Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir viskas, kas svarbu joje

QUOTE(reims @ 2010 11 05, 17:31)
Temide-uzmaciau tavo virtuvini internete.

Kaip tai internete? Kažkas įdėjęs kaip savo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 21:01)
Kaip tai internete? Kažkas įdėjęs kaip savo?  g.gif

Ne idetas, kaip pvz firmos, kuri gamina virtuvinius, ar fizinis asmuo, nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Dareliz @ 2010 11 04, 12:01)
Jei kam reikia, galiu rekomenduoti gerus, patikimus virtuvės meistrus Kaune. Jie gamino 4 mano draugams, viskas labai sklandžiai, be jokių problemų ar nesutarimų. Kokybė gera, nes pirmiems draugams gamino prieš gerus 4 ar net 5 metus.

man rekomenduokit, labai reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(jurda @ 2010 11 05, 14:07)
pas mus mikrobangė ir gartraukis kartu. Mokėjom virš 2000, bet iki šiol džiaugiuos, kad tokį variantą pasirinkom. Geriau tegu kenčia pinigai, o ne siela smile.gif
Papildyta:
noriu patikslint, kad mūsų mikrobangė turi ir orkaitės funkciją, bet ji nepasiteisino schmoll.gif turiu atskirai orkaitę dar tongue.gif

kas čia per hibridas - mikrobangė ir gartraukis kartu, pirma kart girdžiu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 14:10)
Mes garinę orkaitę pirkome, tai labai patenkinti  wub.gif

o kuo ta garinė yra geriau, ką galima įmantraus taip pagamint? ax.gif Svarstau kokia čia buitinę techniką pirkt, šiaip esu linkus su minimaliom funkcijom, nes iš patirties žinau, kad bent jau aš kulinariniams šedevrams laiko neturiu ir tų visų papildomų funkcijų nenaudojų. Bet vat garinė orkaitė - sudomino bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamos
gal patarsit kur pigiai galima nupirkt elektrine imontuojama kaitlente dvieju kaitvieciu?
reikia i nuomojama buta bendrabutyje, taigi pacios paprasciausios.
Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviliux: 05 lapkričio 2010 - 23:02
QUOTE(reims @ 2010 11 05, 23:17)
Ne idetas, kaip pvz firmos, kuri gamina virtuvinius, ar fizinis asmuo, nebepamenu.

Nu nieko sau. Jei užtiksi kur, įdėk nuorodą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2010 11 05, 23:09)
Nu nieko sau. Jei užtiksi kur, įdėk nuorodą  biggrin.gif

maciau alio.lt psl. Tai ju padarytas tau virtuvinis, idetas i interneta kaip pvz. kokius jie daro virtuvinius. Juk kiekvienam baldu gamintoju psl. ir rasi nuotraukas tu baldu, kurie buvo padaryti klientui, paskui jie fotkina ir meta kaip pvz. i savo intern.psl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reims: 06 lapkričio 2010 - 11:38
QUOTE(aviliux @ 2010 11 05, 23:01)
gal patarsit kur pigiai galima nupirkt elektrine imontuojama kaitlente dvieju kaitvieciu?
reikia i nuomojama buta bendrabutyje, taigi pacios paprasciausios.

Paguglinau biggrin.gif

pigu.lt

299,00 Lt
Domino kaitlentė Candy PDE32/1X

Kaitlentės tipas: Elektrinė
Kaitviečių skaičius: 2 vnt.
Paviršiaus tipas: Nerūdijančio plieno
Gamintojas: Candy
Plotis: 29 cm
Kaitinimo galingumo lygiai: 6

