Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(kristi777 @ 2010 11 06, 15:45)
turejau apvalia, nes man asmeniskai taip pat tokia graziau. PVZ Franke kriaukle yra pakankamai erdvi ir gili ir kas liecia indu plovima tikrai nepatogumu nepajutau, taciau kai reikejo plauti skarda gavau ilgai ieskoti patogiausios padeties, reikejo arba ja deti skersai, arba plauti ant stalvirsio  doh.gif  taip kad siuo atveju nelabai patogu, taciau siuo metu persikelem ir isirengineju nauja virtuve, bet dedu visvien apvalia  mirksiukas.gif

Man ir daugiau prie sirdies apvali.Nors ir tos kvadratines ir graziai ziurisi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 12:30)
maciau alio.lt psl. Tai ju padarytas tau virtuvinis, idetas i interneta kaip pvz. kokius jie daro virtuvinius. Juk kiekvienam baldu gamintoju psl. ir rasi nuotraukas tu baldu, kurie buvo padaryti klientui, paskui jie fotkina ir meta kaip pvz. i savo intern.psl.

Na, mano virtuvinio gamintojų puslapyje, mano virtuvės tikrai nėra schmoll.gif
Tad tiesiog labai įdomu, kuri čia lietuvių firma ar privatus asmuo sau nuopelnus prisiėmė biggrin.gif
Negaila, bet kažkas užkibs ant jų kabliuko, o jie gal net panašios į manąją negaminę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 06, 16:20)
Na, mano virtuvinio gamintojų puslapyje, mano virtuvės tikrai nėra schmoll.gif
Tad tiesiog labai įdomu, kuri čia lietuvių firma ar privatus asmuo sau nuopelnus prisiėmė biggrin.gif
Negaila, bet kažkas užkibs ant jų kabliuko, o jie gal net panašios į manąją negaminę  doh.gif

varčiau virtuvinių intern.psl ir išlindo tokia virtuvė kaip tavo, tai ir pažiūrėjau, kad tam psl.nu bet indentiška kaip tavo.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 17:42)
varčiau virtuvinių intern.psl ir išlindo tokia virtuvė kaip tavo, tai ir pažiūrėjau, kad tam psl.nu bet indentiška kaip tavo.

Na tai reiškiasi mano biggrin.gif Bet tie kurie įsidėjo, jos tikrai negamino schmoll.gif
Kažkur girdėta istorija, kai svetimus darbus deda kaip savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 06, 16:46)
Na tai reiškiasi mano  biggrin.gif Bet tie kurie įsidėjo, jos tikrai negamino schmoll.gif
Kažkur girdėta istorija, kai svetimus darbus deda kaip savo  biggrin.gif

gal but, apie tai nesu nieko girdejusi.
Na man visai patinka, tas psl. daug virtuviniu ideta, galima ivairiu ideju pasisemti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 06 lapkričio 2010 - 17:01
aš norėjau paklaust ar labai skiriasi kaina blum kai stalčiai užsidaro su vadinamis stabdžiais, minkštai taip ir be stabdžių?
Atsakyti
QUOTE(kleckiuxs_r @ 2010 11 05, 19:38)
Kas buvot susidure ar kas ismanot apie tai 4u.gif
ar galima po dujine kaitlente det indaplove? g.gif

po orkaite tai zinau galima, o po kaitlente, tai nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 06 lapkričio 2010 - 17:33
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 17:58)
gal but, apie tai nesu nieko girdejusi.
Na man visai patinka, tas psl. daug virtuviniu ideta, galima ivairiu ideju pasisemti.

Nu tai įdėk nuorodą čia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 06, 17:45)
Nu tai įdėk nuorodą čia  drinks_cheers.gif

tai jau rasiau www.alio.lt 4u.gif

Merginos, o kai kaitlente dedasi, ar jai stalvirsio nereikia ispjauti, kaip kaip kriauklei, orkaitei? Ar ji ant virsaus stalvirsio dedasi, o kaip pajungti tada?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 06 lapkričio 2010 - 17:51
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 17:50)
tai jau rasiau www.alio.lt  4u.gif

Merginos, o kai kaitlente dedasi, ar jai stalvirsio nereikia ispjauti, kaip kaip kriauklei, orkaitei? Ar ji ant virsaus stalvirsio dedasi, o kaip pajungti tada?

man rodos ispjaunama. o pajungimas i kistuka atitinkama. pas mus bent jau tas trifazis, ar koks ten. kaitlentej kysojo laidas su 4 laidukais su metaliniais galiukais. pasikvietem meistra, sukiso tuos galiukus i spec rozetes kistuka ir ijunge tiesiog i ta trifazio rozete. o orkaite i paprasta rozete kisosi.
Atsakyti
QUOTE(reims @ 2010 11 06, 17:50)
tai jau rasiau www.alio.lt  4u.gif

Zinoma,kad ispjauna.
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 06, 18:22)
aš norėjau paklaust ar labai skiriasi kaina blum kai stalčiai užsidaro su vadinamis stabdžiais, minkštai taip ir be stabdžių?

Labai skiriasi...
Blum vienam stalciui, kiek zinau, apie 150 lt. dabar kainuoja ... smile.gif
Atsakyti