Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(reims @ 2010 11 06, 18:50)
tai jau rasiau www.alio.lt  4u.gif

labai konkreti nuoroda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiulka @ 2010 11 06, 19:15)
labai konkreti nuoroda...  blush2.gif

galima ir konkreciau http://www_alio_lt/v...s/parduoda.html
Atsakyti
gerokai uzvelavus tesiu pazada pasirodyt su naujaja virtuve
user posted image
user posted image
user posted image
stalvirsio sujungimas po kraiukle
user posted image
user posted image

fotografuota vakare, tai apsvietimas pobaisis.
Atsakyti
Tinka- o visada tiek šviesos virtuvėje turėsi?

Virtuvinis gražus, ir spalvytė graži. Pas tave spėju, kad virtuvė nedidelė?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 22:05)
Tinka- o visada tiek šviesos virtuvėje turėsi?

Virtuvinis gražus, ir spalvytė graži. Pas tave spėju, kad virtuvė nedidelė?

visada tiek pat. man uztenka. nors as silpnarege. kai jau labai prispiria, gartraukio sviesa isnaudoju. o diena nuo lango sociai. virtuve labai mazyte, viso nepilni 8 kv.m, o baldu ilgoji siena tik 2,23 cm. kita vertus, turiu viska, ko reik. indaploves ner, bet del jos mes kompromiso su MB taip ir nepriejom, tai ir nesukau galvos kaip ja ikomponuot, nors minciu buvo. splva tokia pat, kokia buvo. net ir po remonto nekeiciam namu spalvu, architekto pasiulytos labai gerai atitiko musu poreikius, iki siol neatsibodo ir vis dar atrodo nenuvalkiotai.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 06, 22:16)
visada tiek pat. man uztenka. nors as silpnarege. kai jau labai prispiria, gartraukio sviesa isnaudoju. o diena nuo lango sociai. virtuve labai mazyte, viso nepilni 8 kv.m, o baldu ilgoji siena tik 2,23 cm. kita vertus, turiu viska, ko reik. indaploves ner, bet del jos mes kompromiso su MB taip ir nepriejom, tai ir nesukau galvos kaip ja ikomponuot, nors minciu buvo. splva tokia pat, kokia buvo. net ir po remonto nekeiciam namu spalvu, architekto pasiulytos  labai gerai atitiko musu poreikius, iki siol neatsibodo ir vis dar atrodo nenuvalkiotai.

tai smagu girdeti. Ir jauciu, kad tu virtuve patenkinta, tai ir svarbiausia.
O pas tave ten po gartraukiu sviesa itaisyta balta sviecia, bet nematau gerai, kas ten?
Del indaploves ir as dar nezinau. Viena diena sakau, kad reikia man jos, kita- jau nebe.Tai ir nezinau, nesidairau nei internete jos, nei parduotuvese. Jauciu apsipresiu paskutine minute.
o jus cia savo albumo neturit, foto cia dedat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 06 lapkričio 2010 - 22:50
Aš tai be indaplovės nebeišgyvenčiau nei dienos biggrin.gif Sukas ji pas mane minimum du kart paroj.Nekenčiu plaut indų blush2.gif

Ech,o pas mus bėda doh.gif Dukra nuvertė narvelį,o tas kliudė stalčių ir nuėjo dažai.Tai dabar liko baltas dryžis maždaug 3cmX1cm(bordo spalvoj baisiai šviečia doh.gif ). Teks greičiausiai keist visą stalčiaus priekį.O pinigų tai nėr suplanuota šitam reikalui,gi namą dar įsirenginėjam cool.gif

Atsakyti
QUOTE(rasiulka @ 2010 11 06, 15:51)
as isrgi ismastau sprendima: deti stacia skersai  doh.gif nes nesioti plauti i vonia labai nesinori  schmoll.gif o kaip staciakampese plautuvese?  g.gif

Aš skardas plaunu indaplovėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 22:48)
tai smagu girdeti. Ir jauciu, kad tu virtuve patenkinta, tai ir svarbiausia.
O pas tave ten po gartraukiu sviesa itaisyta balta sviecia, bet nematau gerai, kas ten?
Del indaploves ir as dar nezinau. Viena diena sakau, kad reikia man jos, kita- jau nebe.Tai ir nezinau, nesidairau nei internete jos, nei parduotuvese. Jauciu apsipresiu paskutine minute.
o jus cia savo albumo neturit, foto cia dedat?

ten plyteliu trukumas sviecia doh.gif prazioplinau, kad spinteles breziniuose numate kabint auksteliau ir dar pati prasiau gartrauki kelt, nes senojoj vis galva sluostydavau riebalus ir trankydavausi.
nu bet minciu jau turiu, kaip sutvarkyt visa tai, tik laiko po pardes pralekt truksta. MB dirba istisai, vaikai serga.

man indaplove nelabai aktualu, nes MB indus plauna be atsikalbinejimu. vat be skalbiniu dziovykles tai jau sunku buna. kaime savaite pasedejus oj kaip pasijaucia sito komforto trukumas.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2010 11 07, 10:07)
ten plyteliu trukumas sviecia  doh.gif  prazioplinau,
aišku.Na jei minčių turi, tai ir paslėpsi visus defektus.
man indaplove nelabai aktualu, nes MB indus plauna be atsikalbinejimu.

tai todėl ir kriauklę tokią pirkot su padėklu, kad indaplovės nepirkot?
Aš vis galvoju, kokią kriauklę pirkti ar su padėklu ar be jo, jei rankom plauni indus, kur juos išplovus dėti, tada gal reikia džiovyklą turėti virš kriauklės ir į ją iškart, kad nuvarvėtų, ar kaip? Juk nedėsi ant spintelės šlapių indų, kas liks su laiku iš darbastalio?
Paprotinkit merginos mane. Jei noriu lėkštes, puodelius laikyti stalčiuje, tai kaip tada?
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 11:23)
Aš vis galvoju, kokią kriauklę pirkti ar su padėklu ar be jo, jei rankom plauni indus, kur juos išplovus dėti, tada gal reikia džiovyklą turėti virš kriauklės ir į ją iškart, kad nuvarvėtų, ar kaip? Juk nedėsi ant spintelės šlapių indų, kas liks su laiku iš darbastalio?
Paprotinkit merginos mane. Jei noriu lėkštes, puodelius laikyti stalčiuje, tai kaip tada?

as kriaukle renkuosi butinai su padeklu: net ir valgi gaminant - nuplovei kokia darzove ar kad ir peili - ir gali pasideti ant padeklo... manau tada reiks maziau pagalbiniu leksciu arba maziau ranksluostuku darbastalio sluostymui blush2.gif
tik va del formos neapsisprendziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 07, 10:23)

taip, indus gi kazkur sudeliot nuvarvejimui reik. ar kaip minejo, nuplautos darzoves ar pan. pas mama be padeklo kriaukle, tai istisai ranksluostis patiestas salia.
o tiesiai i dziovykla man ne visada patogu, kartais buna puodelius keliant i rankoves vanduo subega. brrrr.
Atsakyti