user posted image

Pristatymas visoje Lietuvoje: 3-4 darbo dienos. Pristatymo kaina: 5-10 Lt
Atsiėmimas Vilniuje nemokamai : Prekių atsiėmimo punktas Vilniuje Savanorių pr. 176
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 11 05, 14:07)
pas mus mikrobangė ir gartraukis kartu. Mokėjom virš 2000, bet iki šiol džiaugiuos, kad tokį variantą pasirinkom. Geriau tegu kenčia pinigai, o ne siela smile.gif
Papildyta:
noriu patikslint, kad mūsų mikrobangė turi ir orkaitės funkciją, bet ji nepasiteisino schmoll.gif turiu atskirai orkaitę dar tongue.gif

kas tai per isradimas? blink.gif g.gif

QUOTE(byne @ 2010 11 05, 14:45)
Temide, super virtuvėlė thumbup.gif . Tokia šviesi bigsmile.gif  thumbup.gif
Ir dar, reikia šviestuvų, ką jūs renkatės? Mane MB visai subalamutyjo dėl lempučių, juk kaitrinių, halogeninių nebebus unsure.gif . Vakar kaip tik domėjaus tom LED lemputėm, bet kaina pakolkas jų doh.gif  Viena lemputė 50-65Lt. doh.gif

o tai pasidomejot kiek laiko tos lemputes degs ir kiek elektros naudos? ir kaip greitai jos atsipirks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugagašenka @ 2010 11 05, 12:18)
ar nebuvo kam problemų su tokia elektra ir nauja buitine technika nes kažkaip susiparinau galutinai  rolleyes.gif

Pas mus elektrikai dėjo naują papildomą saugiklį virtuvei ir srovės lygintoją, bet pas mane kaitlentė dujinė, o visa kita elektra.

QUOTE(byne @ 2010 11 05, 14:45)
Aišku, čia ne gartraukių ar plautuvių tema blush2.gif , bet pasakykit, kokius gartraukius, plautuves jūs turite? blush2.gif
Aš išsirinkau Elica Eliper 80 cm. pločio, o tarp plautuvių dar mėtaus, ar Franke ar Blanco imt blush2.gif

Plautuvė pas mane Blanco, pas mane visą pasirinkimą mažino tai, kad virtuvė maža, o norėjosi, kad tilptų, viskas, kas reikalingiausia. Tad iš Blanco buvo pasirinkimas plieninės su mažesniu nusausinimo bliūdu ( nžn nė kaip jį pavadint smile.gif ). o gartraukis irgi 50cm, tad pasirinkimas taip pat labai minimalus - pirkom gorenje.
Šiandien jau turėtų suklijuot plyteles tarp spintelių, paskui galėsiu ir aš parodyti virtuvę wink.gif
P.S. Dėl apšvietimo ir aš vargstu, nes ant vienos sienos buvo neįmanoma padaryti rozečių ( labai plona siena), tad mąstau dėti po spintelėm apšvietimą ir kartu kad būtų rozetės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolile: 06 lapkričio 2010 - 15:01
merginos gal galit patarti: kokia kriaukle patogiau - apvali ar staciakampe? 4u.gif
narsiau narsiau ir nieko neradau... sirdis labiau linksta prie apvalios, bet neduoda ramybes mintis ar patogu joje plauti pvz orkaites skarda? g.gif
Atsakyti
turejau apvalia, nes man asmeniskai taip pat tokia graziau. PVZ Franke kriaukle yra pakankamai erdvi ir gili ir kas liecia indu plovima tikrai nepatogumu nepajutau, taciau kai reikejo plauti skarda gavau ilgai ieskoti patogiausios padeties, reikejo arba ja deti skersai, arba plauti ant stalvirsio doh.gif taip kad siuo atveju nelabai patogu, taciau siuo metu persikelem ir isirengineju nauja virtuve, bet dedu visvien apvalia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristi777 @ 2010 11 06, 16:45)
kai reikejo plauti skarda gavau ilgai ieskoti patogiausios padeties, reikejo arba ja deti skersai, arba plauti ant stalvirsio  doh.gif 

as isrgi ismastau sprendima: deti stacia skersai doh.gif nes nesioti plauti i vonia labai nesinori schmoll.gif o kaip staciakampese plautuvese? g.gif
Atsakyti