Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(milaaa @ 2010 11 07, 19:49)
tai gal jusu virdulys negalingas? mano virdulio galingumas 2000w, o kaitlentes irgi 2000w. reiks pabandyti ir man. o vienoda vandens kieki virinot?

virdulys 2000w. kaitlentes nezinau. vandens tiek pat virinau. cia tiesiog siaip pastebejimas. gal kam dar aktualu papildoma vieta ant spinteles, laikas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2010 11 06, 23:13)
Aš tai be indaplovės nebeišgyvenčiau nei dienos biggrin.gif Sukas ji pas mane minimum du kart paroj.Nekenčiu plaut indų blush2.gif

Ech,o pas mus bėda doh.gif Dukra nuvertė narvelį,o tas kliudė stalčių ir nuėjo dažai.Tai dabar liko baltas dryžis maždaug 3cmX1cm(bordo spalvoj baisiai šviečia doh.gif ). Teks greičiausiai keist visą stalčiaus priekį.O pinigų tai nėr suplanuota šitam reikalui,gi namą dar įsirenginėjam cool.gif

Del to ir bijojau dazyta uzsakinet. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 18:59)
pritariu.akis pripranta, atsibosta, norisi pasikeisti.
As galvoju, ne kiek man rupi tos medziagos, kiek as noriu va butent tokio dizaino.
O dizainas butu toks kazkas panasaus. Virsuj sviesios spinteles dvigubos, apacioj tamsios, na ten tik keistusi kur stalciai, kur spintele kokia. Ir halogenus lubose butent taip noriu pasidaryti.
user posted image

O medziagom kaip tik reiketu pasidometi g.gif ,pvz sitoje foto virsutines spintutes tikriausiasu Aventos mechanizmais(pasikelia abi dureles iskart), tai tas mechanizmas kainuoja gerus 300lt, o cia reikia ju 3vnt. ax.gif

Pas mane virtuviniam irgi teko 3 Aventos deti, nes per gartrauki neatsidaro kitaip spintutes, 9 stalciai su stabdziais, 2 kargai, visa tai isbrangina virtuvini. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 21:08)
virdulys 2000w. kaitlentes nezinau. vandens tiek pat virinau. cia tiesiog siaip pastebejimas. gal kam dar aktualu papildoma vieta ant spinteles, laikas ir pan.

Mes irgi apie tai galvojam,nes man nepatinka,kad virdulis po spintelem garuoja,net spinteles aprasoja.
Atsakyti
As tai isvis neisivaizduoju kas kiek kainuoja, tai renkuosi info, kad nebuciau visiskai zalia, kai ateis projektuoti man virtuvinio ir prades sneketi, galesiu stoveti ir ausim karpyti.Reik nors truputi apsisviesti, kas su kuo valgoma. smile.gif

O jus dazyta plokste uzsisakinejate kai nerandate sau norimos spalvos, ar seip del grozio ?
Atsakyti
Dazyta plokste mes norejom rinktis,nes ji blizga ir bet kokios spalvos gali but,bet atsisakem sitos idejos,nes dazai gali iskilt ir neradom kas lygiai dazytu,pas visus gamintojus ekspozijose paziurejus is sonu matesi nelygumai,toks reljefas,nebent Vokej,bet ten per brangu buvo mums.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 07, 23:22)
Dazyta plokste mes norejom rinktis,nes ji blizga ir bet kokios spalvos gali but,bet atsisakem sitos idejos,nes dazai gali iskilt ir neradom kas lygiai dazytu,pas visus gamintojus ekspozijose paziurejus is sonu matesi nelygumai,toks reljefas,nebent Vokej,bet ten per brangu buvo mums.

Labas rytas 4u.gif
aisku del dazytos plokstes, reiks ir man pastudijuoti kokioj parduotuvej is sono apziuresiu, idomu.Bet dazyta plokste ir brangiau gaunasi.Man tai grazu, kai blizga, kaip jums? Nu nebuciau moteris, grazu kur blizga.
Papildyta:
QUOTE(Caca* @ 2010 11 07, 21:33)
O medziagom kaip tik reiketu pasidometi  g.gif ,pvz sitoje foto virsutines spintutes tikriausiasu Aventos mechanizmais(pasikelia abi dureles iskart), tai tas mechanizmas kainuoja gerus 300lt, o cia reikia ju 3vnt.  ax.gif

kodel 3 vnt. ar vienom durelem vienas pakeliamas mechanizmas dedasi?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 08, 09:10)
Labas rytas 4u.gif
aisku del dazytos plokstes, reiks ir man pastudijuoti kokioj parduotuvej is sono apziuresiu, idomu.Bet dazyta plokste ir brangiau gaunasi.Man tai grazu, kai blizga, kaip jums? Nu nebuciau moteris, grazu kur blizga.
Papildyta:

kodel 3 vnt. ar vienom durelem vienas pakeliamas mechanizmas dedasi?

