Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Tinka @ 2010 11 06, 23:48)
gerokai uzvelavus tesiu pazada pasirodyt su naujaja virtuve

labai simpatiška jūsų virtuvė, tikiuosi, kad ir man pavyks kaip ir jums jaukiai įsirengti virtuvytę 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Na pagaliau ir as jau galiu dziaugtis savo virtuve thumbup.gif thumbup.gif , nors dar trukta keliu detaliu.
QUOTE(Alekto @ 2010 11 06, 23:13)
Ech,o pas mus bėda doh.gif Dukra nuvertė narvelį,o tas kliudė stalčių ir nuėjo dažai.Tai dabar liko baltas dryžis maždaug 3cmX1cm(bordo spalvoj baisiai šviečia doh.gif ). Teks greičiausiai keist visą stalčiaus priekį.O pinigų tai nėr suplanuota šitam reikalui,gi namą dar įsirenginėjam cool.gif

Man meistrai subraiz dvejes dureles, tai as jai grazinau gamintojams perdazyti. Uz dviejas dureles 90 lt, gal pigiau nei naujos
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 12:23)
tai todėl ir kriauklę tokią pirkot su padėklu, kad indaplovės nepirkot?
Aš vis galvoju, kokią kriauklę pirkti ar su padėklu ar be jo, jei rankom plauni indus, kur juos išplovus dėti, tada gal reikia džiovyklą turėti virš kriauklės ir į ją iškart, kad nuvarvėtų, ar kaip? Juk nedėsi ant spintelės šlapių indų, kas liks su laiku iš darbastalio?
Paprotinkit merginos mane. Jei noriu lėkštes, puodelius laikyti stalčiuje, tai kaip tada?

aš jau turiu kriauklę, apvalią be padėklo, kažkaip tie padėklai man nelabai patinka dar svarsčiau gal dvigubą pirkt, bet nepirkau, indus išplovus aš iš kart dedu į spintelę su džiovykla, ten visada mano einami indai, lėkštės, puodeliai, nematau priežasčių kodėl jiem ten nebūt tik lėkštės ir kokios taurės, mažiau naudojami indai kaip aš vadinu šventiniai-savaitgaliniai nutūpia į stalčius, spinteles taip, kad kriauklės padėklas reikalingas ar ne, jūs turit atsižvelgt į savo įpročius, maniesiems jis nereikalingas
Atsakyti
Klausimas turincioms indukcines kaitlentes? Ar pasilikot elektrinius virdulius? as praeita savaitgali ant durniaus pabandziau toki pat kieki vandens tuo pat metu virint virduly ir ant indukcines. indukcine uzkaitino gerom 2 min greiciau. tai su MB nutarem mest lauk virduli, nusipirkom nedicka dziazva vandeniui sildyt ir naudotis tik indukcine. atsilaisvino vieta kombainiui ir padidejo darbastalio ploto. o didesniam sveciu kiekiui kavoms arbatoms ieskausi pamazu virdulio indukcinei didesnio.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 10:07)
man indaplove nelabai aktualu, nes MB indus plauna be atsikalbinejimu.

Indaplovė aktualu ir dėl vandens taupymo, o vanduo tai brangs smile.gif
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 10:23)
tai todėl ir kriauklę tokią pirkot su padėklu, kad indaplovės nepirkot?

Pas mus yra ir indaplovė ir plautuvė su padėklu, dar padėkle yra skylutės vandeniui nubėgt, padėklas naudojamas daržovėms nuvarvinti, mediniams suplautiems įrankiams padėt ir t.t., kitokios plautuvės nepirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 06, 17:58)
man rodos ispjaunama. o pajungimas  i kistuka atitinkama. pas mus bent jau tas trifazis, ar koks ten. kaitlentej kysojo laidas su 4 laidukais su metaliniais galiukais. pasikvietem meistra, sukiso tuos galiukus i spec rozetes kistuka ir ijunge tiesiog i ta trifazio rozete. o orkaite i paprasta rozete kisosi.

