Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(reims @ 2010 11 07, 17:43)
man reiketu va tokio dydzio virtuvinio

cia jau reikia su jais kontaktuoti ir kalbeti, nzn kiek kainuotu, bet maniske virtuve irgi ne maza: kazkur 3 metrai ir uzsisukus apie 2 metrus. o ar jie gamina ir i kitus miestus, reiketu paklausti
Atsakyti
o as del virtuves visgi mastau, kad neverta daryt tokios visam gyvenimui. nes nu gi atsibosta, paaiskeja, kad netinka kas nors realiai naudojant ir pan. mano is paprastesniu, tai po 7 m nebuvo jokio sazines grauzimo ja keiciant. o va turiu teta, kuri pasidare naturalu medi, nes nu labai norejosi tada. naudojant paaiskejo, kad ne taip jau ir patogu, o ir pabodo gerokai. bet kai kainavo be proto, tai rankos nekyla keist. ir gailisi, kad savo laiku mano mamkos nepaklause, kai liepe neissikalinet.
nors velgi, nu as pasidariau analogiska senajai, tik pasikeiciau nepasiteisinusias, problemiskas vietas. tai gal reiekjop daryt tokia iki smerties. bet nu gal vel kas kada uzplauks, gal kazko noresis kitko visiskai. vaikams uzaugus gal kitaip namus perplanuosim ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 17:53)
o as del virtuves visgi mastau, kad neverta daryt tokios visam gyvenimui.

pritariu.akis pripranta, atsibosta, norisi pasikeisti.
As galvoju, ne kiek man rupi tos medziagos, kiek as noriu va butent tokio dizaino.
O dizainas butu toks kazkas panasaus. Virsuj sviesios spinteles dvigubos, apacioj tamsios, na ten tik keistusi kur stalciai, kur spintele kokia. Ir halogenus lubose butent taip noriu pasidaryti.
user posted image
Atsakyti
bet ar tikrai zmones keiciasi daznai virtuvinius baldus? paprasati jau jei pasistato virtuve, tai ji ir buna, kol reikalas neprispaudzia. Juk tas uzima ir laiko, ir sanaudu, ir galu gale senaja kazkur reikia isnesti. Manau, kad paprastai pagalvoja, kur geriau tuos pinigus isleisti, nei pasikeisti baldus, nesant butinybei...siaip ar taip juk norisi pasidaryti, kad butu ir patogu, ir grazu, ir malonu kiekvienakart i ja uzeiti. Cia mano tokie pamastymai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristi777: 07 lapkričio 2010 - 18:10
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 18:59)

Labai grazu thumbup.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 07, 19:07)
ar tikrai zmones keiciasi daznai virtuvinius baldus? paprasati jau jei pasistato virtuve, tai ji ir buna, kol reikalas neprispaudzia. Juk tas uzima ir laiko, ir sanaudu, ir galu gale senaja kazkur reikia isnesti. Manau, kad paprastai pagalvoja, kur geriau tuos pinigus isleisti, nei pasikeisti baldus, nesant butinybei...siaip ar taip juk norisi pasidaryti, kad butu ir patogu, ir grazu, ir malonu kiekvienakart i ja uzeiti.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 07, 19:07)
bet ar tikrai zmones keiciasi daznai virtuvinius baldus? paprasati jau jei pasistato virtuve, tai ji ir buna, kol reikalas neprispaudzia. Juk tas uzima ir laiko, ir sanaudu, ir galu gale senaja kazkur reikia isnesti.

Taip, virtuvę keisti - nepigus malonumas. Mes prieš 3.5 metų į naują namą nusipirkom virtuvės baldus, tada tiko ir patiko, o dabar - jau norėtųsi visai kitko, o ir pati vieta atrodo nelabai virtuvei tinkama ..Juk kol viskas tik projekte ir popieriuje, atrodo vienaip, o kai realiai gyveni - jau kitaip...Bet kai pasisikaičiuoji, kiek kainuotų tas visas atsinaujinimo-perkėlimo procesas, labai mikliai susidėlioja prioritetai wink.gif
Atsakyti
na aš taip įsivaizduoju, kad virtuvę galima atnaujint kas 5 metus, pakeist stalviršį, dureles ir vėl bus kaip nauja
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 07, 19:43)
na aš taip įsivaizduoju, kad virtuvę galima atnaujint kas 5 metus,  pakeist stalviršį, dureles ir vėl bus kaip nauja

