Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(Fairyland @ 2010 10 19, 09:11)
Pas mus atvirkciai-durys ir langas trumpojoj sienoj 4u.gif
Ir kazkaip man tokia siaura ir ilga virtuve schmoll.gif Bet tai ka padarysi-teks tokia apstatinet smile.gif Jeigu kas turit tokios virtuves varianta, imeskit paziuret ax.gif  4u.gif

koleges kazkas tokio. tai paciam gale prie lango apvalus stalas, o prie duru, palei sonus spintels ir visa kita. vienoj pusej saldytuvas ir spintele, kitoj - kriaukle ir virykle, bei spintele tarp ju. visai patogu ir vizualiai neblogai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 18, 19:51)
Yra keletas tokio stiklo gamybos būdų,tai pirmiausia reiktų išsiaiškinti kokiu būdu buvo sumontuotas jūsų stiklas.Jei stiklas su tapetu ar kokiu kitokiu popieriniu užpildu tai manau kad turėsite problemų dėl pelėsio su tokiu stiklu.

na pas mane tapetas, o ant virsau uzdetas stiklas. Tai galimas variantas, kad pats tapetas trauks dregme? g.gif nors ir uzsilikonuoti bus stiklo krastai?...

Masteme varianta deti tiesiog fototapeta ant pacio stiklo, bet prarastu tapetas savo grozi (jis keicia spalva priklausomai nuo sveisos kritimo).
Atsakyti
Panasia prieskonine maciau ir as siandien vienoj indu pardej mirksiukas.gif cia Siauliuose jeigu ka mirksiukas.gif tik stovas medinis , kainavo 67lt. atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 10 19, 13:01)
na pas mane tapetas, o ant virsau uzdetas stiklas. Tai galimas variantas, kad pats tapetas trauks dregme?  g.gif nors ir uzsilikonuoti bus stiklo krastai?...

Masteme varianta deti tiesiog fototapeta ant pacio stiklo, bet prarastu tapetas savo grozi (jis keicia spalva priklausomai nuo sveisos kritimo).

šiuo atveju manau kad nieko nepakeis silikonuoti kraštai. ankstesnėje temoje esu rašiusi apie stiklus,jei norite būtent stiklo sienelėje tai vienas iš geresnių būdų yra laminuotas stiklas su spec plėvele.ta plėvelė yra atspari drėgmei tai būtų išeitis.40-41 puslapyje senesnėje temoj rašiau apie stiklą paskaitykit gal padės kiek ta informacija.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 19, 13:49)
šiuo atveju manau kad nieko nepakeis silikonuoti kraštai. ankstesnėje temoje esu rašiusi apie stiklus,jei norite būtent stiklo sienelėje tai vienas iš geresnių būdų yra laminuotas stiklas su spec plėvele.ta plėvelė yra atspari drėgmei tai būtų išeitis.40-41 puslapyje senesnėje temoj rašiau apie stiklą paskaitykit gal padės kiek ta informacija.

o gal galima placiau,kokiu budu tas laminuotas stiklas pritvirtinamas prie sienos?
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 07, 10:53)
geriausiai laminuotą stiklą jau rašiau čia dėti po viršutinėm spintelės ir jei eina gartraukis tai butinai reikia gamintis platesni stikla kad nebutu tarpo didelio uždėjus gartraukį,na šiaip daug tų niuansų reiktų ir spintelių viršuje 8mm arba 10 mm plokštės detalę prisukti kad gautusi tarpas ir kad užkišus laminuotą stiklą spintelės nebūtų pakilusios .Paprasčiausias būdas jei gartaukis nėra labai aukštai tai tik prispausti viršuje spintelėm o apačioje užspausti staljuoste.Susiprojektuoti geriau stiklą kai dar nėra virtuvės kol dar spintelės nesukabintos ir staljuostė neužklijuota, tada galima dar kylus kokiom problemėlėm jas pataisyti ar tai stiklą jei per didelis pašlifuoti ar tai spintelę šiek tiek patraukti.

QUOTE(Rituxx @ 2010 10 07, 12:11)

Atsakyti
tai ar tas stiklas klijuojamas ar pritvirtinamas prie sienos kitu budu? kad uzkisti uz spinteliu ir staljuosciu (jei tokios yra) tai kaip ir aisku...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 10 19, 15:03)
tai ar tas stiklas klijuojamas ar pritvirtinamas prie sienos kitu budu? kad uzkisti uz spinteliu ir staljuosciu (jei tokios yra) tai kaip ir aisku...

