stalčiuj?

as stalciuj laikau. man tvarkingiau tarodo. ir taip virtuvej bent pas mane chaoso pakanka, sultys, mineraliniai, aliejai, puodai etc. ant sienu neturiu nieko. nors va ant saldytuvo sienos palei kriaukle pasikabinau is ikea'os lentynuke indu plovikliui ir muilui susistatyt. stalvirsio pagailo.
Atsakyti
ir as pasisakysiu, kad visiskai nieko ant stalvirsio nelaikau, man atrodo,kad kuo maziau daiktu, tuo viskas tvarkingiau atrodo. net Feiri perpilu i grazu dozatoriu, kuris derinasi prie interjero. Esu juoda minimaliste smile.gif kokia idejau virtuves nuotrauka, tokia ji visada pas mane yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 06, 17:22)
aš norėjau paklaust ar labai skiriasi kaina blum kai stalčiai užsidaro su vadinamis stabdžiais, minkštai taip ir be stabdžių?

QUOTE(norala @ 2010 11 06, 18:18)
Labai skiriasi...
Blum vienam stalciui, kiek zinau, apie 150 lt. dabar kainuoja ... smile.gif

Gak ne i tema ar per velai, bet kas taupo ir nori patogiu stalciu gali det ne BLUM, o metalinius pilno istraukimo rutulinius su pritraukeju. Aisku neturi tokio dalyko kaip paspaudi ir atsidaro. Bet prisitraukia kaip BLUMas. Ir kaina viso labo apie 20 lt uz viena
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 11 08, 20:41)
Gak ne i tema ar per velai, bet kas taupo ir nori patogiu stalciu gali det ne BLUM, o metalinius pilno istraukimo rutulinius su pritraukeju. Aisku neturi tokio dalyko kaip paspaudi ir atsidaro. Bet prisitraukia kaip BLUMas. Ir kaina viso labo apie 20 lt uz viena

aciu uz info, tikrai pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 11 08, 20:41)

Ir po poros metų teks visus mechanizmus keisti,nes didžioji dalis neveiks doh.gif Pasmano mamą sudėti paprasti.Tai patikėkit,neatlaikė nei metų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 09, 08:17)
Ir po poros metų teks visus mechanizmus keisti,nes didžioji dalis neveiks doh.gif Pasmano mamą sudėti paprasti.Tai patikėkit,neatlaikė nei metų doh.gif

Vat ir man itartina,kam gi zmones tuos Blumus detu...
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 08, 21:01)
ir as pasisakysiu, kad visiskai nieko ant stalvirsio nelaikau, man atrodo,kad kuo maziau daiktu, tuo viskas tvarkingiau atrodo. net Feiri perpilu i grazu dozatoriu, kuris derinasi prie interjero. Esu juoda minimaliste  smile.gif kokia idejau virtuves nuotrauka, tokia ji visada pas mane yra  smile.gif

Pritariu, man irgi taip patinka thumbup.gif O ideja perpilti Feiri i dozatoriu labai gera. As ir galvoju, kad man virtuveje jis viska ir gadina, tik reikia rasti grazu... g.gif
Atsakyti