Parsivežėm ir mes kaitlentę ir irgi ji be šakutės, o paliktas atviras laidelis. Tai mes nusipirkom paprasta rozetę ir šakutę, ar gerai padarėm, ar būtinai reikia pirkt tą specialią rozetę, kur būna sukišt laidelius?
Atsakyti
kaip gamindamosios virtuves baldus sprendet klausima kur dziovinti kriaukleje isplautus indus? musu kriaukle turi buti prie lango, todel standartine virs kriaukles kabinama spinele/indu dziovykla netinka.
is kitu galimu variantu radau tik
user posted image

user posted image

bet nlb suprantu ar tokie stalciai irengiami tiesiai po kriaukle ar kazkur sone jos?
kaip jus tvarkote kriaukleje isplautus indus?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 11 07, 12:42)
Parsivežėm ir mes kaitlentę ir irgi ji be šakutės, o paliktas atviras laidelis. Tai mes nusipirkom paprasta rozetę ir šakutę, ar gerai padarėm, ar būtinai reikia pirkt tą specialią rozetę, kur būna sukišt laidelius?

o pas jus sienoj rozete kokia? pas mus ta trifaze, nes namas senas tarybinis, su elektrine virykle. tai mums padare pagal ta sena rozete. kazkaip ten itampas ir galingumus ziuret reik. mes patys nesiryzom lyst, net uosvio, visu galu meistro, neprileidau. pasikvietem zmogu, kuris nusimano, kas, kaip ir su kuo valgoma, taip sakant. nes laidukai pas mus ne kaip i paprasta rozete buvo, o storesni, su tokiais metaliukais gale.
Atsakyti
QUOTE(warlock @ 2010 11 07, 13:58)

na nezinau ar cia taip labai patogu pastoviai lankstytis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiulka @ 2010 11 07, 15:01)
na nezinau ar cia taip labai patogu pastoviai lankstytis... g.gif

na manau čia pripratimo reikalas vienoms nepatinka kaip vandens srovelė į rankovę nubėga keliant lėkštę į džiovyklą, kitoms šis variantas geresnis, man regis jei jau kriauklė prie lango šis varinatas labai priimtinas nors pas mane bus tradicinis variantas džiovyklė virš kriauklės
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 15:00)
o pas jus sienoj rozete kokia? pas mus ta trifaze, nes namas senas tarybinis, su elektrine virykle. tai mums padare pagal ta sena rozete. kazkaip ten itampas ir galingumus ziuret reik. mes patys nesiryzom lyst, net uosvio, visu galu meistro, neprileidau. pasikvietem zmogu, kuris nusimano, kas, kaip ir su kuo valgoma, taip sakant. nes laidukai pas mus ne kaip i paprasta rozete buvo, o storesni, su tokiais metaliukais gale.

mano namas ir senas tarybinis ir pritaikytas elektrinėm viryklėm, bet kažkaip ten ne trifazis, elektrikas sakė vienfazis..... nu viską jis ten padarė, bet kol nepajungs ir kol neveiks viskas tol ramu man nebus, nors MB sako, kad viskas turi būt čiki piki nes vien todėl, kad sovietinės elektrinės viryklės daug galingesnės ir dauiau elektros suvalgydavo nei dabartiniai prietaisai, panikuoju paskutiniu metu lygioje vietoje.

Atsakyti
Merginos,koku valikliu geriau nuvalyti matinius stiklus,pas mane virtuveje,butent matiniai spinteliu stiklai,ir dabar labai gailiuose kad tokius sakiausi blush2.gif nes valosi labai prastai,lieka dryziai doh.gif

Papildyta:
QUOTE(warlock @ 2010 11 07, 13:58)
is kitu galimu variantu radau tik

Labai gera ideja thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 13:00)

Keitėm visą buto instaliaciją, paliktos vietos jungtukams, rozetėms, tai susipirkom į virtuvę paprastas rozetes ir šakutę tam laidui, kažkaip nepagalvojom, o kaitlentės laidelių lyg 3 ir jie su geležiukais gale, ar sukišim į paprastą šakutę dabar galvoju, ar geriau tą specialią g.gif o vienfazis ar trifazis net nežinau g.gif reikės užklaust elektriko
Atsakyti