Apatinem spintelem pasirinkom lakuota plokste,o virsutinem-dazyta stikla, tai ir blizga thumbup.gif
Nuotraukoj tris blokai po 2 spinteles,vienam blokui vienas mechanizmas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 08 lapkričio 2010 - 09:28
QUOTE(chuchundra @ 2010 11 08, 09:26)
Apatinem spintelem pasirinkom lakuota plokste,o virsutinem-dazyta stikla, tai ir blizga thumbup.gif
Nuotraukoj tris blokai po 2 spinteles,vienam blokui vienas mechanizmas.

supratau del mehanizmu.
Na man dar ilgai reikes turbut sukti galva, kokia plokste pasirinkti.Ar neblizgia, ar dazyta kuri blizges. Reik pavaikscioti po salonus, paklausineti, pasiziureti kas kaip atrodo. 4u.gif
Atsakyti
reims "Na man dar ilgai reikes turbut sukti galva, kokia plokste pasirinkti.Ar neblizgia, ar dazyta kuri blizges. Reik pavaikscioti po salonus, paklausineti, pasiziureti kas kaip atrodo. 4u.gif"
[/quote]

kaip minejau, sia savaite turetu man pagaminti baldus. uzsisakiau virsutines spinteles is itin blizgios plokstes, tai paziuresim kiek ji blizgi bus. jei vis dar domins, galesiu atsiusti pasiziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 08 lapkričio 2010 - 10:30
QUOTE(milaaa @ 2010 11 06, 13:04)
kas tai per isradimas? blink.gif  g.gif
o tai pasidomejot kiek laiko tos lemputes degs ir kiek elektros naudos? ir kaip greitai jos atsipirks bigsmile.gif

sakė, kiek valandų, bet nebepamenu tiksliai blush2.gif .
Šviestuvas virtuvei 500Lt. ir dar už lemputes reikės suplot 330Lt. doh.gif Siaubas doh.gif

Tinka, faina virtuvikė mirksiukas.gif thumbup.gif O dabar paklausiu blush2.gif , pas tave nuotraukoj užmačiau, kad kriauklės padas išlenda, ta prasme, nėra lygus su kitu stalviršiu. Ką tu pačiam kamputyje laikai? Galvoju, ar man imt kriauklę, kad baigtųsi ties kito stalviršio susijungimu, ar imt didesnę kriauklę, kad išlįstų? Kaip išsinaudoja tas pats kamputis?
Atsakyti
QUOTE(byne @ 2010 11 08, 14:38)
sakė, kiek valandų, bet nebepamenu tiksliai blush2.gif .
Šviestuvas virtuvei 500Lt. ir dar už lemputes reikės suplot 330Lt. doh.gif Siaubas doh.gif

Tinka, faina virtuvikė mirksiukas.gif  thumbup.gif  O dabar paklausiu blush2.gif , pas tave nuotraukoj užmačiau, kad kriauklės padas išlenda, ta prasme, nėra lygus su kitu stalviršiu. Ką tu pačiam kamputyje laikai? Galvoju, ar man imt kriauklę, kad baigtųsi ties kito stalviršio susijungimu, ar imt didesnę kriauklę, kad išlįstų? Kaip išsinaudoja tas pats kamputis?

aciu.
kuriam kamputy? as dabar ant kriaukles nieko nelaikau. senojoj kampe kaireje (kriaukles pusej) buvo sustatyti plovikliai etc, dabar pasikabinau viska ant saldytuvo sienos.
o krastelis iskiles man nepatinka, bet velgi, pati ziopla neapsiziurejau pirkdama. bet taip dziaugiaus, kad radau aplamai be tos skyles ir prieky, kad gerai ir tokia.
Atsakyti