prie sienos stiklas negali būti klijuojamas,jokie klijai ilgą laiką neišlaikys stiklo,aišku variantų gali būti įvairių, galima priklijuoti stiklą tik jei dar jį iš apačios pvz prispaudus staljuoste. Turi būti kažkokia atrama stiklui tam kad jis funkcionuotų ilgai ir laimingai. Tvirtina ir su įvariais varžtais, bet čia taip pat nepatartina,nes kad ir koks stiklas neišlaikys tokio svorio kabėdamas. Geriausias būdas pasikartosiu kai stiklas užkišamas už spintelių ir staljuostės.Čia aš kalbu apie laminuotus stiklus.
Atsakyti
Pasiskaiciau apie laminuota stikla ax.gif
ir iskilo klausimas - tai jei atsinesu savo tapeta, ji imanoma uzlaminuoti ir mano problema isspresta? man duzimas neaktualu, man aktualu dregmes nepatekimas ax.gif ir cia tiktu mano stiklas? ar imone tik su savo stiklu dirba? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Braita @ 2010 10 19, 13:01)
na pas mane tapetas, o ant virsau uzdetas stiklas. Tai galimas variantas, kad pats tapetas trauks dregme?  g.gif nors ir uzsilikonuoti bus stiklo krastai?...

Braita,jus ka beklausdami,gausit viena atsakyma is Rituxx-LAMINUOTAS STIKLAS. lotuliukas.gif Ir cia nesvarbu,kad stiklas jau ant sienos ir nesvarbu,kad apie pelesi ir silikona uzklauset,nuo visko isgelbes -LAMINUOTAS STIKLAS.
As cia tikrai nesijuokiu is Jusu,tiesiog irgi turejau konkreciu klausimu apie stikla,tai irgi gavau atsakyma-laminuotas stiklas.Rituxx skelbiasi viska ismananti apie stikla(cia dar senoj temoj),bet visi gauna ta pati atsakyma biggrin.gif lotuliukas.gif Nezinau ar cia reklama,ar is tikruju daugiau nieko zmogui neegzistuoja apart ... jau zinot ko...
Geriau su specais pasitarkit
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 19 spalio 2010 - 15:45
QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 16:44)
Braita,jus ka beklausdami,gausit viena atsakyma is Rituxx-LAMINUOTAS STIKLAS. lotuliukas.gif Ir cia nesvarbu,kad stiklas jau ant sienos ir nesvarbu,kad apie pelesi ir silikona uzklauset,nuo visko isgelbes -LAMINUOTAS STIKLAS.
As cia tikrai nesijuokiu is Jusu,tiesiog irgi turejau konkreciu klausimu apie stikla,tai irgi gavau atsakyma-laminuotas stiklas.Rituxx skelbiasi viska ismananti apie stikla(cia dar senoj temoj),bet visi gauna ta pati atsakyma biggrin.gif  lotuliukas.gif Nezinau ar cia reklama,ar is tikruju daugiau nieko zmogui neegzistuoja apart ... jau zinot ko...
Geriau su specais pasitarkit

Niekas juk ir nesiūlo jums gamintis tokius stiklus o ir daugiau išmanančių ir patariančių čia nelabai ir matau,o siūlau dėl to kad už tokį gaminį galiu garantuoti,kiti gaminiai nepasiteisino. Manau tas gali pasakyti apie vieną ar kitą gaminį kas jį jau yra turėjęs arba tebeturi,aš esu objektyvi šiuo klausymu.Jei tik pasiteisintu kiti variantai dėl stiklų,tikrai man jie būtų tik į naudą.
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2010 10 19, 16:36)
Pasiskaiciau apie laminuota stikla  ax.gif
ir iskilo klausimas - tai jei atsinesu savo tapeta, ji imanoma uzlaminuoti ir mano problema isspresta? man duzimas neaktualu, man aktualu dregmes nepatekimas  ax.gif ir cia tiktu mano stiklas? ar  imone tik su savo stiklu dirba?  g.gif

tapetą galima užlaminuoti tik jūsų atveju tapetas turėtų būti drėgmei atsparus.Užtektų atvežti tik tapetą.
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2010 10 19, 17:58)
Niekas juk ir nesiūlo jums gamintis tokius stiklus o ir daugiau išmanančių ir patariančių čia nelabai ir matau,o siūlau dėl to kad už tokį gaminį galiu garantuoti,kiti gaminiai nepasiteisino. Manau tas gali pasakyti apie vieną ar kitą gaminį kas jį jau yra turėjęs arba tebeturi,aš esu objektyvi šiuo klausymu.Jei tik pasiteisintu kiti variantai dėl stiklų,tikrai man jie būtų tik į naudą.

Kaip gi niekas nesiulo,Jus gerbiamoji, praeitoj temoj ir siulet,nors paklausiau,kaip ant sienos kabint dazyto stiklo gabala.
Su atmintim pas mane viskas labai gerai. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chuchundra: 19 spalio 2010 - 17:05