QUOTE(chuchundra @ 2010 10 19, 16:44)
Braita,jus ka beklausdami,gausit viena atsakyma is Rituxx-LAMINUOTAS STIKLAS.
Ir cia nesvarbu,kad stiklas jau ant sienos ir nesvarbu,kad apie pelesi ir silikona uzklauset,nuo visko isgelbes -LAMINUOTAS STIKLAS.
As cia tikrai nesijuokiu is Jusu,tiesiog irgi turejau konkreciu klausimu apie stikla,tai irgi gavau atsakyma-laminuotas stiklas.Rituxx skelbiasi viska ismananti apie stikla(cia dar senoj temoj),bet visi gauna ta pati atsakyma
Nezinau ar cia reklama,ar is tikruju daugiau nieko zmogui neegzistuoja apart ... jau zinot ko...
Geriau su specais pasitarkit
Niekas juk ir nesiūlo jums gamintis tokius stiklus o ir daugiau išmanančių ir patariančių čia nelabai ir matau,o siūlau dėl to kad už tokį gaminį galiu garantuoti,kiti gaminiai nepasiteisino. Manau tas gali pasakyti apie vieną ar kitą gaminį kas jį jau yra turėjęs arba tebeturi,aš esu objektyvi šiuo klausymu.Jei tik pasiteisintu kiti variantai dėl stiklų,tikrai man jie būtų tik į naudą.
Papildyta:
QUOTE(Braita @ 2010 10 19, 16:36)
Pasiskaiciau apie laminuota stikla
ir iskilo klausimas - tai jei atsinesu savo tapeta, ji imanoma uzlaminuoti ir mano problema isspresta? man duzimas neaktualu, man aktualu dregmes nepatekimas
ir cia tiktu mano stiklas? ar imone tik su savo stiklu dirba?
tapetą galima užlaminuoti tik jūsų atveju tapetas turėtų būti drėgmei atsparus.Užtektų atvežti tik tapetą.
Aš gyvenu taip, tarsi tai mano paskutinė diena.Kokios mintys, norai, poelgiai iškyla žinant tą graudžią tiesą...Džiaugiuosi saulėtekiu,gamta,žmonėmis ir net tais kurie suteikė skausmo,skausmo aš nebijau...bijau to ką aš paliksiu išeidama iš šio vis dėl to gražaus pasaulio...