QUOTE(rasiulka @ 2010 11 07, 15:01)
na nezinau ar cia taip labai patogu pastoviai lankstytis...
na manau čia pripratimo reikalas vienoms nepatinka kaip vandens srovelė į rankovę nubėga keliant lėkštę į džiovyklą, kitoms šis variantas geresnis, man regis jei jau kriauklė prie lango šis varinatas labai priimtinas nors pas mane bus tradicinis variantas džiovyklė virš kriauklės
Papildyta:
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 15:00)
o pas jus sienoj rozete kokia? pas mus ta trifaze, nes namas senas tarybinis, su elektrine virykle. tai mums padare pagal ta sena rozete. kazkaip ten itampas ir galingumus ziuret reik. mes patys nesiryzom lyst, net uosvio, visu galu meistro, neprileidau. pasikvietem zmogu, kuris nusimano, kas, kaip ir su kuo valgoma, taip sakant. nes laidukai pas mus ne kaip i paprasta rozete buvo, o storesni, su tokiais metaliukais gale.
mano namas ir senas tarybinis ir pritaikytas elektrinėm viryklėm, bet kažkaip ten ne trifazis, elektrikas sakė vienfazis..... nu viską jis ten padarė, bet kol nepajungs ir kol neveiks viskas tol ramu man nebus, nors MB sako, kad viskas turi būt čiki piki nes vien todėl, kad sovietinės elektrinės viryklės daug galingesnės ir dauiau elektros suvalgydavo nei dabartiniai prietaisai, panikuoju paskutiniu metu lygioje vietoje.