atnaujint yra viena, o visiškai pakeisti - stilių, medžiagas, dydį etc. - jau visai kas kita wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 07, 18:07)
bet ar tikrai zmones keiciasi daznai virtuvinius baldus? paprasati jau jei pasistato virtuve, tai ji ir buna, kol reikalas neprispaudzia. Juk tas uzima ir laiko, ir sanaudu, ir galu gale senaja kazkur reikia isnesti. Manau, kad paprastai pagalvoja, kur geriau tuos pinigus isleisti, nei pasikeisti baldus, nesant butinybei...siaip ar taip juk norisi pasidaryti, kad butu ir patogu, ir grazu, ir malonu kiekvienakart i ja uzeiti. Cia mano tokie pamastymai

as nekalbu apie keitima kasmet. bet per 10 m net ir be vaiku namai nusidevi. tada ateina remontai. o jei ateina remontai, kaip taisykle, keiciami baldai. ir prasideda tuomet, tas, anas, trecias. o cia ziu jau ir virtuve keist norisi, ir buitine technika patobulejus buna. tisiog as asmeniskai nelinkus investuoti daug i daiktus, kurie anksciu ar veliau bus keiciami is principo. ir moekt brangiau tik del to, kad plokste ten kazkokia stebuklinga irgi nelinkus. kita vertus, gamintojai irgi kartais ispindeje.
ieskojom darbo kambariui mediniu lentynu. tai kokiu tik pasiulymu nesulaukiau. o geriausias tai kai vilnieciai vieni pasiule lentynas man pagamint is plokstes su medzio luksto aplaminavimu brangiau, nei plungiskiai medzio masyvo lentynas.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 19:52)
tisiog as asmeniskai nelinkus investuoti daug i daiktus, kurie anksciu ar veliau bus keiciami is principo.

drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 12:36)
Klausimas turincioms indukcines kaitlentes? Ar pasilikot elektrinius virdulius? as praeita savaitgali ant durniaus pabandziau toki pat kieki vandens  tuo pat metu virint virduly ir ant indukcines. indukcine uzkaitino gerom 2 min greiciau. tai su MB nutarem mest lauk virduli, nusipirkom nedicka dziazva vandeniui sildyt ir naudotis tik indukcine. atsilaisvino vieta kombainiui ir padidejo darbastalio ploto. o didesniam sveciu kiekiui kavoms arbatoms ieskausi pamazu virdulio indukcinei didesnio.

tai gal jusu virdulys negalingas? mano virdulio galingumas 2000w, o kaitlentes irgi 2000w. reiks pabandyti ir man. o vienoda vandens kieki virinot?

QUOTE(naaringiux @ 2010 11 07, 13:42)
Parsivežėm ir mes kaitlentę ir irgi ji be šakutės, o paliktas atviras laidelis. Tai mes nusipirkom paprasta rozetę ir šakutę, ar gerai padarėm, ar būtinai reikia pirkt tą specialią rozetę, kur būna sukišt laidelius?

nepirkit, jeigu zinot, kad jusu sakute yra pajegi atlaikyti kaitlentes galinguma. jeigu ne, ji ims kaisti, o gal lydytis, o jei neduok D uzsidegs blink.gif gal neverta rizikuoti?

QUOTE(naaringiux @ 2010 11 07, 14:19)
Keitėm visą buto instaliaciją, paliktos vietos jungtukams, rozetėms, tai susipirkom  į virtuvę paprastas rozetes ir šakutę tam laidui, kažkaip nepagalvojom, o kaitlentės laidelių lyg 3 ir jie su geležiukais gale, ar sukišim į paprastą šakutę dabar galvoju, ar geriau tą specialią g.gif o vienfazis ar trifazis net nežinau  g.gif reikės užklaust elektriko

pas mus kaitlente prijungta prie trifazio 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kas nebrangiai ir kokybiskai pasidarete baldelius ar girdejote atsiliepimus geraus Klaipedoje. Antano baldai labai save yra isgyre, kad jie kokybiskai daro. Pamario balduose gal kas daretes?
Atsakyti